Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!

Много отдавна не съм писала в темата.

Идвам, за да благодаря от сърце за сбъдналите се желания.

Сега на път е да се сбъдне и най-голямото. Щастлива съм, благодарна съм, признателна съм...

Който има желание, може да сподели най-любимите му книги на тази тема. Онези които са му помогнали и обогатили.

Благодаря ви  Hug

# 556
  • Пловдив
Роси, не се отказвай! Продължавай да вярваш и да мечтаеш и нещата се случват!

Благодаря ви мили феи, че всяка сутрин, като прочета написаното от вас правите денят ми усмихнат и хубав! Hug

Усмихнат и позитивен дъждовен есенен ден на всички!

# 557
  • София
Роси,
всичко зависи само и единствено от тебе и никой друг. Ти си отговорна за това което се случва в твоя живот.

След мрака идва слънце. След зимата идва пролетта.

Освободи се от страха.

bouquet

# 558
.....всичко зависи само и единствено от тебе и никой друг. Ти си отговорна за това което се случва в твоя живот.....

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 559
Момичета, поемам на едно пътуване, което стига до моята голяма цел. Колкото и голяма - тя всъщност е съвсем малка, малка като зрънце, като перла, като същност, като едно човешко сърце - моето. И точно по тази причина е голяма, колкото цялата вселена, защото е моето вътрешно усещане за правилност за моя собствен живот.

Това пътуване може да трае ден, два, десет, месец, два месеца, десет.... Може да трае дори само час, само минута. Още не зная колко и къде точно ще ме отведе. Стегнала съм си багажа. Чанта, в която е всичко. Куфар, в който съм аз - такава, каквато тръгвам днес. Каква ще бъда един ден, когато се слея с моята цел и я живея, още не зная. А може би пък зная. Ще бъде себе си. Тази, която съм създадена да бъда, тази, която съм и сега, но по-различна.....

Благодаря ви за всичко.

# 560
  • нейде там, където ....
Рози, желая ти достатъчно  Hug

# 561
  • София
Ех Рози,
как ме вдъхновяваш.  Hug

Желая ти щастливо пътуване и непременно пиши когато се завърнеш.

bouquet

# 562
  • Под кленовите дървета
Целувам те Рози, вълшебнице моя!

# 563
  • на острова на мечтите
Богини, нека всичко е както си го пожелаете и както го заслужавате,т.е. само най-доброто!
 Hug Hug Hug Hug

# 564
  • Бургас
Понякога ми се иска да има бутон за харесване на коментар, защото така ми действат зареждащо някои постове.
Да ви споделя, какво направих преди малко, просто отвътре ми дойде, а когато почувствам нещо не му се съпротивлявам. Та........написах писмо до Дядо Коледа, толкова съм щастлива. Чувствам се, все едно съм си поръчала нещо и сега чакам доставката.

Много се радвам, когато прочета, че са се сбъднали желания. Това ме прави щастлива и съпричастна, дава ми надежда. Така че, споделяйте хубавите моменти и дано всички желания се изпълнят.  Hug

# 565
Рози, приятен път, БОГИНЬО  love001
(а пътя има ли нещо общо с разговора с Висшия Аз)????

# 566
Рози,щастлив път Hug

# 567
Много си мисля, дали да ви пиша преди да тръгна за една програма, за която разбрах наскоро. Курс ли да го нарека, занятие ли, знам ли. Познавам терапевта, който ще го води и знам, че такива неща преобръщат живота понякога, защото човек прави крачката хем към себе си, хем напред. Чудя се, дали да ви подаря това за празниците от мене.... Знанието, че тази програма я има. Ще го помисля, ще го почувствам тази вечер и после ще реша преди да си легна днес. Вие какво мислите, как го чувствате?

# 568
Рози, пускай, все някой ще има нужда, не всички са късметлии-богини да се изправят сами като мен, ето и днес един приятел на партньора ми се е нагълтал с хапчета и водка заради приключен 15-годишен брак, пусни го пък, който има нужда Вселената сама ще му покаже поста ти smile3525

# 569
.....пусни го пък, който има нужда Вселената сама ще му покаже поста ти smile3525

И аз така си мисля. Как да заържам за себе си нещо, което ме докосна, вдъхнови, което ме зарадва и обнови редица надежди за доброто на хората, които ще попаднат на него, защото познавам автора му и знам колко отговорен и отдаден човек е.

