Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 068
  • 702
  •   1
Отговори
# 690
За повече от година ние също минахме през почти всички налични на пазара марки пелени (сега ползвам смесено еднократни (Памперс) и многократни (алва)) и мога да споделя, че откакто се осмелих да мия дупето под мивката (на 40 дни) и да оставям беб повечко гол с всички рискове от пиш и дрис Simple Smile зачервяванията изчезнаха. Гледат ли го бабите без да му правят въздушни бани е зачервен като маймуна Sad

# 691
След като ползвах какво ли не, наскоро открих пелените на Кауфланд (К-класик). Страхотни са ! Не ги заменям вече за нищо  Peace

# 692
# 693
Със съжаление си коригорам мнението. Кауфланд се постараха ужасно да влошат качеството на памперсите си. Бяха страхотни, но сега са видимо влошени. Жалко.

# 694
Здравейте! Някой с отзиви за памперсите Mamma&baby на Lilly?

# 695
Да, аз. Отвратителни са ! Изключително ниско качество, никакво попиване. Просто ужасни !

# 696
Ползваме Памперс. Но все пак си мисля, че за бебе на 12 дни не е подходящо да се правят експерименти. След като няма алергични реакции, не сменяй марката засега - това според мен. Бебето ми беше даста по-голамо - около годинка, когато приятелка ми даде няколко пелени Пуфис и бебето получи ужасен обрив. Не мисля, че беше от самата пелена, а по-скоро от смяната на марката. 

# 697
Какво бебе на 12 дни newsm78

# 698

Първият пост е за 12 дневно бебе. От 2012 г. обаче Grinning

# 699
Пуфис държат много мокро откъм дупето. Затова бебетата не ги понасят.

# 700
  Съжалявам, грешката е моя... Нито погледнах от коя година е поста, нито забелязах, че има 47 страници по темата...  Grinning

# 701
Пуфис,памперс и лидалските

# 702
Памперс ползвахме чак до към 2 годишна възраст. Но имаше период ползвахме и едни турски Канбебе - по-евтини, но не сме имали проблеми. Не помня защо отново минахме на Памперс след това... 

Общи условия

Активация на акаунт