Моля за отзиви и информация за хосписи във Варна

• 66 525
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
В никакъв случай хоспис Царица Елеонора . Щом влезете ще Ви обхване тягостно чувство , в следствие на смрадта . Повярвайте - първото ви чувство отговаря на реалността.
Незаинтересовани , равнодушни , престъпно бездействуващи , некомпетентни - управител управителка и голяма част от персонала.

# 61
дом за стари хора Черно Море ,в никакъв случай,майка ми си отиде за 40 дни:(

# 62
Търся хоспис във Варна и района за човек с тежка деменция на легло. Мнения за Хоспис "Архангел Михаил".

# 63
Имате ли мнение за хоспис "Сердика"? Цените са доста високи и на снимките изглежда много луксозно. Но дали грижите и вниманието отговарят на тази цена. Благодаря!

# 64
Здравейте!
Моля, за препоръка на надежден дом за стари хора.
Човека е възрастен на 84г с инсулт и деменция, не може да се обслужва сам.
Някой има ли информация за Хоспис Варна “Света Магдалена” Д-р Бояджиеви?
Благодаря предварително!

# 65
Здравейте,
майка ми е на 79 години, със съмнение за начални белези на дементно състояние, съчетано към момента с тревожно разстройство, което сме в процес на овладяване. Обслужва се сама, но пък домакинските грижите като готвене са й трудност. Има хипертония и съответно много лекарства за прием свързани с нея, които са й проблем за контролирано приемане.

Интересувам се от местата за настаняване в и около Варна, подходящи за хора в нейното състояние. Спряла съм се да проуча на този етап:

Резуденци "Сердика"
 “Света Мария Магдалена”- Шкорпиловци
Хоспис Варна “Света Магдалена” Д-р Бояджиеви

Моля за помощ от страна на хората сблъскали се вече с този труден избор и които могат да споделят лични наблюдения от изборените места. Ще се радвам на препоръка и за други места, където има адекватна грижа към дементно болни, тъй като рано или късно това състояние явно няма да ни пропусне.

Благодаря предварително на всички отзовали се !

# 66
Здравейте,
майка ми е на 79 години, със съмнение за начални белези на дементно състояние, съчетано към момента с тревожно разстройство, което сме в процес на овладяване. Обслужва се сама, но пък домакинските грижите като готвене са й трудност. Има хипертония и съответно много лекарства за прием свързани с нея, които са й проблем за контролирано приемане.

Интересувам се от местата за настаняване в и около Варна, подходящи за хора в нейното състояние. Спряла съм се да проуча на този етап:

Резуденци "Сердика"
 “Света Мария Магдалена”- Шкорпиловци
Хоспис Варна “Света Магдалена” Д-р Бояджиеви

Моля за помощ от страна на хората сблъскали се вече с този труден избор и които могат да споделят лични наблюдения от изборените места. Ще се радвам на препоръка и за други места, където има адекватна грижа към дементно болни, тъй като рано или късно това състояние явно няма да ни пропусне.

Благодаря предварително на всички отзовали се !

Здравейте!
Съвсем наскоро и аз търсих хоспис за възрастен човек 84г., след прекаран инсулт.
В началото се спрях и аз на Хоспис Варна “Света Магдалена” Д-р Бояджиеви.
След разговор с, мисля управителка. Когато и споменах, че е с лека деменция, тя категорично отказа да го приеме. Отговора беше - кой ще се занимава с него, кой ще го ГОНИ .........
В крайна сметка го настанихме в Дом за стари хора Траката! За сега, сме доволни, по-нататък ще видим как ще е.
Цената е малко височка но...... нямахме друга алтернатива.
Препоръчаха ми и хоспис в Девня, той е в сградата на болницацата. Разговарях по тел с тях, бяха доста учтиви и щедри на обещания. Но реших да отида и да погледна отвън, амии ...... не ми хареса.
Ако мога с нещо да помогна, пишете ми.
Успех!

# 67
  • град Варна
Моята баба имаше проблеми с раздвижването  дълго време понеже беше претърпяла  операция и след това беше обездвижена на легло  вкъщи, викахме доста рехабилитаториу нас, но нищо не и помогна, тогава ни прехвалиха Хоспис Марина, там беше скъпо и давахме всеки месец 1500 лв за хосписа, оказа се че след влизането и там и взимали телефона и не и го давали,  крадяли и от храната, която сме и носили, тя беше станала скелет, на всичкото на отгоре, когато успяхме да говорим с нея на свиждане тя ми каза, че никой рехабилитатор не се е занимавал с нея. Бях ужасена, при вида и беше станала кожа и кокал. Когато я взехме вкъщи от начало отказваше храна и да се храни, беше свикнала да гладува, след това много се мъчихме с нея, докато иска да хапва и беше трудно възстановяването и.

# 68
Здравейте на всички!
Искам да Ви попитам за мнения относно новият хоспис в с.Кичево "Марина"-дали някой има впечатления за него?
Той и ТракатаМед изглеждат с добри условия.
Всъщност с радост бих прочела мнения и за двата!
Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт