Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общественото мнение относно намаляването на периода на майчинството до 6 месеца?
Какви са мненията за контракциите и апетита по време на бременност?
Какви са мненията за пазаруването за бебето и бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общественото мнение относно намаляването на периода на майчинството до 6 месеца?
-
Какви са мненията за контракциите и апетита по време на бременност?
Участниците споделят различни преживявания от бременността, обсъждайки контракциите, апетита и други симптоми. Някои от тях споделят, че имат голям апетит, докато други изразяват притеснения относно контракциите и коремната болка. Споделени са също така опит с магнезиеви добавки за подпомагане на контракциите.
-
Какви са мненията за пазаруването за бебето и бременността?
-
Какво представляват контракциите и защо възникват?
-
Какви са препоръките за използване на колан за бременни?
Яде ми се основно кисело и сладко, по-рядко солено.
Изведнъж се притесних,как ще опазя бебо...Ама и аз отрано за неродения Петко се притеснявам...Но ми идват такива мисли.
))
!
, защото жените ще четат какво се оплакват там и после ще станат едни семейни скандали - ужас 
Както каза 1 приятел - ще ти мине, когато.......... свикнеш. Така и стана. Отмина с времето, а не с някакви конкретни мерки. Този път знам, че бебето нищо лошо не носи, така че не мисля, че ще имам проблеми.

ММ постоянно ме пита какво ми се яде не ми ли сее прияло това или онова той ме подстрекава повече от колкото на мен ми се иска.Някога като дадът рекламата на Неделя ми казва хайде да вървим да си хапнем тортички тъй като знае че много обичам.
Общо взето много ме глези и само мога да си се похваля от него.Постоянно ми спестява като дават по тв някакви глупости от рода на предните теми който коментирахме тук в форума а дори и на нешънъл джиографик като дават нещо по така пак ми премества канала недава на никой пред мен да се приказва за каквито и да било болести проблеми....понякога се и дразня но пък и аз съм много чуствителна и на всеки съчуствам и преживявам с него......та може би добре прави че гледа да си ме пази от такива емоции.И таолкова бързо съм почнала да се измарям чак се задъхвам все едно съм тичала
и искам да си взема колан за бременни - някой ползва ли такъв вече и какъв бихте ми препоръчали от опит ...