Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 088
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Цитат на: dezyg
Мами с термин около Коледа и Нова година
не ви ли притеснява това, че дечицата ще празнуват два неща наведнъж и на рожденните им дни може да не се събират много дечица?
Аз се моля бебока да се появи по-рано, около 15.12.

Аз какво да кажа като термина ми е на рождения ми ден - 27.12  Grinning Но честно казано това не ме притеснява, когато се роди тогава, само да е живичко и здравичко, миличкото. Коледните и новогодишните празници ще са двойно по-празнични за нашето семейство. Grinning

# 121
Цитат на: mkp
И аз вече съм накупила доста неща, защото ние май нищо няма да наследим от приятели и роднини...нали раждам на дърти години, та повечето приятели вече са с деца - ученици  Sad
Естествено съм пазарувала емоционално - каквото ми е харесало без грам мисъл практично ли е  Laughing, та сега имаме например костьомчета от копринено кадифе и нито един чифт ританки, пухени завивки с размери, за които в България няма чаршафчета, балдахинчета без стойка и куп други недомислия Laughing Но пък ми беше за сефте да пазаря за бебка и се забавлявах искрено да обикалям по магазините и да камаря в количката Laughing Сега като гледам и по нашите магазини има страхотни неща на доста по-приемливи цени, ама нейсе ...

Важното е, че си си направила кефа  Grinning
Все нещо може да ти влезе в употреба  Wink

# 122
Цитат на: Silviya
Цитат на: mkp
И аз вече съм накупила доста неща, защото ние май нищо няма да наследим от приятели и роднини...нали раждам на дърти години, та повечето приятели вече са с деца - ученици  Sad
Естествено съм пазарувала емоционално - каквото ми е харесало без грам мисъл практично ли е  Laughing, та сега имаме например костьомчета от копринено кадифе и нито един чифт ританки, пухени завивки с размери, за които в България няма чаршафчета, балдахинчета без стойка и куп други недомислия Laughing Но пък ми беше за сефте да пазаря за бебка и се забавлявах искрено да обикалям по магазините и да камаря в количката Laughing Сега като гледам и по нашите магазини има страхотни неща на доста по-приемливи цени, ама нейсе ...

Важното е, че си си направила кефа  Grinning
Все нещо може да ти влезе в употреба  Wink

Аз пък вчера нямах какво да правя и извадих 2 пачки със стотачки и почнах да хвърлям банкнотите една по една през балкона...
Ми кво ?! Като не знаех кво да правя... може би трябваше да хвърлям петолевки примерно, ама нейсе ...Важното е, че си направих кефа...

# 123
Цитат на: Future pere
Аз пък вчера нямах какво да правя и извадих 2 пачки със стотачки и почнах да хвърлям банкнотите една по една през балкона...
Ми кво ?! Като не знаех кво да правя... може би трябваше да хвърлям петолевки примерно, ама нейсе ...Важното е, че си направих кефа...[/b]

Еееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!! Добре!!!
Сигурно трябваше да й кажа "МКП, как можа да купуваш така безразсъдно?! Не те ли е срам! Какво ще ги правиш тези неща сега? Как можа да не помислиш?!"
А?
Купило ги е момичето вече, какво толкова, могла, купила!

# 124
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Много ми харесват твоите писания. Като ми е вкиснато настроението и ги прочета ми става страшно готино.
Показваш ли на жена ти какво сме си писали през деня? Аз на мъжа ми пращам по e-mail /няма Интернет/ или му ги показвам вечер като дойде да ме вземе от работа.

# 125
Аз лично не мога да си позволя да похарча и лев за нещо, което е непрактично и няма със сигурност да се ползва.. така че, пазара ми ще бъде по списък .. ще купя само нещата, които не съм могла да си набавя от познати и приятели..  даже тези, които са за малко по-късно - напр. играчка над леглото, шезлонг, стерилизатор и други подобни екстри и полезни необходимости няма да купувам сега.. малко да се бръкнат и гостите Wink

# 126
И аз мислех така, но сигурна ли си че всичко от списъка ще ти потрябва и ще го използваш?
Тогава за погачата трябва да направиш нов списък и да отмяташ по него кой какво ще купи. И пак няма гаранция че ще ти купят това което искаш.

# 127
Магс, аз също не мога да си позволя да купувам кой знае какво. Слава богу, че свекърва ми изяви желание да купи всичко необходимо за бебчо - от до Wink , иначе трябваше да лиша от доста неща.

# 128
Цитат на: Mags
Аз лично не мога да си позволя да похарча и лев за нещо, което е непрактично и няма със сигурност да се ползва.. така че, пазара ми ще бъде по списък .. ще купя само нещата, които не съм могла да си набавя от познати и приятели..  даже тези, които са за малко по-късно - напр. играчка над леглото, шезлонг, стерилизатор и други подобни екстри и полезни необходимости няма да купувам сега.. малко да се бръкнат и гостите Wink

Абсолютно подкрепям!
А като си помисля как преди  6 години, когато се роди щерка ми, бяхме толкова зле финансово и почти нищо не можахме да купим, (повечето неща бяха купени от майка ми, за количка ни дадоха пари свеки, а памперси купувахме 2-ро качество! Sad ). Ама стана готино дете Grinning  Сега имам възможност да си купя каквото си пожелая, но ми е някак кофти да профуквам камари пари изкарани с толкова много труд и безсънни нощи за непотребни лигавщини.

# 129
Много ми харесват твоите писания. Като ми е вкиснато настроението и ги прочета ми става страшно готино.
Показваш ли на жена ти какво сме си писали през деня? Аз на мъжа ми пращам по e-mail /няма Интернет/ или му ги показвам вечер като дойде да ме вземе от работа.

Сигурно мен питаш. Не й показвам какво пиша. Не че крия, но ми се струва излишно цялото това занимание ... Но ако тя напише това, което ти пишеш (за покупките на щяло и нещяло) ще се скараме сериозно. При вас явно не е така... Живи и здрави да сте !
А как му пращаш по имейл след като няма Интернет ?!

# 130
Той работи в банка и има само e-mail.
Аз не му показвам всичко което съм писала, а само това което ми се струва интересно.

# 131
Не купувам щяло и нещяло. Мъжа ми се кара, че избързвам с покупките, за да не стане нещо на беби.

# 132
И аз мислех така, но сигурна ли си че всичко от списъка ще ти потрябва и ще го използваш?
Тогава за погачата трябва да направиш нов списък и да отмяташ по него кой какво ще купи. И пак няма гаранция че ще ти купят това което искаш.

Да за моя списък съм сигурна, че всичко е минимално необходимото.. а колкото до останалото - не са чак толкова много ентусиастите да пазаруват за бебчо и съм сигурна, че който изяви желание няма да купи нищо преди да ме попита от какво има нужда.. малкото хора от които очаквам помощ са ми достатъчно близки, за да не купуват на своя глава `излишни неща`:wink:

# 133
Значи няма интернет, но му пращаш по интернет интересните мнения ? Невъзпитано ли ще е от моя страна ако те попитам на колко гоидни си ?

# 134
Не купувам щяло и нещяло. Мъжа ми се кара, че избързвам с покупките, за да не стане нещо на беби.

мммм да и моя беше забранил да се купува.. ама кой го слуша  Wink  ако чакам на него да ми изпълни списъка в последния момент сигурно ще трябва да изхвърля половината неща.. а както вече казах - това е недопустимо прахосничество на средства  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт