Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 69 861
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Момичета аз също силно вярвам в силата на Св. Богородица. На раждането като се усложниха нещата и виждах че и докторите се уплашиха започнах да се моля. Молила съм се през цялото време. Молих се толкова искрено и то съм се молила повече от 2 часа. Мисля, че Св. Богородица ми помогна за да се възстановя след това и закриляше и мен и детето по време на раждането. Аз много силно вярвам и понякога се моля и благодаря. Вярвайте в светийте. Те помагат.

# 256
  • Бургас
И аз откакто открих темата не съм същия човек. Всички го забелязват, но най-много аз! Чувствам се сякаш съм прогледнала отново.

mozila и при мен е така.Забелязвам,че все по-често на тези,които пишете в един момент случките в живота почват да си приличат или направо повтарят,както става и при мен.Все по-често се оприличавам в нечие разказче  Heart Eyes
Честит рожден ден,Ира!
Рози и рози   Hug

# 257
Тази тема си има собствен дух. От 3 години пиша в нея. Променя се с промяната на хората, но нещо остава, продължава и се развива. Ние се развиваме и тя с нас.

# 258
  • Deutschland
И тази тема промени живота на много от нас. Обичам ви, момичета. Всички!

# 259
  • BG
Аз съм в темата от лятото на 2010 г, много неща съм научила от момичетата тук. Плакала съм, радвала съм се и мога да кажа, че тук срещам истински приятели. Желая ви здраве мили феи и бъдете благословени.

# 260
Рози...мила,радвам се,че пътуването,което си предприела към себе си е довело до отговори и промени Hug
Обаче,ако трябва да съм честна,нищо не разбрах...срам.. Embarassed Embarassed Embarassed Нещо голямо ли като събитие се е случило,промени ли се нещо в живота ти...?

Много неща се промениха - възприятието ми за мене самата, възприятието ми за роднините ми, възприятието ми за някои близки приятели, възприятието ми за любовта, ролята на важни за мене към онзи момент преди година хора се промени и обратно ролята на неважни за мене към онзи момент хора. Гледни точки, възприятие на света, ценене, недооценяване, увереност, доверие, близост, откриване. Хора, които ми бяха близки, се самопровериха без да съм искала това от тях, самодоказаха се като стоящи до мене във всяка ситуация. Отделно хобита, занимания извън работата, фокус много се промениха - къде по мое желание, къде по стечение на обстоятелствата, но пък така ми се отвориха врати, към които не бих и погледнала преди. Здравословното ми състояние много се промени, стана по-устойчиво. Поведението ми в офиса кардинално се измени и съм много доволна от това. И моите дългогодишни търсения в личните взаимоотношения намериха своите отговори.

Интересно е, че с около 6 - 10 месеца разлика се реализираха някои доста невероятни желания мои скъпи и съкровени от списъците по новолуние.

# 261
 Привет момичета, успешна и благополучна седмица желая   bouquet
 Случи ми се нещо доста странно  Confused Снощи сънувах изключително дълъг и описателен сън, чувствах се все едно гледам филм за средновековието, но имах особеното усещане, че съм страничен наблюдател в самия филм  Thinking Днес, уж случайно (не вярвам в случайности), ми се каза, че може би съм видяла предишен мой живот....някой да е имал подобно преживяване  #Crazy
  А преди да заспя пък случайно дадох една кардинална прошка, много спонтанно и естествено се получи. А имах много голям проблем с прощаването- както към другите, така и към себе си...

# 262
По-скоро това са символи на неща, които ти приемаш като свързани с традицията, правилата, общоналоженото и оттам идеята за старо време. Това идва от несъзнаваното, но в съня човек сваля контрола на ежедневието и изплуват търсенията му. Понякога идват отговори, които носим в себе си, но не смеем да си ги признаем открито в светлата част на живота сиреч, когато сме будни. Това разбира се ти го казва човек, който не вярва в преражданията, но затова пък силно вярва в силата на кръвта и наследството, което носим от предците си чрез гените. Карл Юнг, символи и т.н. Аз ги бях заорала за няколко години, но се върнах в тях де зорлем, де по желание напоследък. Прочети "Човекът и неговите символи" и може да откриеш някои от образите, които си видяла насън.

# 263
 Мерси, Рози   Hug Аз традиционната представа за прераждане малко трудно я възприемам, просто усещането беше доста необикновено. Напоследък доста от нещата, които сънувам ( отнасят се до настояще/бъдеще), се сбъдват и тази ретроспекция ме озадачи  newsm78

