Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 345

Когато една коса се изрусява е много важно да не се боядисва цялата при всяко боядисване и трябва да се намажат само корените, а това няма как да стане с една мус боя. 

Oт време на време трябва да се боядисва цялата коса.

# 346

Когато една коса се изрусява е много важно да не се боядисва цялата при всяко боядисване и трябва да се намажат само корените, а това няма как да стане с една мус боя. 

Oт време на време трябва да се боядисва цялата коса.
И защо реши да ме цитираш?  newsm78
Каква е връзката между мус боята и боядисването на цялата коса от време на време?

# 347
Тази сутрин ми дойде и мисля,че заради това не ми хвана боята....ама ще пробвам с още една боя днес. Как да стоя с жълта коса  ooooh! ooooh! Tired

# 348

Iskra_r , много е важно да си намажеш добре косата, защото в противен случай ще станеш на петна.
Трябва да се намажеш бързо равномерно и навсякъде, а това няма как да стане с две бои.
Непрофесионалните бои според мен са по-малко количество, а и поне при мен не са никак евтини и за това моят съвет е да си купиш професионална боя и по възможност повече кутийки - по-добре да ти остане от боята, отколкото да не ти стигне. Хубаво е да има някой, който да ти помогне при боядисването - най-малкото ако усетиш, че сместа няма да ти стигне, ти докато се мажеш, другият човек да ти забърка още от боята.
При толкова дълга коса е много рисковано да се правят експерименти и да се пестят пари, защото можеш да я съсипеш и да се наложи да я отрежеш
Ти защо искаш да я боядисваш цялата?
Искам да я изсветля цялата, години наред, от ученичка я къносвам, но вече съм на възраст 36години, и ми тежи да бъркам смеси, да мажа, да стоя и въобще всичката тази робия. Та цяло лято мацам бои, но уви като количество не ми стига и се налага да доработвам на следващия ден. Та за това искам вашето мнение по отношение на количество и качетсво. Доволна бях, като количество от велатон, но много ми мирише. Мисле си и за на Лореал Рецитал или Екселънс крийм, но до края на седмицата трябва да реша окончателно какво и колко да взема, че събота ще се боядисвам.
Мерси още веднъж за компетентното съдействие!

# 349
Върху къна ще боядисваш, така ли?
Ако да- няма да стане лесно...да не кажа мнооого ще е трудно.
Иначе една боя няма да ти стигне, трябват поне 2.

# 350
Върху къна ще боядисваш, така ли?
Ако да- няма да стане лесно...да не кажа мнооого ще е трудно.
Иначе една боя няма да ти стигне, трябват поне 2.

За цялото лято, докарах един цвят, но има още да се оправя. Явно две бои ще взема, то инъче до никъде. То и много коса, много нещо и не ми стига.

# 351

Искам да я изсветля цялата, години наред, от ученичка я къносвам, но вече съм на възраст 36години, и ми тежи да бъркам смеси, да мажа, да стоя и въобще всичката тази робия. Та цяло лято мацам бои, но уви като количество не ми стига и се налага да доработвам на следващия ден. Та за това искам вашето мнение по отношение на количество и качетсво. Доволна бях, като количество от велатон, но много ми мирише. Мисле си и за на Лореал Рецитал или Екселънс крийм, но до края на седмицата трябва да реша окончателно какво и колко да взема, че събота ще се боядисвам.
Мерси още веднъж за компетентното съдействие!

Каква боя ще ползваш зависи от косата ти. Ако имаш бяла коса трябва да се ориентираш към боли с по голяма покривност, но моя личен съвет е да изчакаш да ти падне къната и едва тогава да се боядисаш. Била съм къносана и докато не ми се махна къната ( трябваше да си режа косата) така и не ми хвана никаква боя !

# 352
Към момента имам изсветляване на косата, а инъче имам и побелели косми, но не ми е бяла косата, поникващата. Ще помисля още малко и ще реша какво да взема като боя. Ще ви почета още ден и вземам, но от тиражираните на пазара бои.

# 353
http://www.andreasite.eu/wp-content/uploads/2012/10/03101211.jpg
И това много ми харесва като цвят дали мога да го постигна , като знаете какъв ми е цвета в момента и с каква боя точно ще се получи ??

# 354
http://www.andreasite.eu/wp-content/uploads/2012/10/03101211.jpg
И това много ми харесва като цвят дали мога да го постигна , като знаете какъв ми е цвета в момента и с каква боя точно ще се получи ??
   Лично мнение .....Извинявайте....  Peace
   На мен този цвят ми изглежда грозен .  Confused

# 355
Дами доволни ли сте от боята на Лонда, аз от вече 3 години ползвам нея и цвета който избирам е бледо пепеляво русо, #28. Цветът ми беше препоръчан от бившата фризьорка тъй като структурата на моята коса имала червеникави отенъци въпреки че естествената ми коса е с тъмно кафяв цвят, та така ми препоръча да взимам винаги боя с пепеляво за да не получавам оранжеви отенъци. Първоначално тази марка боя беше страхотна, но отскоро смениха опаковките на Лонда и сега ми се струва много по-оранжева като си я боядисам от предишните пъти а избирам същия номер боя, някакви препоръки  Grinning  bouquet

# 356
  • Чукарландия
Благодаря, B & C!

Смятах да се боядисвам с нея: и корени и дължини. Значи няма да я ползвам. Whistling
Не бързай да се отърваваш от нея и не се ядосвай, че си си я купила.
Може един ден да решиш да си освежиш цвета на цялата коса и да се намажеш с нея.

Ще те послушам. Благодаря.  bouquet

# 357
Момичета, моля за съдействие.  Praynig Бихте ли ми казали този цвят в категория светло кестеняво ли е или тъмно русо ? Каква боя да търся като ориентир нещо 7 или 8 ,и след основния номер коя цифра трябва  да има 2,3 и/или 4 . Бихте ли ми дали насока за боя ,номер и/или комбинация .
http://www.posh24.com/photo/1355655/ashley_greene_dark_blonde_hair

# 358
Сиси,аз бих смесила 7/0 и 8/3,но нека се изкажат и по-опитните в тъмно русите цветове

# 359
Към момента имам изсветляване на косата, а инъче имам и побелели косми, но не ми е бяла косата, поникващата. Ще помисля още малко и ще реша какво да взема като боя. Ще ви почета още ден и вземам, но от тиражираните на пазара бои.

В зависимост колко беля коса имаш се избира и вида на боята! Има бои които не покриват белите косми!

Общи условия

Активация на акаунт