Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 082
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Хехе, аз пък стискам зъби и не надавам викове, и се опитвам да си накарам мускулите да се отпуснат, ама по цели дни ме болят краката, та явно не успявам   Sad
Ако ме заболи стомаха е много ниско долу и обикновено съм се поуморила или съм се развълнувала нещо. А контракции досега май съм получила точно 3. За сметка на това вече ме е страх да кихам, защото правя бели  Embarassed  Съвсем лекичко, ама достатъчно, за да се стресна!

# 91
Аз контракции имам много.. наистина не са болезнени, но някои дни имам чувството, че коремът ми въобще не се отпуска и стои на камък постоянно.. иначе се старая да не им обръщам много внимание, че ако взема да ги броя направо психясвам..

# 92
Цитат на: Silviya
Въобще мисля, че не става въпрос за контракции. Просто ме заболява корема изведнъж (и то целия) и след минута ми минава. Но това се случва веднъж на ден. Както и да е, ще питам утре докторката. Благодаря ти все пак за отговорите.

Силве според мен бебо нещо те `настъпва` лошо.. може би така е застанало, че като се изпъне и притиска нещо...  мен ме боля около месец апандесита и при всяко движение ме наболяваше леко, а бебо като ме ритнеше - сълзи ми потичаха от болка.. сега изведнъж спря - явно се понамести зверчето и вече не ме натиска там.. затова пък е решило да ме изкорми през пъпа и упорито опъва точно там, където кожата е най-тънка и нежна.. направо мога да му опипам петичката като ме подпре..

# 93
Шшш много назад е отишла тая тема бре...

# 94
Цитат на: Future pere
Шшш много назад е отишла тая тема бре...

Ми нещо ги домързя да пишат  Rolling Eyes

# 95
Тия безсънни нощи си казват думата май...  Sunglasses Другият вариант е да са постоянно във ве це-то. Нали им се притискат мехурите и постоянно им се пишка  Embarassed

# 96
Да бе.. замислям се сериозно как да си инстолна писи-то във веце-то, че така трябва да се става и притичва по сто пъти... пък взе нещо да натежава тоз тумбак..
Кажи как е твойта Мирка?

# 97
Цитат на: Mags
Да бе.. замислям се сериозно как да си инстолна писи-то във веце-то, че така трябва да се става и притичва по сто пъти... пък взе нещо да натежава тоз тумбак..
Кажи как е твойта Мирка?

Много се е разхубавила откак е бременна...Не че си е моя, ама си е така наистина... а се пооспокои определено. В началото, като всяка друга, хормона си казваше думата Wink
Иначе е ок. Пишка, офка, едвам се завърта като е легнала, гледа си корема в огледалото и му се радва и други такива Wink
Днес беше на у-щето в ЦУМ - рисували са й корема и са й дали снимки. Довечера ще ги видя. (аре сега ше бягам, че имам работа в града Wink ) Аааа - утре е на триизмения ехограф Wink голям кеф ти казвам хиихих

# 98
  • София
Разочарована съм от песента - не е чалга, ама е чалгоподобна. Яко се набива в главата дори само след 1 слушане. Добре че съм с маска и не ми се вижда лицето. не ме питайте ...  Imp

# 99
Цитат на: Yanche
Разочарована съм от песента - не е чалга, ама е чалгоподобна. Яко се набива в главата дори само след 1 слушане. Добре че съм с маска и не ми се вижда лицето. не ме питайте ...  Imp

хихихии.. сори Янче, ама все пак това е Азис не е кой да е  Wink  Laughing  ние ще си те познаем по корема, пък няма да те издаваме  Laughing  Laughing

# 100
  • София
Магс, що ме издаде...  Sunglasses мен ма беше срам да си кажа на кого е клипа.... Embarassed

# 101
Цитат на: Yanche
Магс, що ме издаде...  Sunglasses мен ма беше срам да си кажа на кого е клипа.... Embarassed

не бой се .. тука сме свои  Laughing  Laughing

# 102
Айде стига пък ти, от какво те е срам? Дават ли го вече този клип по телевизията? Аз не слушам такава музика, но заради теб ще гледам клипа Grinning

# 103
Аз докато се оплача на този и онзи бебо как ми тероризира пикочния мехур и то милото реши да се завърти, ама не надолу с главата, разбира се, ами настрани и сега имам чувството, че корема ми е с форма на топка за ръгби  Grinning Голям ми е зор да ставам от леглото, защото ние спим само на матрак и познайте колко е приятно да се сгъваш  Imp Ама ще се изтрае докато си направим легло след някой друг месец.
Вчера говорих с леля си и се оказа, че съм уредена с креватче, количка, едно такова като люлка, дрешки и какво ли не още  Laughing Много яко!

# 104
  • София
Цитат на: Silviya
Айде стига пък ти, от какво те е срам? Дават ли го вече този клип по телевизията? Аз не слушам такава музика, но заради теб ще гледам клипа Grinning

не още. те го снимаха през уикенда, така че ще е готов може би до месец... ще ви кажа...
то и аз не слушам. подлъгаха ме като ми казаха, че парчето не било чалга и не било предназначено за фолкфеновете. в интерес на истината е доста ориенталско и затова звучи може би чалгарско... незнам... ще го чуете....

Мушу, това е супер, защото си спестяваш адски много пари... аз все още немога да намеря креватче... уж ми обещаха, после се оказа, че нямало да ни го дадат... но поне ми дадоха много яка количка  Sunglasses
А и мнооого дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт