Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 043
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
И аз ви чета всеки ден, но нямам време да пиша. Клемче радвам се,че ви се е разминало. Може ли да ми пишеш, ако искаш и на лс какъв ви е проблема с малкия. Питам защото и моят син докато беше малък нямаше месец без да лежиме в болница, казаваха ни бронхиална астма или спастичен бронхит, че в пубертата ще отшуми.....но не помня вече и му изписааха камерка с помпичка, която ползва и днес, но да не задълбавам, пиши лс ако искаш.

Момичета идват хубави празници искате ли всяка от нас да сподели какви ритуалчета си прави на тези празници. Аз посрещам Духа на Коледа вече 2 години. Също началото на Новата година си оставих банкнота на гардероба и др година мисля да я сменя. Сега не се сещам за друго. Тази година мисля да си напиша желания и да ги сложа на прозореца,за да ги прочетат Ангелите.  Hug Heart Eyes Grinning

# 661
  • София

Мили феи от много време искам да ви споделя за какво мечтая. Знам че мога да го споделя само с вас, защото всяка една има много положителна енергия в себе си и знам,че с ваша помощ това може да се случи. Вече ми е време и го искам. Всяка жена мечтае да изживее този ден. Пожелавам си го за Коледа, въпреки, че моята половинка казва че няма да се жени. Аз знам че в живота нещата се преобръщат и все си вярвам, че ще си промени мнението. Другото ми жеание е  newsm32 newsm30  ylinfant
Радвам се че мога да го споделя с вас, защото знам че ще ме разберете Simple Smile
Лек ден мили феички  bouquet

Деа, пожелавам ти от сърце да посрещнеш Новата Година с предложение и, разбирасе най-хубавото едно сладко, здраво бебче,  може и две:)) Дано се збъднат всичките ти желания!

# 662
  • София
Здравейте мили феички! Чета ви всеки ден, но рядко пиша. При мен нещата във всякакъв аспект са във застой:(( Чета линковете от първа страничка, които ми харесват, пиша си желания, правя си утвърждения, старая се да мисля позитивно и да мисля с любов и доброта към хората, но уви нещата нещо не ми се получават, всичко е тръгнало стремглаво надолу и не виждам светлинка. Кажете ми какво да правя, какво да прочета, как да ми се збъднат желанията, не са много но са важни за мен. От доста време съм без работа, мъжът ми също е без постоянна работа, имахме магазин за детски дрешки но се налага да го затворим и още куп семейни проблеми. Ама да не ви занимавам и да ви развалям настроението, исках да споделя, на кой ако не на вас. Чувставм ви безкрайно близки всички,прекрасни сте! Пожелавам ви от сърце да се збъднат всичките ви желания, да са пълни сърцата ви с любов и нека слънцето винаги грее в душите ви! Честит Андреев ден! Прегръщам ви!

# 663
dea 55 на Коледа се случват чудеса! Grinning Пожелавам ти сбъдване на мечтите! Hug

Baiche моят съвет е да препишеш текста, който си постнала и всяка негативна думичка да я заместиш с позитивна. Не влагай толкова много емоция с мислите и чувствата си в нещата, които не искаш да са част от живот ти. Мисли само как искаш да изглежда деня ти и постепено то ще започне да се проявява, а другото забравеното ще избледнява. Успех!

# 664
Здравейте прекрасни момичета   bouquet
feyaa , много ти благодаря  Hug  Hug Точно преди два дни ми се въртеше мисълта, как прехода набилжава и аз го усещам, но не се чувствам достатъчно подготвена и осъзната относно случващото се. Прекрасна статия, точно това, което ми трябваше  Simple Smile
 Lily Rose- на прав път си и се справяш чудесно  Hug
 Трябва да разгледам ритуалите за Коледа и Нова година, а и за рожеднните дни, тъй като моя е на втори януари  Party И аз съм в застой, но ще намеря начин да изляза.

# 665
Аз усещам май че всички сме в застой и то от тук, защото има дни, в които никой не се появява тук и не пише нищо. От начало си мислех, че може да е от това че сме заети, но сега по коментарите разбирам че просто всички сме в застой. Аз вярвам, че ни очаква нещо хубаво и голямо. Сигурно Вселената ни готви изненада - КОЛЕДНА Simple Smile Тя ни изпитва колко устойчиви сме станали, за да преминем в по горно ниво.(така поне си го тълкувам аз Simple Smile )

Вселената ни готви изненада - КОЛЕДНА !
Благодаря ви за емоционалната подкрепа мили момичета Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 11:49 от dea 55

# 666
Привет от мен! Simple Smile
Честит Андреев ден! На всички именици, пожелавам да са здрави, късметлии и много щастливи! С радост и гордост да си носят името!  bouquet

mis_val, добре заварила! Hug
dea 55, пожелавам ти с цялото си сърце желанието ти да се сбъдне! bouquet

Замислих се над думите на баба Ванга. И има истина в тях, защото обикновено когато печелиш едно, губиш друго.

Вероятно и аз съм в застой, защото напоследък не се случва нищо ново и интересно около мен, дори напротив. Все неща, които ми опъват нервичките, но пък махам с ръка и казвам да вървят на ..... Не ми се получава много, но поне опитвам. Grinning
И все си търся слънцето дето да огрее и моята уличка най-накрая, стига с тия облаци вече.  Crossing Arms

На всички ви желая един хубав, усмихнат и пълен с положителна енергия ден!   Hug

# 667
Честит Андреевден и от мен. Здраве, любов и късмет пожелавам на всички!

# 668
ааааа, без такива постове Naughty
АЗ НЕ СЪМ В НИКАКЪВ ЗАСТОЙ, ДОРИ СЪМ ВЪВ ВИХЪРА СИ
АЙДЕ ДНЕС ВИ СБЪДВАМ ПО ТРИ ЖЕЛАНИЯ babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Клемче, изпращам много здраве на Тошко Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
сега да не си помислите, че никакъв преход не ме лови rotfImbo
застойки (БОГИНИ В ЗАСТОЙ), възползвайте се от пълнолунието!
ОБИЧАМ ВИ И ВИ ПРЕГРЪЩАМ Hug

# 669
# 670
# 671
В "Апартаментът", днес от 16.20 часа:
Този четвъртък ще разберем как ситемата Human design може да промени живота ни. Какво е накарало Хари Аничкин да избере точно тази житейска стратегия? И има ли успех без предварителна подготовка?
Дай линк , че съм го изтървала вече , а малкият не ме оставя да търся Praynig

klem4e, заповядай  Hug

В думите на баба Ванга има много истини и много мъдрост!

# 672
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте мили дами,

Преди известно време се включих в темата.
Всеки ден ви чета, но днес специално почувствах, че трябва да пиша!
Така, отворих първата страница и прочетох и изпълних тези ритуали, които ме впечатлиха.
Почти месец посещавам часове по йога два пъти седмично.
Написах си желанията... чета си молитвите...
Прочетох книгата на Лариса Ренар "Изворът на женската сила".
Мога да кажа, че се чувствам по-добре... вярвам повече в себе си и знам, че всичко зависи единствено от мен! И за да променя живота си, трябва самата аз да се променя...
Много неща още трябва да направя и да прочета, но важното е, че започнах!

Благодаря ви искрено!
Вашият позитивизъм и подкрепа са заразяващи...  bouquet

# 673
Кимбърли благодаря   bouquet
 Много постни неща са казани - почти нищо само загатват .

# 674
Деа, права си  Simple Smile Минаваме на по-горно ниво, това всъщност е голямата промяна, която ни чака Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт