КГБ = Клуб на Готините Баби - 127

• 48 024
  • 707
  •   1
Отговори
# 615

Честит имен ден на Вики на Хули,на Минко на Деси,на  внучката на Яжка - Вики! Да са здрави и щастливи !!! Много късмет и успехи !!!

# 616
Привет девойки Hug

Чудесни снимки, но с такива жени, само такива снимки може да има Hug HugЗарадвах се да ви чуя та поне мъничко , отдалеч, да участвам и аз. Simple Smile

И малкия новороден юнак е красавец. Да е жив и здрав Hug

На баба Яжка да вижда все по често Вики и се присъединявам към пожеланието на Айша Hug

Много радости , добро здраве и късмет на всички, които имат днес имен ден Praynig

Днес навън е мрачно,леко хладовито, малко дъждовно, с други думи "зима",нищо че излязох по къс ръкав и със сандали Grinning

Пожелавам ви хубав неделен ден с много почивка и приятни занимания Hug Hug

# 617

Привет девойки! Hug

Честит имен ден на Вики на Яжка и Вики на Хули!  newsm51 newsm51
Много здраве и късмет!  newsm10

Днес, нали е празник, голямо излежаване му дръпнах! Laughing
Дилянка сготви, направи св.кебап, , но към обяд като ми се прияде нещо сладко, та скокнах и направих войнишки курабии, че отдавна не бяхме яли. Хем не са сложни и хем има количество! tooth

Приятна вечер!  Heart Eyes

# 618
  • София
И аз си отмързелувах днес. Ходих с Пламен до Бенковски, но не стигнахме до манастира на Св. Мина. Сменихме гумите със зимни, че там му било по-евтино. После пихме кафе при племенника му и се прибрахме. Той си наготви поредния зрял боб, този път с пушени ребра с доста месо. аз ще хапна нещо сухичко от хладилника. Ани, сигурно ще е при гаджето.  Wink
Римар, утре ли ще се изписвате?

# 619
  • ВАРНА
Здравейте момичета!
Яжка, Хули, Деси, да са ви живи и здрави именниците и много късмет в живота!
То май и аз мързелувах, освен зареждане на хлебопекарната, друго не съм правила. Използвах слънчевото време за разходка.

Приятна вечер на всички ви!

# 620
    Здравейтее ... ! Hug
Днес беше толкова слънчев и приятен ден , само за разходки , а нали беше и празник ! Grinning
И аз си  изкарах деня като вас- помързелувах си. Сутринта направих една питка и ходихме с Вили до църквата св"Мина ".Прибрах се , обядвахме с Митко , починах си малко и излезнах с една приятелка.
Ходих и до офиса на БОБ  да разпитам за новата оферта. Айша до 30 декември е срока. Всеки месец на 3 то число зареждат с по 500 безплатни минути към всички оператори. Аз имам номер на БОБ и си мисля дали да мина на този план , а имам номер и на Мтел, но договора ми е изтекъл. Умувам още , че Вили са към Мтел , а Наско е към Виваком . Много е изгоден този план и не е обвързан с договор. Винаги може да се откажеш и да си минеш само на това което си изговорил- 11 ст на минута.
На прибиране си купих 2 литра домашно прясно мляко. Сварих  го , а то се оказа много вкусно . С деди това вечеряхме.
 Танитка Hug какви са тези войнишки курабийки ? Laughing
Айша  Hugкъде се намира манастира на Св. Мина ?
Пожелавам ви лека и спокойна нощ , мили приятелки !!!!  love001  love001  love001 hug smile3524 55  Kissing Heart

# 621
  • София
Честит имен ден на всички с името Минчо, Виктор, Виктория!!!
Хубав празник е днес! Събрахме се с приятелки да се почерпим, отидохме до кварталната ни църква Св. Дух и сега ви чета.
 Дидия, за "При кмета" бях забравила, но не пречи на нашата среща. Както Айша пише ваучера може да се ползва до края на декември. Доста е изгоден и си заслужава да го вземем сега. Ако си го чела сега се плаща само 1лв., а останалите 20 на място при консумация. Аз ще взема 5 ваучера - това е максимума.Ще са за 10 човека. Може Айшада вземе още 5 за по-сигурно.Ще  звънна по телефона.
Римар,а аз се чудя кое е това бебе, а то твоето внученце. Сладко хубаво бебче!!!
Ако нямам внуче в събота и аз съм "При кмета"...

# 622
  • София
Благодаря ви момичета, че не сте забравили нито мен, нито моята сладуранка Вики !
Благодаря ви, трогнахте ме !

# 623
  • София
Роси, аз съм много доволна от Боб, от май съм с тях. Разведох се с Мтел, но си прехвърлих номера, че беше известен на всички. Няма надписване, гледам си сметката в сайта им. От стационарните минути да съм ползвала по 10 -15 на месец. Главно за записване на час при личната или за Близу, ако нета изчезне. СМСи няма на кого да пращам, само понякога на Ани някое име на сайт или подобно.
Сега и Пламен ще го прехвърлим, но с номера му на Глобул, че племето го знае.
А пък да ги кара да запаметяват нов номер - много ще се объркат завалийките.    Laughing
Пък като излезе друга хубава оферта - ще се разведем с 1 месечно предизвестие.

# 624
Ето нещо , което трябва да запомните добре ! Grinning

newsm10 smile3521 newsm62  love001  love001  love001

# 625
  • София
   Момичета,благодаря на всички ви ,за хубавите пожелания за имения ден на Вики! Hug

# 626

Ако нямам внуче в събота и аз съм "При кмета"...
                 Майчеееее,ако имаш пак трябва да дойдеш за да черпиш! Laughing

Гушвам smile3524,че утре съм първа! Hug

# 627
Роси курабиите са много лесни и получават се доста бройки
2 яйца
1/2 ч.ч. кисело мляко
1/2 пакетче амонячна сода-
1 ч.л. хлебна сода
1 ванилия
120 гр. захар /6 с.л./
5-6 с.л. олио
брашно, колкото поеме /около 350 гр./
Замесва се меко тесто. Правят се топчета, мажат се с разбито яйце
 Накрая курабиите се поръсват със захар и смлени орехови ядки, слагат се в предварително загрята до температура 200 градуса фурна и се пекат около 20 минути.

# 628
  • София
  /Майчеееее,ако имаш пак трябва да дойдеш за да черпиш! /
Дидиа, не ново внуче - обикновенно Огнян ми води Криско в събота и ако дойде след обяда няма да мога да дойда -та затова. А как ми се иска бебе-внуче, ама нямааааа Joy Joy Hug Hug
И аз съм първа, та лека нощ и от мен. smile3524 smile3524 newsm46 newsm46

# 629
Ето ме и мен след дългия ден .Днес доста работа имах ,а и шефа беше доволен  Heart Eyes
Яжка, Хули, Деси, да са ви живи и здрави именниците и много късмет в живота!
Още веднъж да са ви живи и здрави именниците !!!
Аз утре почивам ,но дъщерята е болна ,че ще ходя да взема бебка и да се гледаме  smile3504 smile3541 newsm30 Ако е хубаво времето ще я изведа на вън .Вече и пюренца хапваме с една дума растем  newsm44.
Ами лека вечер мили мой !!!

Общи условия

Активация на акаунт