# 264
  • В Балкана
shiningsmile напълно възможно.  Peace .. Минало - бъдеще.
Слушай себе си и твоя вътрешен глас.. Все повече ще ни се "случват" подобни неща. И не само на сън.
Има човек, който искам да видя/открия "случайно", без преди това, да го търся по телефон.. Не знам къде живее, нито къде работи, нито дали въобще работи. Знам само, че е в София.
Преди няколко месеца сънувам него и едно място. Помня разположението на сградите, стъпалата, гледката, дърветата. В събота разхождайки се безцелно пред мен изникна сградата, която приличаше на онази сънуваната. Чувството беше същото.. Само дето не видях до нея брези и върби, както в съня ми. След по-малко от 50-100 м. стигнах до брезите!! И до работно място, което е на човек, имащ същата професия, като търсения от мен.
Снощи сънувам същия човек, който отиваше до една конкретна улица, с един определен автобус. Тази сутрин като се събудих проверих дали има такава улица тук - да има. Проверих и номера на този автобус, къде ходи. Познай?  Laughing
Вярвам, че и двете места са свързани с човека. И вярвам, че и двата съня ми показват нещо от бъдещото..
Преди да заспя, искам отговори на въпроси. И връщане към минали животи. Само дето по въпросите, които задавам не получавам отговори.  Laughing  И връщането още не ми се отдава.  Laughing Ми така е. Трябва да намаля важността там.  Laughing

# 265
Добър ден, БОГИНИ Hug
така и така сте зачекнали темата за сънищата, айде и аз ЦОП #Milti
от както се помня сънувам всяка нощ, цветно и със звуци и основната част от съня рано или късно се сбъдва, но обикновено след 3 дни, а лошата част е, че когато сънувам кошмар се почва едно мисленее, буквално ли ще се сбъдне или наобратно да го тълкувам newsm78, ама както и да е, приемам го по-скоро като дарба, не като проклятие
та да ви разсмея малко...
преди много години, когато бях лудо влюбена в бащата на детето ми, сънувах, че ми пускат на ДВД домашно филче, в което се виждаше той и едно момиче как се прегръщаха и усмихваха, абе изглеждаха много щастливи, а този дето ми го пусна (въобще не виждах ясно образа, а само го чувах) ми обясняваше, че са двойка и че тя се казва ВЕРСАВА smile3556
събуждам се аз много разстроена, отварям телефонния указател (онези големите като тухли от края на 90-те) и почвам да чета указателя smile3555 и естествено намерих една жена с името ВЕРСАВА, живееща на улица в Лозенец cry, впрегнах всичките си приятелки да ме придружават една по една всеки ден до дам, та дано засека тази ВЕРСАВА да видя по-хубава ли е от мен, по-висока ли е, ПО-РУСА ЛИ Е Joy
е, не я видях коя е, но след няколко години разбрах, че ВЕРСАВА всъщност се е казвала със съвсем нормално име Милена, че не живее в Лозенец, а в Бистрица (приликата е, че и двата имота бяха сравнително луксозни) и според думите на мъжа ми, майка й е искала да ги оженят (била го харесала за зет smile3532) и пак според неговите думи тя е ниска, трътлеста, с дълга, права и кестенява коса и срамежлива и скромна, а който го познава знае, че такова момиче няма да задържи погледа му дори секундичка ignore2
и така си загубих няколко седмици от живота ми в издирване на някаква въображаема красавица, защото вярвам в сънищата си и въпреки това продължавам да вярвам и ще вярвам Crossing Arms
shiningsmile аз вчера рових да търся информация за регресията и хипнозата, знаеш ли каква си късметлийка, че си го сънувала този сън hug
и не забравяй, че си БОГИНЯ, А ДА ПРОЩАВАШ Е БОЖЕСТВЕНО
аз преди сън си говоря с Висшето ми Аз (много го обичам, много ми е послушничко), а сега заради джакпота си правя техниката с чашата вода за разрешаване на проблеми, само че по мой си начин, като оставям фиша под чашата през нощта newsm48, не се притеснявайте, ще дам между 1% и 5%
Рози ти си едно чудо във Вселената и тепърва ще се сбъдват желанията ти Hug Hug Hug
Делфинка, къде изчезна пак?

# 266
Момичета как да определя цвета на моята аура и аурата на детето ми  Rolling Eyes ако можете да помогнете пишете  Praynig

# 267
Момичета как да определя цвета на моята аура и аурата на детето ми  Rolling Eyes ако можете да помогнете пишете  Praynig

Първо - защо ти е необходимо това?
Второ - аура се вижда много лесно като се научиш, както се усвоява умението да се виждат триизмерни картинки, но има уловка - цветът, който виждаш, зависи от способността на твоите очи да възприемат вълните, а не от цвета на аурата на човека. В този смисъл различни хора могат да я виждат в различен цвят. Най-лесно се вижда изменение в размера при промяна на емоциите.

# 268
  • Costa Rica
Добър ден, БОГИНИ Hug

Делфинка, къде изчезна пак?
Богинята в мен поздравява Богинята в теб Hug

Тук съм, чета ви, но темата в последните си страници придоби уклон, който не е точно моят Wink, затова си трая.

Нали знаеш, защо не пада джакпота? Чака МЕН да се наканя да пусна фиш Laughing

Розичке,:thumbs:

# 269
Нали знаеш, защо не пада джакпота? Чака МЕН да се наканя да пусна фиш Laughing
Розичке, Hands Thumbsup

Къш на тотото, мааааааааааааааааааа! Мляс!!

Общи условия

Активация на акаунт