Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 178
  • 702
  •   1
Отговори
# 135
Ние сме на Памперс премиум кеър.От актив бейби получихме дерматид, а от пуфиса се зачервяваме.Сега обаче трябва дамием на 4ка а премиума са много малко бройки и не мии идва изгодно.Чудех се за либеро дали са добри newsm78 Гледам напоследък и някакви Ганчев,ама и за тях не съм чувала нищо.

# 136
  • Пловдив
Препоръчвам ти Либеро.И аз бях доволна от памперс премиум кеър до №3,заради мрежичката.От №4 пробвах няколко марки,но като цена и качество се спрях на Либеро.Естествено няма вълшебни памперси и се случва да пропускат въпреки редовната смяна.

# 137
Благодаря ще ги пробвам  bouquet Мнаго съм доволна от премиума, но 4ка няма да ми дойде изгодно Sad

# 138
Ние ползвахме Актив Бейби. Минала съм и през Кан бебе, Бекутан, Слийп енд Плей. Най-доволна бях от Актив Бейби определено.

# 139
Днес си купих 4 пакета Еви Бейби от Метро - 4ка, 66 бр., 16 лв/пакет - на промоция бяха  Mr. Green
Така излизат по 24 ст/бр. С ластичета на лепките на кръста, мрежички и всичко там.. Много съм доволна Simple Smile
Двойна цена за Памперс абсурд да дам - че ми става и лошо от миризмата им  Sick

Пуфисите и те на промоция, но същите бройки за 20 лв.

# 140
  • Пловдив
Наистина ли Еви бейби №4 имат мрежичка ?Една продавачка ми беше показала мостра и нямаха.

# 141
Наистина ли Еви бейби №4 имат мрежичка ?Една продавачка ми беше показала мостра и нямаха.
Имат.
Ако са били от старата серия може и да нямат newsm78. Новите имат. И ластици на лепките.
С нищо не ми се различават от Памперс.

# 142
Простете невежеството ми,но на кое викате "мрежичка"?

# 143
Май това

Аз не съм виждала пампи без, ама може и да има Simple Smile

# 144
Аз да се оплача.По напред бях писала че сме на Актив бейби.Вчера си взех,но от оригиналния,а не турския.Сменили са го,много по тънки са пелените и пропускат!Няма такъв ужас.Използвани 5-пропуснали 2.И при все че даже не са препълнени.Какво ще го правя цял пакет незнам.По принциип вземам от турския Памперс и съм адски доволна,но не мога да намеря.Сега нзм какви да вземам

# 145
Аз вчера взех Libero Comfort fit 4-ка и сме доста по-доволни от Active baby на памперс.
Препоръчвам.

# 146
Актив бейби никога не съм вземала от оригиналния,защото са ми скъпи,но Прима при нас имаше в началото и бях много доволна.Оригинални съм вземала само на бройка,но нямаха разлика сякаш newsm78Сега вече няма Прима при нас,а са някакви полски Памперс,но ми харесват,не пропускат!

# 147
Тези пуфис фешън кълекшън хич не ги харесвам.  Peace Дъщеря ми се обрина от тях.
Ползвам памперс, единствено от тях съм най-доволна.  Peace

# 148
  • Пловдив
Предположих,че Пуфиса ще са с повече боя-съответно повече химия и алергени.Каква е тази истерия за цветове,които не се виждат под дрехите?

# 149
Предположих,че Пуфиса ще са с повече боя-съответно повече химия и алергени.Каква е тази истерия за цветове,които не се виждат под дрехите?
Е то на Памперс зеленото е баш на дупето отвътре Crazy Или то не е боя?

Пуфисите поне са бели отвътре - аз към тях забележки нямам  Sunglasses

Всички са един дол дренки и все някога пропускат - не заради памперса, а заради положението на бебето в момента на пишо/ака. И така или иначе отиват в коша...

Общи условия

Активация на акаунт