Отговори
# 600
bunny Да,преди около седмица ги забелязах,излезнаха ми и няколко на стомаха   #2gunfire предполагам,че е от хормоните ...или неизживян пубертет  Mr. Green

# 601
  • София !
bunny Да,преди около седмица ги забелязах,излезнаха ми и няколко на стомаха   #2gunfire предполагам,че е от хормоните ...или неизживян пубертет  Mr. Green
Значи явно е нормално , да не се притеснявам излишно   Whistling . Че аз като ги видях  #Crazy , и понеже до сега не съм имала веднага ме обзеха едни мисли ....  Crazy  Simple Smile

# 602
Деси, радвам се, че всичко е приключило добре! Пази се, работата ще почака!  Hug

# 603
Абе, Десе ,къде го извади ти тоз късмет? Радвам се, че всичко е приключило вече.
Като гледам във фейса какви неща сте накупили и най - вече в какво количество  #Crazy, а аз още и копче не съм купила за това дете. Някой ще рече, че съм безотговорна мама  Mr. Green

Хем съм лоша (даже направо зла), хем не ми пука.  Mr. Green Така ми идва отвътре  Twisted Evil Какво да правя, уморих се вечно да се съобразявам със всеки и накрая никой да не го оценява..

+1 Много правилно.

# 604
Добро утро,момичета!Малкият ме събуди рано-рано,изпих си кафето   food010 ,мисля днес да замеся една баничка cook ,че голяма скука.В последно време доста се отдръпнах от околния свят,по цял ден в къщи с детето.Както с предната бременност преоткрих хората покрай мен и осъзнах кой какъв е.След като родих завързах нови,но сега не смятам,че са кой знае колко сполучливи.В интерес на истината никой не е виновен,но не може хора на по 20-22год. да те разбират.Имаме една семейна двойка,която почти винаги като нас е заета и не можем да се виждаме често,ма и те са с деца и ги разбирам.Другите са...пълнеж за кафета,например,но както ви казах загубих интерес към тях.Нима им е приятно да ме слушат каква количка мисля да купя на бебето,къде да раждам?!Те си говорят за тоя,оня,па с тоя били,пък с оня също...бляяя  Sick Тука една комшийка бременна,тя пък март ще ражда.Като цяло я смятах за много изпростяла жена,оказа се голяма сладурана.Често отскачаме за по кафенце.Като цяло отново виждам един голям плюс на бременността.Преди погълната от работа,сума ти колеги,кой ти е приятел,кой не,гледаш с всички да си добър и колегиален и не оценяваш истинските хора покрай теб!
Момичета,линеа негра(черната линия) под пъпа появи ли ви се вече?С големия към 5-я месец ми се появи,сега нямам още.
В последно време съм луднала по натурална козметика и домашни маски.Ходя цял ден с домакинско фолио на главата,само съм за фурната  Laughing Мажа се с разни масла,абе голям ми е гот,преди нямах време за нищо.И да си призная вече месец си правя бабини илачи по косата,ефект аз не виждам  Naughty Ефект осезаем само когато си сложа бадемово масло след баня по връхчетата,или намажа цялата с арганово масло преди баня. То не беше кисело мляко,горчица,жълтъци,зехтин,чесън-изобщо ме ни действат  Thinking Crossing Arms
Онзи ден,изписаха една приятелка от болницата,голямо бъбрене с нея беше,ражда нормално,много ми се оплаква,направо ме стресира.Викам и жена,аз съм раждала и знам какво е,ма никога не бих описала нещата с такива думи,ти направо ме уплаши  Sad
За пъпките - не знам за какви пъпки по-точно говорите,сега нямам.С предната бременност целия ми корем беше осеян от много ситни,червени,грапави пъпчици без връх.Аз си помислих,че е от мазилото за стрии и го бях сменила.Минаха сами.
Деси почивай си,душицо.Радвам се,че всичко е наред!
ПП. Забравих да ви кажа.При баткото така и не си купих кенгуру .За мен той е много важен и удобен.Ако щете,не сте купили нещо и трябва да дотичате до магазина,слагате бебето в кенгурото,ръцете са ви свободни да си държите чантите.Това със сигурност ще купя аз!

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 09:23 от GodaiVa

# 605
 GodaiVa напълно те разбирам за приятелите - които в действителност се оказват не такива , каквито сме си мислили  Hug и аз мн страдам ,че нямам подходяща семейна двойка с кочто да се събираме  Simple Smile

Аз си търся легло за бебо и нищо не ми харесва - НИЩО ! Бях си харесала едно 3 в 1 , но се оказа ,че няма как да го сместим в стаята и сега   smile3511 мн се ядосвам....

П.П. Честит празник на Народните будители !!!!!!!!!!!!!!!!11 smile3529

# 606
Добро утро, мами! Днес май съм малко по-нормална  Laughing Има надежда  Joy
GodaiVa, права си, може да не са на 20-22 год., но ако нямат деца и не се интересуват от темата, не можеш да очакваш разбиране. Още по-лошо е, ако някой незапознат реши да си изкаже мнението. Това сега го разбирам и аз  Embarassed Та като излезем и темите ми са безинтересни, скучно ми е, мисля си за моите работи....... Имам две приятелки с по 2 деца, с които обаче нещо се отдалечих доста с времето...... Така ми се иска пак да се сближим с тях  Praynig Ще положа усилия, тъкмо ще ми се отрази добре на психиката. Опасно си е това състояние, може без да се усетиш да изпаднеш в депресия и тогава става лошо  ooooh! А тази твоя приятелка хич не е трябвало така цветущо да ти разказва  Party Това е последното, от което имаме нужда сега. Аз бих искала информация, но без цветущите определения - само факти  Peace
Вяра - А, успех с готвенето!  newsm10
Попитах по-назад варненки да ме светнат къде мога да разгледам колички, креватчета и дрешки из техния град, че тук в Шумен положението е критично  Sad Не съм ходила по магазини още, само колички гледахме един ден, а много искам да пипна, да усетя, че бебка скоро ще е при нас  Simple Smile
Честит празник и приятен ден ви пожелавам  Simple Smile

# 607
Здравейте момичета,
до сега не съм писала, но ви чета редовно.
dangel_85   за магазините във Варна: има няколко, но във всички има почти едни и същи неща.Може да отидеш в магазини  "Слънце", "Рая","Сладури"," Хиполенд" и в Grand Mall магазин Baby City.Не знам към какъв клас количка си се ориентирала, но на тези места ще видиш всякакви варианти, от по-евтините и по-скъпите.Успех ти пожелавам и да кажеш после какво си харесала Simple Smile

# 608
Добро утро пупита  Hug

За приятелите - честно казано ми писна с мен да спорят жени, които нямат деца, за това как стояли нещата след раждане. Любимите ми изказвания са неща от сорта на:
"Абе само да стане на 3 месеца и си почвам работа, пък бабите да си го гледат."
"Изобщо няма да спирам да работя - ще си го водя навсякъде с мен. То, като се е нахранило и е преобуто само ще си спи и аз ще си работя." или
"Аз само да родя и си почвам пак да си излизам с приятелки и да си ходя по дискотеки - няма да позволя живота ми да се промени, заради едно бебе"  ooooh!
Точно заради такива "умници" спрях изобщо да комуникирам с жени без деца - просто акъла им е толкова далеч от моя, че ме натоварват /най-вероятно и аз тях/
Разбира се има я и другата крайност - майки с деца, които могат да говорят само за децата си, за мъжете си, за това коя каква запръжка и застройка е направила на готвеното вчера и как тече носа на детето й

За пъпките - от няколко месеца си ги нося. Но ми излизат само по лицето. По 2 на куп ми излизат. Тъкмо ми минат и хоп - новички. Питах и ми казаха, че е от хормоните - след раждането щяло да премине  Peace

За чертата на корема - имам си я отдавна, но е бледа.

Аз да се оплача - снощи девер ми дойде на вечеря. Направих всичко, хапнахме и изведнъж, като започна да ми се гади - ама доста зле си ми стана. Отидох да си полегна и като отпаднах - нямах сила за нищо. Сега съм по-добре, но пак ми е отпаднало и ми се гади, та ужас  Sick

Някоя от вас гледа ли снощи Вип Брадър? Аз му ударих един хубав рев, когато приятеля на Мариана влезе с пръстена. Тя реве, аз рева - много романтично беше. А тя милата направо рухна, като го видя. Довечера пак ще му ударя един рев най-вероятно - много обичам такива романтични неща  Heart Eyes

# 609
dangel_85 за дрешки освен в тези магазини има и няколко още  в Grand Mall, а из града може да видиш в abubu.Те имат и сайт.Знам, че има и няколко магазина за български дрешки, но аз тях още не съм ги посетила.

# 610
Добро утро пупита  Hug

За приятелите - честно казано ми писна с мен да спорят жени, които нямат деца, за това как стояли нещата след раждане. Любимите ми изказвания са неща от сорта на:
"Абе само да стане на 3 месеца и си почвам работа, пък бабите да си го гледат."
"Изобщо няма да спирам да работя - ще си го водя навсякъде с мен. То, като се е нахранило и е преобуто само ще си спи и аз ще си работя." или
"Аз само да родя и си почвам пак да си излизам с приятелки и да си ходя по дискотеки - няма да позволя живота ми да се промени, заради едно бебе"  ooooh!
Точно заради такива "умници" спрях изобщо да комуникирам с жени без деца - просто акъла им е толкова далеч от моя, че ме натоварват /най-вероятно и аз тях/
Разбира се има я и другата крайност - майки с деца, които могат да говорят само за децата си, за мъжете си, за това коя каква запръжка и застройка е направила на готвеното вчера и как тече носа на детето й

За пъпките - от няколко месеца си ги нося. Но ми излизат само по лицето. По 2 на куп ми излизат. Тъкмо ми минат и хоп - новички. Питах и ми казаха, че е от хормоните - след раждането щяло да премине  Peace

За чертата на корема - имам си я отдавна, но е бледа.

Аз да се оплача - снощи девер ми дойде на вечеря. Направих всичко, хапнахме и изведнъж, като започна да ми се гади - ама доста зле си ми стана. Отидох да си полегна и като отпаднах - нямах сила за нищо. Сега съм по-добре, но пак ми е отпаднало и ми се гади, та ужас  Sick

Някоя от вас гледа ли снощи Вип Брадър? Аз му ударих един хубав рев, когато приятеля на Мариана влезе с пръстена. Тя реве, аз рева - много романтично беше. А тя милата направо рухна, като го видя. Довечера пак ще му ударя един рев най-вероятно - много обичам такива романтични неща  Heart Eyes

Могат ли изобщо да се нарекат майки жените, които си описала по-нагоре? Аз не разбирам защо ще раждаш дете като още преди това мислиш основно как да се отървеш от него. Направо е отвратително!
За гаденето и аз бях така преди няколко дни. Имахме гости и бях готвила цял ден, като хапнах една хапка едва не я върнах още на масата, много гадно ми стана. Може на бебо да не му се яде точно това  Grinning
Черта имам и аз, но не е силно изразена.
Ох снощи Мариана и аз ревах, гледам и в студиото жените /и Тити/ и те реваха. Беше много красиво и истинско според мен. Тя горката не можа да спре да плаче. Довечера ще го догледаме!
Хубав ден пупинца от мен! Hug

# 611
Оо Вяра-същата сцена беше и в къщи,Мариянчето реве,аз се късам,хълцам,бърша сълзи,сополи ...чудо!
Годайва Линеа негра нямам , но май корема ми е по-окосмен от обичайното  Thinking
Деси Драсни два реда ако си по-добре,мислим те  Hug

# 612
kristelle , добре дошла при нас!  Simple Smile
Благодаря ти за предложенията! Наистина, иска ми се да разгледам и евтините, и скъпите варианти, за да направя сравнение. И ме интересуват магазините, които не са с много надути цени. Къде се намират всички тези магазини, които си изброила? Освен тези в мола де

Забравих да кажа за чертата на корема - и аз имам от доста време, не много видима, с малко по-изразено окосмяване  Embarassed

# 613
  • София
Добър ден и от мен!
Аз вчера бях на преглед.Бебо е добре, расте си,вече е 1кг и 50 гр., снабдява се с всичко,както му е реда.
Обаче да ви се оплача,няма да ме размине и поредното изследване,този път за гестационен диабет.Отново превантивно,заради това че околоплодните ми води били като количество в горната граница /иначе на пълната ми кръвна картина захарта ми беше нормална/.
Някой може ли да ми каже,как се прави това обременяване?Вчера купих прахчето,ама то е огромно.Цялото ли да го изпия?Освен това,дали мога да си пия Еутирокса преди да го направя това обременяване?
Ще съм благодарна,ако ми внесете малко яснота...Зная,че е обсъждано,но как да ровя сега назад в темата  newsm78?!Предварително благодаря!

Иначе линия негра този път още нямам,вчера ми се стори леко че е започнала да се появява в най-долната част,но като цяло е много бледа...

За приятелите -същата работа и при мен...На различна вълна сме,определено!

# 614
dangel_85 Хиполенд е също в Grand mall на един етаж с Baby City, магазин "Рая" е преди Метро до Техномаркет, Керамик маркет и др. големи магазини, под КАТ се намират.Магазинът е на 2 етажа, голям."Слънце" се намира на бул." Владислав Варненчик " 36.Това е като тръгнеш от Катедралата към  автогарата в дясно. Магазин " Сладури" е на ул."Кръстьо Мирски" 5, зад Операта.Може да попиташ някой къде точно се намира тази улица.

Общи условия

Активация на акаунт