Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 194
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Troy, фризьори има,но колористи със сигурност не!

# 421

Много ми хареса резултатът с Кюн 1517 и 9% оксидант, вече поръчах още една за другия месец  Heart Eyes

Hug Добре дошла в нашите редици ( почитателите на Кюн Grinning ... искам  photo

В какво съотношение сложи боя:окислител ? От нета ли поръчваш ?
На мене половин боя ми стига за боядисване на корените. Peace, след това само разнасям по дължините. Смесвам боя : окислител в съотношение 1:1,5 , ползвам 12%.

# 422
Искам да попитам нещо, което и на мен ми се струва глупаво, но за всеки сличай исках да попитам. Ако си взема масова боя и вместо окислителя към нея сложа професионален такъв би ли се получило нещо? Според мен н, но знам ли...

# 423
Да  Peace , зависи какво нещо искаш да се получи. Simple Smile
Пробвала съм с Гарние 111 , към нея добавих 12% окислител . Като резултат получих по-голямо изсветляване , но сивия оттенък ми падна много бързо.

# 424
И аз имам 12%. Искам по - сигурен резултат, че ще получа желания цвят.

# 425
Смесвам боя : окислител в съотношение 1:1,5 , ползвам 12%.
Защо 1:1,5? По инструкции не е ли 1:2? И как 75мл ти стигат за корените, че остава и за разнасяне? Peace

# 426

Много ми хареса резултатът с Кюн 1517 и 9% оксидант, вече поръчах още една за другия месец  Heart Eyes

На мене половин боя ми стига за боядисване на корените. Peace, след това само разнасям по дължините. Смесвам боя : окислител в съотношение 1:1,5 , ползвам 12%.

От Ибей поръчах, много съм доволна от продавача- бързо пристигна, срокът на производство е от преди месец  Peace
Смесих 1:2, ползвах половината боя за корените и за разнасяне преди измиването.
Ще видя как се държи във времето  Peace
Снимки може да направя скоро, сега нямам.

# 427
  • София
Feeling,   bouquet за инфото Simple Smile
Ти колко коректор слагаш в боята?

# 428

От Ибей поръчах, много съм доволна от продавача- бързо пристигна, срокът на производство е от преди месец  Peace

Защо слагате 1:2 окислител ? Повечето боли или поне тези които аз съм ползвала са 1:1 !

# 429
  • София
Troy суперизсветляващите по упътване винаги пише да се смесва 1:2  Peace

# 430
На моята която е професионална и доста светло русо си пише 1:1 .

# 431
  • София
На моята която е професионална и доста светло русо си пише 1:1 .
Много странно  newsm78 Коя е боята? Може да е много светло русо, но да не е суперизсветляваща боята

# 432
Смесвам боя : окислител в съотношение 1:1,5 , ползвам 12%.
Защо 1:1,5? По инструкции не е ли 1:2? И как 75мл ти стигат за корените, че остава и за разнасяне? Peace

Извинявам , се ... грешката е моя  Peace . Смесвам 30мл. боя + 60 мл. окислител т.е. 1:2 .
90 мл. смес спокойно ми стигат за боядисване само на израснали корени за 3 седмици ( обикновено ги боядисвам след 21 до 25 ден ).
Смес за разнасяне не ми остава , но аз разнасям от нанесената боя в корените . С боята в корените стоя около 40-45 минути и след това  намокрям дължините с вода и от корените леко масажирам боята към дължините. Стоя така около 2-3 минути и измивам.

Troy , в упътването на таза боя си пише при кои номера в какво съотношение  да бъде сместа и как да се процедира.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 11:06 от dachita

# 433
Привет русокоски.  Grinning Таня 77 и Алиен хубави цветове момичета. Задавам въпрос към по вещите от къде поръчвате боята за коса Кюн, каква е цената с доставката? При първо боядисване с тази боя цялата коса ли трябва да си намажа?
В момента моята е толкова суха, че каквото и да и сложа направо го изпива. помагайте Hug

# 434
  • Чукарландия

Значи ти си ми отмъкнала боята под носа (1517).  Mr. GreenJoy
Имаше я само при един продавач, поръчах я, платих я, след това ми казаха, че имало само една бройка, която била купена преди мен и ми върнаха парите. Hug

След това си поръчах Матрикс.  Peace
Искам да попитам: Ако смеся 10-ка на Матрикс с 12%-ен окислител в съотношение 1:2, ще се получи ли по-голямо изсветляване или само суперизсветляващите бои се смесват с оксидант 12%?

Общи условия

Активация на акаунт