КГБ = Клуб на Готините Баби - 127

• 48 019
  • 707
  •   1
Отговори
# 630
  • София
al4ojb, почивай сега. Утре го дават хубаво времето - дано познаят.
Лека нощ от нас с Пламен. Ани ни избяга  Cry

# 631
           Вие спите пък аз бодърствам!Вече луднах и не знам какво да правя. ooooh!
           Майче,при толкова нови бебочета рекох,че съм изпуснала нещо. Embarassed Embarassed Embarassed Е,дано ти доведат Криско,а пък и да ти изпълнят желанието.
           Чудя се да лягам ли или да тръгвам направо след час на работа  newsm78

# 632
Добро утро ,момичета! Hug
Понеделник-нов ден-нова седмица! Хайде на кафенце..Как сте в тази студена сутрин?Нека през новата седмица да се усмихваме на всички и на всичко,нека силно да вярваме в мечтите си и те ще станат реалност.Нов ден, нова седмица, нов месец - идеален момент за едно ново начало!
Затова, хайде да започнем на чисто, да погледнем на всичко в живота си от добрата му страна и активно да приложим вярата и оптимизма си така, че да превърнем желанията и очакванията си в реалност! Да мислим само за най-доброто, да работим по най-добрия начин и нека Животът ни отвърне по същия начин и ни дари с най-доброто от всичко, което искаме newsm10

Хубав и ползотворен ден! bouquet

# 633
Добрутро девойки, да ви пожелая успешна и хубава седмица Hug

# 634
# 635

Добро утро момичета ... !!!! Hug Hug Hug

Влизам набързо само  да ви поздравя . Излизам след малко.
До по късно !!!  love001 55 55 55 sun sun sun

# 636
  • ВАРНА
Добро утро и от мен!
Кари, Ив  Hug богати трапези, ама ще си взема само кафенцата.
Диди  Hug ако знаех как да ти помогна...
Нели, Роси  Hug

Слънчева седмица на всички ви!

# 637
Дзак и от мен smile3503 !!!
Хубави кафенца и много позитивни пожелания видях !!!Дано да е лека и успешна седмицата !!!
Благодаря ви :Роси,Мари ,Нели ,Каролине ,Диди!!!  love001
Това е от мен и отивам да си взема бебка да и се порадвам да се поразходим  1strollerВън грейна слънце и май ще се позатопли.
Хайде до после !!!

# 638
  • София
    Добро утро,момичета!
    Иви,Кари,Роси, благодаря за кафенцата и за закуските! Ще пийна едно бързо кафе с вас,преди да изляза.
    Вчера сложих  зелето и реших да разтворя предварително солта.По съвет на приятелка първо нагрях солта в един сух тиган на огъня.Не можете да си представите какъв миризлив пушек се вдигна.После я залях с вода и моментално изплува една кафява гадост,която обрах с чирпака.Въпреки това ,след като изтина водата на дъното имаше кафява утайка.Прецедих я,но все пак още не съм заляла зелките.Кажете ми,някой опитвал ли е този метод?Винаги ли става така или да търся друга сол?Тази беше морска,на кристали,йодирана.
   Приятен и успешен ден и лека седмица!

# 639
Яжка в био магазините
Магазин за Био Храни-Балев био маркет-Финна морска сол от Атлантическия океан 500 гр.-1,99 лв.
гр София
Молът на Цариградско шосе 115
Ниво-2 тел 0800 20 333

# 640
  • София
   Ив,благодаря ти много! На близо ми е до работата,днес ще я купя.Не вярвах,че и солта трябва да е от био магазин-нали е природен продукт.Явно са спестили от операциите при пречистването.

# 641

Привет, девойки! Hug

Станах преди час, закусих с вчерашните курабийки и чаша мляко, нали пия хапове преди и след ядене, та закуската не я подминавам!  tooth
Ще поошетам малко, че вчера нали беше празник, не съм работила изобщо! newsm79

От 14 часа съм на изложба в Общината.
Преди години имаше художници към предприятията, та художника на ТК "Първи май", в нашия квартал, вече пенсионер, прави изложба. Нашето дружество е предимно от текстилни работнички от този комбинат, та сме поканени да присъстваме на откриването. Аз не съм текстилка, ама нали съм в ръководството, няма как да не съм там!  tooth
Това е прекрасен повод да не съм си в къщи! hahaha

Хубава и късметлийска седмица на всички! Flowers Four Leaf Clover
Чао, че слугинството ме зове! bye

Пропуснах да споделя, че при нас времето е чудно, грее слънчице, току що Изаура "приключи работа" и излизам да простра прането.  Чао! Laughing

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 10:15 от Tani-ta

# 642
Яжка,нашата сол е толкова мръсна,че я използвам само за накисване на краката през зимата когато сме болни.Действа добре.

# 643
Привет момичетаа!!!

Тук  съм ,но  като скачам от задача в задача не остава време за комп Embarassed Embarassed

Искам първо да  честитя внука на Римар - да им е жив и здрав,да  е спокойно бебе ! Да порастне достоен мъж !!!
Поздравявам всички празнували - с огромно закъснение ,но винаги от сърце Hug Hug

Яжке - правилно са ти казали момичетата за завиването на бидона с нещо .Иначе - замръзва,независимо от солта ,която има.
Няма да забравя как обикалях бидона преди едни Бъдни вечер и зелето беше замръзнало. И немога да направя сърми.Накрая някой ми даде две зелки. Joy
Тази година улучих чиста сол -БГ ,която и много бързо се разтвори.
Довечера  се каня да купувам ,че ще правя една солена трушия,на която се каня от 10 дена.

Танче - ако знаеш  от колко време си мисля за тия войнишки курабии и се чудех кой да питам з а рецептата. Просто си ми прочела мислите.Благодаря за рецептата Hug Hug
В най-скоро време ще ги спретна.

Разгледах снимките. Весели и усмихнати  дами. Hug Hug

Сутринта беше много студено.Имаше слана. Трябва да прибираме останалите навън мамини китки.
Аз се подвизавам с едно тъничко яке,но явно ще трябва да бъркам довечера в гардероба.
В събота  си купих два чифта ботички,  дънки - черни. Дано не избелеят като старите - след 4-5 пранета,макар че ги пера с Первол за черни дрехи. newsm78

Приключвам за сега,че обедната ми почивка свърши.
Лек и спокоен ден момичета. Hug Hug

# 644
Момичета, кокичета... Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hugпак да ви погледна .
Преди малко се прибрах. С Вили бяхме на фитнес и като се прибирахме ,точно пред нас има едно  голямо празно пространство , та правеха първата копка за детски ясли. Присъединихме се към събитието. Цялата махала бяха .  Поприказвахме си със съседки , хапнахме питка , пийнахме..... hahaha hahaha Joy. С две думи пак намазахме.... hahaha hahaha
При нас времето също е прекрасно. Изаура е изпрала и сега ще простирам прането.
Танче Hug ще правя след малко твоите  курабийки. Децата много обичат, а да имат и за закуска.
Ивче Hug благодаря ти за рецаптата. Изглежда бърза ,икономична и вкусна -3 в 1 hahaha hahaha
Танитка Hugвесело изкарване на тържеството !Само  да има хубави  поводи за празнуване, ние сме там !!!
Току що ми звънна моя колежка , че в сряда ще се събираме  колежките , които сме пенсионерки. Правим го един път в месеца , но го организира наша работеща колежка , която ни е наборка.  Тя ни информира за новините из комбината Joy hahaha.Като се съберем , не можем да се надприказваме...Много ни е весело...
Галче Hug да нагушкаш бебчо от нас ! Времето е прекрасно за разходки с количките. 1stroller baby sling
Яжка Hug такава е солта. Отвратително мръсна. Ние не я печем. Митко се занимава с тази процедура по зелето, но той разтваря солта в топла  вода и я прецеждахме през тензух. Много мръсотия. Ние слагаме бидона на терасата върху една каса за бутилки. При много големите студове замръзва понякога и затова трябва да се покрива с нещо дебело. Винаги бидона ми е бил на терасата , че ми е удобно.
Айша Hugаз също съм доволна от БОБ . Още от първите абонати съм от миналата година. Почти съм решила да мина та този тарифен план за 500 безплатни минути за 15 лв такса и ще се откажа от Мтел  , но преди това на всички познати трябва да им изпратя телефона на Боб .
Не съм измислила какво да готвя да довечера.  chef  chef Децата ще дойдат , а още се мъдря и нещо не мога да реша.Всичко ми се е изпарило от главата. newsm78 newsm78 Money Дайте ми някаква идея . Peace Laughing
Кари Hug, Нелка Hug   love001  love001
Гъбче Hug писали сме заедно . Радвам се като те  видя на хоризонта. Laughing
Хайде стига толкова  писане ,че стана пак ферман.
Чао за сега !
  love001 55 55 55

Общи условия

Активация на акаунт