Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 754
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Още едно от желанията и се сбъдна- в четвъртък започвам работа- такава, каквато си я пожелах преди няколко новолуния:)Обичам ви, прекрасни феи и БОГИНИ! Лека нощ!

# 571
Още едно от желанията и се сбъдна- в четвъртък започвам работа- такава, каквато си я пожелах преди няколко новолуния:)Обичам ви, прекрасни феи и БОГИНИ! Лека нощ!

Йееееее!!!!! Ти си супеееееер!!!  Hug

# 572
Рози, пращам ти много любов  Heart Eyes Една от най-великите мисли в Библията : "..Защото всеки, който иска получава; който търси, намира; и на онзи, който хлопа, ще се отвори" Ти търсиш, искаш и хлопаш  Hug
 Това, което си постнала е чудесно, нооо...сякаш не вибрира на моята честота  newsm78 Имам нужда от нещо такова, но май не е това...
 Тази вечер за първи път ще говоря с Висш Аз на друг човек...ще докладвам за резултати  Grinning
 Желая на всички много необикновени, прекрасни и съкровени моменти

# 573
Рози, много късмет ти желая в твоето пътуване, нека всичко се развива по най-добрия за теб начин  Hug

tenderseducer, много ме радваш, успех и удовлетворение в новата работа  Hug

# 574
  • София-в сърцата на моите деца
И на мене Heart Eyes От днес съм на нова работа newsm44 newsm68 newsm44 То не беше лепене на пеликани Laughing,не беше мятане на кЮлоти по лампата, Wink писане,писане и пак писане на листчета ,на тефтерчета,навсякъде,но никога не загубих Надеждата!Дано намеря спокойствието и добрата атмосфера там,както и ...нови колеги Wink Останалото е суета!Човек може и с много и с малко!!И през цялото време докато Я чаках новата работа да ме намери, ми беше едно такова спокойно и слънчево  bouquetНикакви притеснения,никакви напъни,просто яя пуснах мисълта да литне, а я чаках доста дълго,но ме намери!!Пожелавам и на вас Богини,сбъдване на желанията ви и никога не се притеснявайте и не се отказвайте да вярвате,че няма да стане!!Става-а-а-а--а Heart Eyes

# 575
didiela, честито! Wink Много успехи пожелавам!

На мен ми трябва нещо против мързел. Simple Smile От няколко седмици се чувствам изтощена, чудя се вече какво да правя.

# 576
# 577
Didiela,tenderseducer браво момичета, честито! Много, много зареждащо като за понеделник сутрин. Пожелавам ви да нямате търпение всяка сутрин да отивате на работа и с огромно удовлетворение да се връщате вечер у дома!
Аз имам една идея, но как ще се развие и доколко още не мога да кажа. Днес ще извървя пътя до мястото където искам да го развия, за да усетя искам ли това да бъде моят нов бизнес, не съм се нахвърлила стремглаво, за да мога да преценя дали и доколко сериозно го желая. От месец ми се върти в главата, започнах с някои стъпки по въпроса, но съм доста умерена, спокойно ми е и ми е хубаво като се сетя, е ако стане действителност ще съчетае прекрасно хобито с работата. И точно сега преди да тръгна натам като прочетох постовете ви ми стана едно такова слънчево, въпреки че навън си е по-скоро мъгливо.

Приятен ден усмихнати момичета!  bouquet

# 578
Здравейте вълшебни феи! Отдавна не съм писала, само си ви чета и ви  се възхищавам !
Само че от два дена нямам мира, случи се нещо , което ме разтърси здраво! Гледах по телевизията /коя програма????/ предаване за едно от момичетата на късмета едно време, как се омъжила и заминала , а след време се влюбила отново в България , оставила семейството си в чужбина и се върнала тук.На пръв поглед - нищо , ще кажете, какво от това ....Когато даваха къде и как живее сега, на мен ми спря дъхът за миг и всичко в мен крещеше : Искам и аз!Става дума за дом насред полето , където дамата си отглежда малките деца като дивачета , сее си плодове и зеленчуци  и живее в странна къща във формата на футболна топка.Изведнъж осъзнах , че винаги съм искала точно товв, а не луксозна къща в престижен квартал, затова сигурно когато разглеждам къщи сп надежда да харесам нещо, което да си сложа в картата на желанията, никога не успях да намеря това , от което да ми трепне поне малко.Всъщност не видът на къщата ми харесва, а начина на живот!Сигурно ще ме помислят за луда, всички искат лукс, аз искам да си пека хляба на печка с дърва...
От всичко дотук казано предполагам   разбирате че нещо силно ме докосна, какво е точно?Ще го търся, явно нещо такова ще ме направи щастлива.Лошото е че не зная нито къде гледах филма , нито подробности, защото в къщи беше стълпотворение/сигурна съм че точно от това искам да избягам и да се усамотя/,търсих инфо в нета, но нищо не намирам..., а толкова силно искам да го изгледам на спокойствие!Съжалявам, стана много дълго! Обичам ви и ви желая лесно и бързо сбъдване на желанията!

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 13:36 от evrovioleta

# 579
  • София
evrovioleta, предполагам става въпрос за един филм за последователите на сектата на Анастасия /Владимир Мегре/ в България - в Странджа има селище с такива заселници  Confused
Да, сами обработват земята, имат т.нар. родови имения, проповядват почти пълен отказ от благата на цивилизацията и т.н. Това, което ми направи впечатление е, че в филма се спомена, че почти всички заселници са изпокарани по между си - типично по български  Laughing
Филмът, не знам коя точно част си гледала, защото май частите са две, всъщност акцентираше върху предполагаемото самоубийство на едно момче от Благоевград - последовател на идеите на Мегре. Така че човек трябва много внимателно да си преценява сам за себе си какво стои зад привидно романтичните и хуманни идеи на подобни секти  Naughty

П.П. Ето и повече информация по въпроса
Ето и линкове към двете части на филма - Част I, Част II

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 13:10 от mijjjka

# 580
Не, няма никаква връзка с това за което пишеш.
Филма е за една жена - бивше момиче на късмета и нейния живот, няма нищо общо със сектите.Идеята е че тази млада жена е избрала простотата на живота и е избягала от ежедневието и шумния град.
Със съпругът й са направили и школа за езда.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 13:16 от evrovioleta

# 581
  • София
Не, няма никаква връзка с това за което пишеш.

Възможно е и да няма, възможно е и да има  Simple Smile

Лек ден на всички и честит празник - Въведение Богородично   bouquet

# 582
  • Варна
Здравейте, разписвам се и аз в тази тема  Heart Eyes

Честита нова работа на didiela  Flowers Four Leaf Clover

# 583
Аз също го гледах това момиче. И по-рано го даваха по някоя телевизия. Иначе на става въпрос за сектата, а се е едно напълно обикновено момиче, което се е върнало да живее на село. На мен ми стана много странен начина и на живот, твърде далеч от мен е. Но не мога да ти помогна с линк, защото не се сещам по коя телевизия беше

# 584

Общи условия

Активация на акаунт