Отговори
# 75
Момичета,
простете за невежеството ми, но аз наистина не знам за какво служи този колан. Има противоречиви мнения по въпроса, едни казват, че не е хубаво да се носи, други пък си го купуват. Моля за малко инфо, ако има някой запознат.

# 76
Здравейте мацки  Simple Smile
P_e_t_i Честит рожден ден! newsm67  Страхотна почерпка  Simple Smile
моарейн и твоят рожденник да е жив и здрав  Simple Smile
Относно хапването аз пак да си кажа  Blush - уж съм с мома, но не наблягам толкова на сладкото, хапвам както преди, обаче като ми замирише на дюнер  направо откачам Shocked Яде ми са доста също така и пица и китайско. За киселото не съм забелязала да ме влече много - дояжда ми се, но в рамките на нормалното - както преди. Гледам да е по-здравословно уж - плодове, зеленчуци, домашно приготвен сладкиш с ябълки или тиква ... Някой пита защо дюнера е вреден - ами има доста мазнини и сол, а и тези пържени картофи и питка... но веднъж на 1-2 седмици е приемливо  Wink Шуши-, извинявай че пак го споменавам, кажи си адреса да ти пратя по куриер  Simple Smile
На мен днес една колежка ми каза, че започва да ми заделя дрешки от момиченцето си  Flutter Много мило ми стана. А една колежка ме пита дали бих приела. Ами аз й казах да - защо не. По-добре нови, но пък те и да са носени сигурно ще е няколко пъти само  Thinking А за разни по-големи неща като например бебефон или повивалник, които мога да използвам и после да върна, никой не предлага  Sad Ама здраве да е ще купуваме от Продавалника  Simple Smile
Тази депресия и мен ме тревожи все имам чувството, че няма да ме отмине, защото много се поддавам на такива неща  ooooh! А и хич не обичам да съм сама ( то вярно беба ще е с мен, ама друго си е да има някой да ме насърчава ). Но съм решила няма да се дам без бой  Naughty

# 77
Аз си купих миналия път (т.е. миналата година Simple Smile колан на anita, някаква немска фирма е, която с епредлага в И за мама магазините. Представлява един много дебел и много здрав ластик (тъмен е на цвят, така че не загрозява дрехите), лепенката му отстрани се регулира за различна ширина на корема/ханша.
Ползата от него ми беше средна - не че не съм го слагала, но не е нещо невероятно, което много да ме е облекчавало. Този път още не съм го слагала, но пак ще пробвам. Лошото му е, че ту те стяга, ту не ти поддържа достатъчно, демек през цялото време лепя и разлепвам Simple Smile
При мен поне точно тези 6-7 месец са най-зле, когато бебето тежи ниско. В 8мия, когато се вдигне, ми е песен.
Цената му беше 58 лв.
Иначе на тази фирма съм ползвала колан за след раждане и сутиен за кърмене - пак са на тези цени, но ми вършеха работа.

# 78
www.baby-market.ne  Момичета в бейби маркет има безплатна доставка на колички някоя може да се възползва

# 79
  • София
Шушано , трябва да се прави нещо...  Joy просто за да нямам време да се депресирам с глупости трябва нон стоп съзнанието ми да е заето с мислене и нещо друго! Колко са 2 деца за нас  Joy

За колана ще се постарая да го снимам и да ви го пусна тук!

# 80
Честито на роженичките

Аз вчера ви погледнах и мислех, че съм писала. Днес си гледам в обновените теми и не ми излиза тази и си викам - какво им стана на тези момичета защо не пишат, но се усетих и погледнах, че не ми излиза съобщение просто защото не съм писала  Crazy

За килограмите аз съм +11. Не се тъпча - ям 3 пъти на ден като нормален човек. Акушерката каза, че всеки си качва различно и явно аз ще качвам повече  Rolling Eyes
Следродилната депресия моля се само да не ме погне, защото знам колко страшна може да бъде и какво може да накара да направи човек
За спането и аз не спя добре, а ми се ще да си поспя  Tired
Колан за бременни ако има наистина нужда (доказана от доктор) за носене на такъв колан съм съгласно, но за мен лично не е добро решение като превантивна мярка. Идеята ми е, че като си сложим колан по този начин облекчаваме натоварването, но също така отслабват и мускулите, а те са необходими за процеса на раждане
Дрешките ако имаше кой да ми даде щях да приема с удоволствие, но около мен всички са с момичета. Иначе една приятелка ми дава дрешки за мен и съм и много благодарна

# 81
Деси, забравих да те поздравя за решението да учиш.
Аз сега записах магистратура и чакам да ми почнат лекциите, а кандидатствах и по програмата "Аз мога повече" за испански и графичен дизайн (но там докато ме одобрят и ще стане догодина). Ще стана специалист по всичкология - молекулярна биология, транслатология с английски, испански и за капак графичен дизайн  Crazy  Но съм решила да използвам до дупка възможностите си и това майчинство със прилежащото му свободно от ходене на работа време.  Grinning

Мацки, аз понеже във вторник ще прелетя до София, мислех ако ми остане време, да наобиколя това прословуто Джъмбо. Какво е производството на стоките там? Има ли колички, да разгледам на живо нещо, което после мога да си купя от нета например...?

# 82
Моарейн в Джъмбо производството е гърция и Китай май. колички има няколко, които определено аз не бих си купила. От там можеш да вземеш някое боди, чаршафчета, пеленки, хавлийка - за друго не се сещам

# 83
Ооо, Ренденс, мерси за информацията! Значи хич да не си губя времето там.  Hug

# 84
Peti честит рожден ден всяко твое желание е мое пожелание nbirthday

# 85
Честит Рожден Ден     bigdance2

P_e_t_i & ellyivo

# 86
Олееееее Котешко, направо ми потекоха лигите  Oha!

# 87
Момичета, усещам, че са ви се прияли сладки изкушения, затова ще ви предложа няколко здравословни варианта за подслаждане на вас, семейството и гости:

Веган здравословни бонбони

Fresh Mint-Cocoa Bites

Да ви е сладко!    chef

# 88
Някой да има отзиви за д-р Веселина Славкова за ФМ? Thinking

# 89
Момичета с тези сладкиши започна да ми се отделя слюнка Simple Smile.
Днес бях на ФМ при д-р Цолова във Фемина и съм много доволна, бечо не ни даде да го заснемем в лице освен, че си сложи ръцете пред очите ами и се залепи за стената на страни така че да не го гледаме Simple Smile инъче преди тоа му видяхме носле устни и т.н всичко е ок. Ако така върви ми каза, че ще се роди около 3800-3900 и 54 см...явно ще е голям мъж, но има на кой да се метне Simple Smile. Сега бебчо е 840 грама, но дължината незнам преди 3 седмици беше 36 предполагам да е стигнал до 40 Simple Smile.
За коланите знам, че трябва да е индивидулано препоръчан от вашия АГ. В 18 седмица ми казаха, че ако не се вдигне бебчо до 21 г.с. да слагам колан, но ако се надигне в корема да не слагам.
Малкото ми момче хълца  Shocked , но тоа било нормално. Вие усещате ли хълцане? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт