Отговори
# 585
catty m, наистина много ме гризе  ooooh! Обаче има неща, които и преди са ме дразнели, но може би съм го прикривала някак си, а сега не мога и хората се обиждат ooooh! ooooh! ooooh!

# 586
  • София
Вече съм си в нас...лежа че ме понаболява! Оставила съм всичко в нас,просто не ми пука за нищо....осъзнах,че колкото и да ми се иска да свърша всичко ,толкова и отгоре работа ще има...но като стане така като вчера,понякога връщане назад няма!така че ако ще къщата да се събори...няма да обръщам внимание на нищо!

# 587
Здравейте сладурки  Hug

Деси, много се радвам, че вече си вкъщи - много съм те мислила миличка, да знаеш  Heart Eyes
Сега само почивка и силна храна. Да не съм прочела и едно изречение, че си се юрнала да се преуморяваш, че специално ще дойда до Пловдив и  bash

dangel_85 - изобщо не се притеснявай за тези твои състояния - съвсем нормални са. Пък и края наближава, започват да ни измъчват всякакви въпроси, страх от неизвестното и т.н. Аз също съм в подобен период, макар и в по-лек вариант. Затова си стоя вкъщи, чета книги, гледам сериали, редя пъзели, уча се да готвя /срам не срам, ама за пръв път ми се налага да го правя Embarassed/ или излизам да се мотая по магазините. Гледам рядко да пия кафе с приятелки, защото по някога ме изнервят без причина. Като си ходя до нашите обикновено мятам огън и жупел /ей, така и не разбрах защо ме дразнят толкова много - но още, като ги видя и почвам да викам  ooooh!/.
И хич няма с кой да се съобразяваш. В крайна сметка бременната си ти - всички други ще се съобразяват с теб  Naughty

Шуши -  направо щях да се учудя, ако се беше съгласила с мен. Щях да го приема, като лична обида  Hug Heart Eyes

От мен няма нищо ново, освен, че днес за пръв път направих боб с пушен бекон. По мое мнение стана много хубав  Mr. Green

Усмихнат ден на всички   bouquet

# 588
Здравейте мамчета,
Много сте бързи както винаги попрочетох назад и видях за бъбречната криза на Деси, добре че си отишла на време. За съжаление, това е много сериозно и трудно се лекува до като сме бременни. Тъй като на 3 пъти влизах в болница и трите пъти се засичах с една бременна, която на няколко пъти и се налагаше да е на системи, тъй като трудно я излекуваха...както и да е. Когато се вземат мерки на време всичко ще е ок.
Аз да ви споделя, че днес бях на ЛКК и немога да повярвам, че срещу 60 лв става за 5 минути....дори не ме прегледаха Sad докторката написа че кръвното ми е 120 на 80 и пулс 85 без да ме е попитала даже как съм  newsm78 , макар, че аз действително имам контракции и незнам до колко е нормално да са толкова на често...не погледна бебчо Sad . Както и да е, явно все им е тая ваното е да си вземат парите. Като чуя комисия си представям някак си да има комисия  Joy
Хайде пазете се мами в това време, че има много грипозни хора, които разнасят вируси, а сега трябва да сем по здрави от всякога. Не забравяйте и усмивката с доброто настроение, защото всичко се отразява на нашите малки съкровища, които крием в коремчетата си Simple Smile. Не забравяйте, че те са най- важното нещо за нас и трябва да се пазим.

# 589
  • София
Верче този чук , с който си ме подпукала на иконката изглежда направо страшен Simple Smile)))))))))

# 590
Верче този чук , с който си ме подпукала на иконката изглежда направо страшен Simple Smile)))))))))

Joy Joy Joy
А сега си ме представи с големия корем, как съм грабнала един чук и обикалям улиците на Пловдив да те търся хахахаха
 Joy Joy Joy

# 591
Цитат
То хем си лош, хем осъзнаваш и те гризка съвеста

Хем съм лоша (даже направо зла), хем не ми пука.  Mr. Green Така ми идва отвътре  Twisted Evil Какво да правя, уморих се вечно да се съобразявам със всеки и накрая никой да не го оценява..

Верче, браво за боба!

# 592
  • София

Joy Joy Joy
А сега си ме представи с големия корем, как съм грабнала един чук и обикалям улиците на Пловдив да те търся хахахаха
 Joy Joy Joy

това и в най-реитинговият филм на ужасите го няма  Joy Joy
лежа не смея да стана  Hug Hug като знам как боли,просто не смея да мръдна...а и с тоя чук  Joy

# 593
Деси, радвам се, че вече си в къщи и си по-добре. И да се пазиш вече наистина! Че задачата, която изпълняваме всички ние е най-важната. Няма нещо или някой друг по-важни от това да си износим здрави бебчетата.
Аз да ви се похваля. Реших да експериментирам с машината за хляб. Ще пробвам да направя хляб с маслини и твърдо сирене, пък да видим:) Верче, сигурна съм, че боба ти е страхотен. Важното е човек да прави всичко с любов и се получава. Такива са моите наблюдения:)
За лудостта, и аз избухвам много лесно. А пък се разплаквам за най-малкото нещо. Някой само да ми каже копче и готово  newsm45 Понякога е доста сконфузно, ама какво да се прави. Ще ни търпят. Както каза една жена онзи ден пред кабинета на докторицата "те сега ако не си ползват предимството кога?"   Laughing

# 594
  • Пловдив
Минавам на бързо и дим да ме няма  Grinning
Деси, радвам се, че си по-добре и е било малкия дявол. Гледай да почиваш повече и има време за всичко  Wink
На всички тумбачета - лекинка и спокойна вечер Hug

# 595
  • Бургас
Калинка_Малинка, аз живея в Бургас и в зависимост какво търсиш има много магазини.  Bebe Max е на Гладстон до пожарната, там има Stokke  и горе - долу в същия ценови диапазон количка. В този  район до пазара Краснодар от лявата страна има и един магазин, в който има Quinny, Peg Perego, Muci и т.н. Магазин "Синди" , който е срещу Механотехникума предлага най-различни. В общи линии тези ти стигат Simple Smile На другите места се повтарят.
Hug Много благодаря!

# 596
Дес пази се  Hug работата ще почака ! Радвам се ,че си у дома

Успокоихте ме момичета ....значи не съм само аз яхнала метлата   Hands Thumbsup  От сутринта се заяхдам с милото и сега го чакам да се върне от фитнес ,че няма с кой да се разправям .... ужас-хормони !!!!!!!

# 597
Здравейте  Stop
Деска много съжалявам за случката,но никога не съм се съмнявала в теб,че ще се справиш с всичко,ти си борбена жена и майка Hug
Момичета вчера ходих в софия на преглед и искам да ви кажа,че си заслужаваше!
Да се похваля и аз вече с мерки: нашата беборана е около 1038 грама,отговаря си за седмиците,само с диаметъра главичката доктора каза,че върви с една и половина седмици напред Blush Crazy Joy
много съм щастлива,доктора беше изключително любезен и ми обясни всичко подробно,все едно бях на 4д.Сега съм много спокойна вече Wink
После отидох до Н&М и купих малко "малки"  дрешки Crazy
За сега това е от мен скапи майчици-бъдещи и настоящи Hug  bouquet

# 598
Привет маминки!
Деси много се радвам, че вече си по-добре и всичко е наред. Моя близка роди наскоро и тя като теб в 6тия или 7мия месец направи бъбречна криза. За радост всичко се нареди и сега си гушка малко сладко бебенце, което си доноси до края. Та съм сигурна и, че с теб така ще бъде. Само си почивай... къщата и домакинстването ще почакат. Simple Smile
Някой питаше за зъболекарите. Аз го закъсах преди 2 седмици с остър пулпит и имах много сериозни болки. Вадиха ми нерви и то с упойка. Зъболекарят ме увери, че тази упойка е лека и няма риск за бебо. По-голям е риска ако се остави проблема да задълбае.
dangel и аз изпадам в някакви такива състояния понякога. Много неща ме дразнят и на близките го отнасят. Знам, че е нормално и за това просто не го мисля. Всичко ще си дойде на мястото!
Целувки на всички ви милички и лека вечер!

# 599
  • София !
Момичета искам да ви питам , излезнаха ми едни малки пъпчици около гърдите ( деколтето )   Confused . Имате ли представа това дали е нормално за бременността ?  newsm78 Да не би пък да е нещо на хормонална основа  newsm78 . Ох не знам , но преди никога не съм имала пъпки по тялото , и ми е малко притеснено  ooooh! .

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 23:28 от bunny : )

Общи условия

Активация на акаунт