Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 085
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Yanche
ние с мъжа ми избрахме креватче в Бебе маркет. Има няколко модела, размери и цветове. Цените са от 145-305 лв. само за леглото без матраче. Леглото от 305 лв. е със скрин.

# 106
Хей, с колко неща сте се сдобили вече! Grinning
Аз си имам 3 гащеризончета (така ли се казват не знам), 2 с крачоли и 1 без, 1 чорапки, 1 нещо, където поставяш бебчо, за да го преобуваш и 1 стерилизатор за шишета, както и 1 шише  Grinning  Grinning  Grinning Свекърва ми не се сдържала като ходила да разглежда в някакъв магазин и ги купила. Grinning
Креватче си харесахме в Пинокио, но ще го поръчаме ноември.

# 107
Silviya
аз съм купила:
комплект 3 бодита с дълъг ръкав за новородено
комплект 3 бодита с къс ръкав за 6 месеца
комплект за изписване
гащеризонче
боди с къс ръкав
дебело одеяло
нещо средно между обеяло и пелена
две шапки и 3 чифта ръкавички
бебешки дневник.

Имай предвид, че е хубаво леглото и другите такива мебели да се сглобят или просто да се извадят от кашона, за да се измиришат лепилата и др. подобни. Това не трябва да е в стаята където стоиш ти. Затова ние ще купим леглото по рано.

# 108
Ох, да - бодита, правилно, аз пък гащеризончета! Grinning
Това не го знаех, че трябвало да се измирисват! Благодаря ти за инфото, ще го имам предвид. Ти колко по-рано смяташ да си купиш креватчето?
Какъв е този бебешки дневник?

# 109
Ще го поръчаме на 15.10. и в началото на ноември трябва да го получим. Смятам в началото на декември да е сглобено. Казаха ми че като се сглоби в него задължително трябва да се сложи някаква играчка, да не е празно леглото.
Ако мога още сега ще го купя и ще спя в него. Като купувам неща за бебка си мисля, че по-скоро ще се появи. Чакам я с нетърпение.

# 110
Забравих купила съм и възглавничка за спане настрани на бебето. Него го крия в офиса, че вече ще ми се карат в къщи.

# 111
15.10 - доста раничко ми се струва, цял месец ли трябва да се изимирисва Shocked Ако е така и ние ще го поръчаме по-рано, казаха ни, че за 10 дни ще стане готово. И аз го чакам малкото човече с нетърпение, но ме гони някакъв страх (доста глупаво признавам) да купувам много неща толкова рано.

# 112
Не ще го поръчаме на 15.10., а ще го доставят в началото на ноември.

# 113
Да де, но от началото на ноември до края на декември са почти 2 месеца, толкова ли много трябва да се измирисва?

# 114
Не, ще го сглобим в началото на декември

# 115
И аз ще гледам началото на декември да е готово нашето, благодаря ти  Grinning

# 116
Мами с термин около Коледа и Нова година
не ви ли притеснява това, че дечицата ще празнуват два неща наведнъж и на рожденните им дни може да не се събират много дечица?
Аз се моля бебока да се появи по-рано, около 15.12.

# 117
Цитат на: dezyg
Мами с термин около Коледа и Нова година
не ви ли притеснява това, че дечицата ще празнуват два неща наведнъж и на рожденните им дни може да не се събират много дечица?
Аз се моля бебока да се появи по-рано, около 15.12.

Виж какво това е Божа работа. Щом Той така е решил, всичко друго е без значение.

# 118
  • София
И аз вече съм накупила доста неща, защото ние май нищо няма да наследим от приятели и роднини...нали раждам на дърти години, та повечето приятели вече са с деца - ученици  Sad
Естествено съм пазарувала емоционално - каквото ми е харесало без грам мисъл практично ли е  Laughing, та сега имаме например костьомчета от копринено кадифе и нито един чифт ританки, пухени завивки с размери, за които в България няма чаршафчета, балдахинчета без стойка и куп други недомислия Laughing Но пък ми беше за сефте да пазаря за бебка и се забавлявах искрено да обикалям по магазините и да камаря в количката Laughing Сега като гледам и по нашите магазини има страхотни неща на доста по-приемливи цени, ама нейсе ...

# 119
При последния видеозон всички мерки на бебка бяха с 2-3 напред и ако расте така мисля, че ще се роди по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт