Отговори
# 675
Шуши, май така ще направя. Какво да ти кажа - при мен е болестно състояние  ooooh!

Аз да попитам - имате ли проблеми с дишането? На мен бебето започна да ми притиска диафрагмата преди няколко дни и едвам дишам. Представям си какво чудо ще е в следващите месеци.

# 676
Вяра - А  и аз се задъхвам от 3 дена (особено като легна по гръб) - чакаме те във фейса да си дадеш адреса  !!!!!!!

Днес пак ми е студено на мене , а трябваше да ходя да си пусна и аз изследвания. Laughing
За това пък се занимавам със списака за покупки за бейби партито ,което наближава Simple Smile

# 677
Здравейте,момичета!Как сте днес?
При нас е много слънчево,съответно и моето настроение е  Party
Много хубава идея за картичките Hug
Искам да попитам мамите,които очакват момичета - измисли ли сте вече имена?При нас избора се оказва доста труден!  Thinking
Лек ден от мен!

# 678
Nastya-радвам се,че нещата са се подобрили-хубаво е,че бебка е решила да не те тормози повече Simple Smile
Вяра А-количката аз ще я вземам сигурно след като се роди бебешора. За дишането- и мен понякога ми е затруднено.
desi-дано изследванията и прегледа покажат добри резултати,та поне бъбрека не те тревожи повече.
hopeful_sunshine - лоша работа са тези контракции,а страха още по голям.Аз си ги нося от края на трети месец и пия хапове,лежа и се моля да искарам до края. Praynig Ако са ти много силни и сега ако можеш по-добре не чакай 3 дни за доктора.Пожелавам ти да те поотпуснат и почивай повече Hug
Svetlana -аз акам момие,обаче и мен ми трудно да измисля име все още Simple Smile

# 679
Мерси, момичета,
че ме мислите,
наистина при мен е на нервна почва, със сина ми имах през цялото време контракции и то от притеснение, дали всичко ще е наред и т.н.... сега уж по-малко трябваше да се притеснявам, но то какво ти по-малко, до 9тия месец докато дойдем си е притеснение ...ще звъня да питам дали да увеличаваме дозата магнезии, макар че като помня от предната бременност - чувствителна матка не можа да се "излекува" и така си карах.
Иначе днес си почивам и съм ОК.

Светлана, за име ние измислихме едно универсално преди да знаем пола. Така че става за момиченце и доста лесно решихме този въпрос Simple Smile
Вие на кого да я кръстите ли се чудите?

# 680
Деси и аз съм като тебе мила ,много ми е трудно да им дам кръв.... Бодат ме до 3-пъти и направо после съм  Cry Сега в понеделник ще ида до личната лекарка да ми пусне пълна кръвна картина и една кардиограма, че от няколко дни имам едни притеснителни бодежи в лявата част под гърдите Confused и си ме притеснява. Дано си намеря другарче с мен да дойде за взимането на кръв, че сама не тръгвам  Tired Много съм страхлива за тая кръв а как ли ще раждам.........

# 681
  • Пловдив
Здравейте и от мен, тумбачета Hug
Днес ходих да ми взимат кръв и урина за изследвания и се надявам другата седмица като отида на консултация при доки да е доволен от резултатите, че не искам да пия витамини и каквито и да било хапчета  Sad
Вяра - А - вчера мръднах да разгледам Чиполино, че имат магазин близо до нас и харесах едно-две моделчета. Като цяло съм на мнение, че не би трябвало да се дават кой знае колко пари за количка, в крайна сметка няма да се возим в нея до 1-ви клас, ама от друга страна всеки си взима решения за себе си и сам си преценява колко от финансите си да отдели Simple Smile
Това за разменянето на подаръчета е много добра идея, приятно е да получиш нещо неочаквано  Party
Гледам и заглавия за следващата тема има, след като допиша поста ще ги разгледам и гласувам.
Иначе да попитам всички мами - вашите бебчета правят ли ви бунт из тяхните къщички - бебо от няколко вечери като легна такова въртене, шаване и тупане с краченца и ръчички става, че чак ми е неприятно да лежа  Tired Пробвах и с мъркането на котката, че преди помагаше ама напоследък не става раутата  Crazy
Нещо се поулях с писанията  Shocked ще вървя да вършея из нас - в тва време ме чакат сума ти перални  Laughing
На всички мамита - лекичък и слънчев ден  Hug

# 682
  • София
Деси и аз съм като тебе мила ,много ми е трудно да им дам кръв.... Бодат ме до 3-пъти и направо после съм  Cry Сега в понеделник ще ида до личната лекарка да ми пусне пълна кръвна картина и една кардиограма, че от няколко дни имам едни притеснителни бодежи в лявата част под гърдите Confused и си ме притеснява. Дано си намеря другарче с мен да дойде за взимането на кръв, че сама не тръгвам  Tired Много съм страхлива за тая кръв а как ли ще раждам.........

Аз ще дойда с теб ..  Joy няма страшно.... а за раждането...ми как  " как ли ще раждам"  ,както казва моя баща : С ЖЕЛАНИЕЕЕ МОЕТО МОМИЧЕ, С ЖЕЛАНИЕ!!! ВСЕ ЕДНО ИМАМЕ ДРУГ ИЗБОР  Joy Joy

# 683
  • Бургас
Nastiya, добре че те е отпуснало вече.  Hug

Деси, стискам палци за изследванията, да минава и това!  Hug

На мен днес изобщо не ми е комфортно!  Rolling Eyes И аз не знам какво ми е точно, нямам болки, но в долната част на корема усещам едно напрежение от време на време. Пък и май някакво зацапване се появи. Ще полежа малко, да видя до следобяд как вървят нещата и ще звъня на Христов! Добре, че се отказах днес да ходя в Бургас! Само това ми липсваше! Вчера беше дъждовно, цял ден лежах, а бебока такова ритане му дръпна.  ooooh!

Годайва, чудесна идея за картичките! За детския лаптоп - впечатленията ми са, че изобщо не му обръщат внимание! Много са ентусиазирани в началото, но в момента, в който разберат, че не е като на големите  Grinning и им минава мерака. Пък и те са за букви, думи и смятане, за по-големи деца от нашите. И Лора го заглежда по рекламите, но няма да я огрее.

Кенгуру - имам 2 броя, едно за малки бебета (въпреки, че не е легнало) и едно по-голямо. Вършеха ми работа, подарък са ми и двете, ползвах ги доста, повече по-малкото носех. Като поотрасна малко, само мъжа ми я носеше, защото почна да тежи. То, както и слинга, като чета е много важно да е правилно поставено. Дупето на бебето да ти е на корема, щото иначе гърба и раменете ти отиват при рехабилитатора.  Crazy

Искам да попитам колко мами сме от Стара Загора и региона?
ти, **bobito**, Foobi - Ямбол, kate_momchilova - Хасково, Mimi.79, mary_jane, vesy_85 и аз
Това са от първа страница инфо.

# 684
здравейте тумбачета, колко много сте изписали за дните дето ме нямаше сега ще имам да чета.

Поздравявам ви за прекрасните предложения за нова тема, беше ми много трудно да си избера.

Да ви се оплача нещо съм настинала и сега дадох 40 лева за лекарства дето доки ми изписа (ацц прахчета и биозин мама)а отделно пия магнерич и витамам и си взех и паста за зъби и вода за уста за венците че май са започнали доста да се възпаляват.Имате ли мнение относно тези лекарства и витамини.

ох стига съм ви писала да взема сега да ви прочета

лек ден сладурки  Hug

# 685
Kalinka Malinka,благодаря за инфото за кенгуруто.Имат ли някаква по-специфична разлика различните марки.Аз харесах това - http://www.pakostnik.com/bg/pics/3857480977.jpg
Като не скъп вариант,а и не виждам разлика между този,и друг за 100-тина лв.
Мерси и за компютъра.Аз се замислих за него,понеже преди 3 седмици купихме на моя едно килимче,на което има животни и цифри и един чичко казва "а къде е пчеличката; къде е цифрата 3"
В момента моя знае всички числа и животни.Ето за тази игра - http://www.okazion-yori.com/storage1/images/products/item39/pic65/View.jpg

# 686
dentmed ,сори,че така си се оръсила за лекарства  Sad Толкова ми е омразно да оставям пари за лекарства в аптеката.Чесно ви казвам,все едно са ме ограбили,така се чувствам.Оправяй се бързо  Hug

# 687
  • Бургас
Kalinka Malinka,благодаря за инфото за кенгуруто.Имат ли някаква по-специфична разлика различните марки.Аз харесах това - http://www.pakostnik.com/bg/pics/3857480977.jpg
Абе, да ти кажа, това Бертони ми прилича малко на отбий номера.  Rolling Eyes Вярно е, че някои са прекалено скъпи и заради марката. Но за да ти е комфортно на теб, пък и на детето, трябва да е по-приспособимо. В смисъл, с повечко колани, подплънки, моето има и допълнително лигавниче с копче.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9952&cat=163 ето това, например, не е 100 лв, ама изглежда по-добре. Пък има колан за през кръста, с него е по-удобно. И пак на живо да се види е по-добре. Ще изровя моите и ще покажа.

# 688
Абе, да ти кажа, това Бертони ми прилича малко на отбий номера.  Rolling Eyes Вярно е, че някои са прекалено скъпи и заради марката. Но за да ти е комфортно на теб, пък и на детето, трябва да е по-приспособимо. В смисъл, с повечко колани, подплънки, моето има и допълнително лигавниче с копче.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9952&cat=163 ето това, например, не е 100 лв, ама изглежда по-добре. Пък има колан за през кръста, с него е по-удобно. И пак на живо да се види е по-добре. Ще изровя моите и ще покажа.
Оооо,изобщо не съм забелязала,че при някои коланите са повече.Това мислиш ли,че ще е удобно? Твоето,което сте ползвали каква марка беше.Моля да ме насочиш ако имаш време  Praynig

# 689
  • София
Здравейте, момичета.
Едва насмогвам да ви следя. при мен нищо ново - проблемът с кръста и таза се влошава, едвам ходя за по-дълго Sad Но явно така ще е докрая.

Аз кенгуру не ползвам. Първия път ползвах веднъж за 15 мин. и после едвам се сгънах в кръста, не е з амен тази работа. Слинг ползвах 2-3 пъти, малко по-добре е, но пак ме натоварва.

Svetlana_2288 , ние още не сме измислили име. Аз имам 2 предложения, но това, което ми харесва повече започва с буката на свекър ми и не знам дали да го избера, иначе много  ми харесва. Принципно не искам да я кръщавам на никой, ткаак както е и синът ми. Проблемът е, че нищо друго не ми харесва Sad Но има време, трябва да натисна по-сериозно мъж ми да мисли и той.

Общи условия

Активация на акаунт