Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 69 816
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Хора, притеснявате ме малко!  smile3532
Аз тези 6-7 милиона вече в главата си съм ги изхарчила.
Или желанията ми са бая големички, или джакпотът има още да расте.
Или и двете.

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 271
Ако ти стигат парите, не ти стига фантазията.

# 272
ВЪОБРАЖЕНИЕТО, МИЛАААА

НА КОЙТО МУ СТИГАТ ПАРИТЕ, НЕ МУ ДОСТИГА ВЪОБРАЖЕНИЕ

типична максима за моята зодия Телец, съответно и за моя милост smile3506

# 273
Аз не искам джак пота , искам само детенцето ми да е здраво. Praynig

# 274
Здравейте мили феи. Да споделя напоседък съм станала много лоша.Усещам, че вътрешно се бушвам когато общувам с разни хора (дразнещи). Моля ви дайте някакво ритуалче за вътрешно успокоение. newsm78 щесъм много благодарна

# 275
Momi4eta , mnogo mi haresva temata , s radost vi 4eta Simple Smile))) i moq pat ne e osobeno lek , no pone mi davate kuraj

# 276
quote author=klem4e link=topic=683435.msg23391257#msg23391257 date=1351539501]
[/quote]
klem4e   Hug  Praynig
нека детенцето ти да е много здравичко и повече да не се тревожиш за това
и само хубави емоции да ти носи.... Heart Eyes

# 277
клемче,   bouquet  bouquet  bouquet!

# 278
klm4ee, не се тревожи ,вси4ко ще бъде наред,всяко едно детенце минава по този път,докато си изгради имунитета ,пращам ви много полужителна енергия Hug

# 279
Клемче, представяй си детенцето здравичко, мисли само положително за него.
Дъщеря ми беше на 1г и 2мес. бяхме на гости на баба и.Вечерта си легнах и преди да заспя започвам да си мисля"детенцето ми никога не се е разболявало, ами ако вдигне висока температура, аз какво ще права, мога ли да се справя, какво се прави ако малко детенце се разболее, как ще сваля температурата, сигурно много ще се притесня"- след няма и 10 мин баба и чука на вратата и ми казва дето цялото гори, наистина гореше, беше с много висока темпр., аз естествено много се притесних, веднага отидохме в спешното.100% съм сигурна , че аз съм го предизвикала.Мислите имат много мощна сила, сигурна съм в това.
ОТ както съм член на тази прекрасна тема и от както прочетох книгата" Подсъзнанието може всичко" мисля по съвсем различен начин- само положително.Винаги си представям дъщеря ми здрава и перфектна във всяко едно отношение:)
А твоето слънчице го виждам здравичко и усмихнато Hug

# 280
Атинка за всичко е така. Често си го повтарям когато се усетя, че се плъзгам по лесното наклонче на разочарованието и страха.
Клемче, детенцето ти е съвсем, ама съвсем здравичко! Hug

# 281
Благодаря ви момичета , много сте мили - просълзих се ! Обичам ви всички !!! Hug Hug Hug
Още една мечта от материалните , писани в последният ми списък се сбъдна , но както и при първата нещо не мога да се зарадвам . Вселената ми подсказва , че каквито и материални придобивки да получа - мечтани или не , няма да съм щастлива , ако детето ми не е здраво, в този смисъл Вселената ми казва че съм алчна .  bouquet

# 282
  • Варна
klem4e,няма нищо по-хубаво да гледаш как детето ти расте здраво и енергично. Твоето детенце е здравичко,каквото и да му има то е временно,ще се справите.  Praynig

# 283
  • I want it all and I want it now.
"Истинска магия. " от д-р Уейн Дайър.
Прочетете я. Дава отговори на "Защо на мене" и т.н. Има я в спиралата.  Peace

# 284
Благодаря ви момичета , много сте мили - просълзих се ! Обичам ви всички !!! Hug Hug Hug
Още една мечта от материалните , писани в последният ми списък се сбъдна , но както и при първата нещо не мога да се зарадвам . Вселената ми подсказва , че каквито и материални придобивки да получа - мечтани или не , няма да съм щастлива , ако детето ми не е здраво, в този смисъл Вселената ми казва че съм алчна .  bouquet

Точно обратното!!! Вселената ти казва да си отвориш душата и да приемеш даровете на изобилието и всичко около тебе ще се нареди по най-добрия начин. Докато ние "казваме" на Вселената как да стане живота ни, определяме великите си приоритети и омаловажаваме даденото ни, Вселената приема, че ние не искаме нейната щедрост и остава г.уха за всякакви наши молби.

Това важи за всички ни с пълна сила. Детето ти ще оздравее и това няма нищо общо с тебе, твоите желания и твоите стремежи. Това е неговият път. Ти обаче определяш с отношението си какво да се случва в твоя живот. Това го изпитах много конкретно на собствения си гръб.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт