.Дома има интернет адрес www.dom-zdravec.alle.bg Може би вече си намерил хоспис но исках да споделя моето мнение.
. Особено след кaто домa се премести в новa сгрaдa която е в пъти по-хубaвa, с много по-големи стaи, изглед към морето,голям двор и ресторaнт бaщa ми кaзa , че се чувствa кaто в петзвезден хотел нa почивкa. Искaм дa блaгодaря нa упрaвителкaтa Донкa Зюмбюлевa ,зa всичко което прaви и не ни е излъгaлa зa нищо. Въпреки ,че новaтa сгрaдa е много по- хубaвa и предполaгaм , че рaзходите и тaм сa много по-големи тя обещa ,че нямa дa имa увеличение нa тaксaтa и си спaзвa обещaнието. Aко търсите стaрчески дом или хоспис ви препоръчвaм дa рaзгледaте Здрaвец и дa рaзпитaте зa условиятa, мисля че ще ви хaресa. Незнaм кaк беше точния aдрес но се нaмирa нa горнa трaкa до хотел Мaргaритa. Мисля че в сaйтa им имa и кaртa.
! Беше обрала каквото може и изчезнала. От тогава си казах , че чужд човек в къщата си няма да пусна. Поразпитах малко и се оказа, че майката на моя приятелка е настанена в дом за стари хора (няма да кажа кой е за да не прозвучи като реклама). Поисках телефон и се обадих. Говорих с управителката и тя ме покани да се видим лично и да разгледам дома .Отидох и останах много доволна от условията, отношението на целия персонал и атмосферата като цяло.В дома има санитарки, сестри, рехабилитатор, лекар…. Майка ми е в този дом от 8 месеца и съм много доволна,а най- важното е че е доволна и тя. Едно от най хубавите неща е ,че няма час и ден за свиждане. Когато реша отивам, звъня на вратата и влизам при майка ми без проблем. Според мен не е правилно да се слагат всички под общ знаменател. Сигурно има и такива които е описала госпожата преди мен ,но определено има и качествени!
! Беше обрала каквото може и изчезнала. От тогава си казах , че чужд човек в къщата си няма да пусна. Поразпитах малко и се оказа, че майката на моя приятелка е настанена в дом за стари хора (няма да кажа кой е за да не прозвучи като реклама). Поисках телефон и се обадих. Говорих с управителката и тя ме покани да се видим лично и да разгледам дома .Отидох и останах много доволна от условията, отношението на целия персонал и атмосферата като цяло.В дома има санитарки, сестри, рехабилитатор, лекар…. Майка ми е в този дом от 8 месеца и съм много доволна,а най- важното е че е доволна и тя. Едно от най хубавите неща е ,че няма час и ден за свиждане. Когато реша отивам, звъня на вратата и влизам при майка ми без проблем. Според мен не е правилно да се слагат всички под общ знаменател. Сигурно има и такива които е описала госпожата преди мен ,но определено има и качествени!Препоръчани теми