Та така - това е плакатът да го нарека на програмата

Описанието, което авторът е дал, е такова:

Вярвам, че човек е не само физическото си тяло, нито е само това което вижда отразено в огледалото. Вярвам, че ограниченията, които изживяваме в живота си са резултат на споразуменията които съзнателно сме сключили със себе си или несъзнателно следваме.
Вярвам, че мислите и чувствата ни пряко влияят на здравето и начина ни на живот.
Вярвам, че биографията ни се превръща в наша биология и е нужен нов поглед и ново разбиране на Човека, за да може да бъде постигнато трайно възстановяване на здравето, за да имаме свободата да изживяваме вдъхновението и полета на духа, да добруваме и благоденстваме.
Човек не е роден за да страда, да се мъчи, да бъде болен, нещастен, неудовлетворен и ограничен. Душевната хармония и динамичнто равновесие, които наричаме здраве, щастие и благоденствие са присъщи за човека и се проявяват цялостно в живота му, когато нищо не ги блокира. Но нещата се объркват отрано...

Като деца не сме имали възможност да избираме убежденията си. Децата вярват на всичко, казано от възрастните. Възпитанието което ни дават родителите, обществото, религията и моралът „замесват” непорочната част от нас по рецептите на действащите социални системи. Този процес може да бъде наречен „дресиране на хората” и в неговия ход човек загубва себе си, своето Истинско Аз и своята уникалност. Той престава да бъде това което е и се превръща в това, което другите му казват да бъде. Така човек губи себе си, индивидуалността си и заедно с нея креативността и творческия потенциал биват дълбоко потиснати в процеса на дресиране. За сметка на това се сдобиваме с нови страхове и неврози, които ни тероризират през целия живот. Потиснатата жизнена сила, не е здрава жизнена сила – тя ражда цял куп хронични болести.

Дресирането е толкова могъщо, че в определен момент от живота си ние се превръщаме в свой собствен дресьор. Ние сме самодресиращо се животно и в този процес формираме представата си за съвършенство. Представяме си какви трябва да бъдем за да ни приемат другите. И ако бъдем докрай честни със себе си ще видим, че не става въпрос за това дали сме достатъчно добри за друг, защото не сме достатъчно добри за себе си. Дресирането е направило така, че ние не отговаряме на собствената си представа за съвършенство.
Човек става заплетен във веригите на измислените норми и мнимите примери за подражание. Аз-ът се раздробява на множество малки Аз-ове, бледи копия на Истинския. Точно тогава Човек се превръща свой собствен затвор и най-вече в загадка за себе си. Истинският Аз става чужд, далечен, неоткриваем...и заедно с това всички качества, които притежава.
Така вътрешната свобода се превръща в „обетованата земя” към която всички се стремим, но пътят до нея минава през осъзнаване, намерение и воля за трансформация.

Такива са разбиранията ми и моят опит, като психотерапевт, хомеопат и учител по личностно развитие и днес ви ги предлагам в изживяването наречено „Пътуване към истинския Аз”.
Предлагам ви една мощна програма за действена и преживелищна трансформация, сливаща в перфектна хармония психологията на Запада и духовната мъдрост на Изтока.
Програмата „Пътуване към Истинския Аз” е насочена към интегралния комплекс „тяло-ум-душа” и няма разграничаване на здравословните от емоционалните и душевните проблеми. Възприемайки цялостно човек, ще работим на всички възможни нива, което е гаранция за успех.
„Пътуване към Истинския Аз” е осемдневен практически курс за възстановяване на здравето, личностно развитие, озарение и благополучие.
7 цвята на дъгата; 7 ноти; 7 чакри; 7 идентичности на Аз-а; 7 „демона” от които ежедневно страдаме; 7 божествени принципа, които лекуват; 7 дни пречистване за да бъдем отново цели и осми ден във който да интегрираме цялото познание в практически умения, които да ви служат за ваше висше благо.

Започваме на 1.12.2012 и работим до 8.12 включително, като зниманията са целодневни на 1, 2 и 8.12 (начало 10:00) и вечерни (начало от 18:00 до 21:30) за дните от 3 до 7.12.2012

Във Фейсбук има създадено събитие, което можете да видите, докато аз съм на път.

Момичета, обичам ви. До някога!! Благодаря ви за всичко още веднъж!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт