Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 080
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Ами ние от провинцията какво да кажем като изпускаме всичките срещи, някои нямаме избор за болницата - примерно в Шумен си има една болница и се ражда само там/умря ми коня, щото си мислех за частна клиника/  Cry
Да ви се оплача - от няколко дни много неспокойно спя, въртя се по цяла нощ, ставам през 2 часа да ходя до тоалетната, схващат ми се прасците по много брутален начин и т.н. А и бебо като се включи с ритниците по пикочния ми мехур и вече става много весело. Искам да се обърне вече! Ако ще ми е седалищно до края ще си откача Close
Иначе тумбака не ми тежи толкова, ама като се оглеждам във витрините и не мога да се позная каква платноходка съм станала  Grinning  А като знам че още бая ще порастем  Rolling Eyes

# 76
Цитат на: Mushu
Да ви се оплача - от няколко дни много неспокойно спя, въртя се по цяла нощ, ставам през 2 часа да ходя до тоалетната, схващат ми се прасците по много брутален начин и т.н.

аааааауууу това със схващането на прасците е няква гадост от класа.. нощем се будя с вой като ранено животно  Imp  Imp  и то по няколко пъти.. много е гадно.. съчувствам ти искрено  Cry
за ставането и въртенето май вече посвикнах.. тая нощ се събудих към 3 и въобще повече не можах да мигна.. цяла нощ зяпах тъпо в телевизора и набивах грозде

# 77
Цитат на: Mushu

Да ви се оплача - от няколко дни много неспокойно спя, въртя се по цяла нощ, ставам през 2 часа да ходя до тоалетната, схващат ми се прасците по много брутален начин и т.н.

Да, и аз съжалявам, че изпускам срещите, но догодина като си дойдем с бебо ваканцията, да се надявам, че ще има още желаещи  Wink
А за схващането- и на мен ми случва понякога като съм уморена, но много ми помага магнезий. Питай лекарката да ти изшише по 2-3 таблетки на ден.

# 78
Vaiiii verno tova s praszite e ujasno  Imp ama ne sam se zamislqla, 4e e ot bremennostta.  A za noshtnoto budene veche mi e vtora priroda, dvija se kato duhche iz kashti s edin charshaf  Grinning

# 79
И аз се будя, но от "Офффф, офффф" Wink Не й е лесно на и на моята жена....

# 80
Цитат на: Mags
ми премерихме тумбаците, обменихме бебешки и други клюкинки, пихме, ядохме и се веселихме Laughing Laughing  някои пушиха  Imp други ги хокахме Twisted Evil  беше забавно - ще повторим т.е. потретим  Sunglasses
жалко че не можа да дойдеш  Sad

И аз много съжалявам, че не можах да дойда, но не ми даде сърце да откажа на горката жена, много искаше да ме види. Хайде скоро пак може да заформим някоя срещичка Grinning
Вскички ли бяхте на срещата (които бяха казали, че ще идват)?

# 81
Момичета, кажете моля ви, болят ли ви коремите? От няколко дни веднъж на ден за около минута, може би, ме заболява ужасно много целия корем. Как е при вас? Дали е нормално?

# 82
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Когато те боли стяга ли се корема?

# 83
не знам, не мога въобще да преценя, мисля, че не

# 84
Ако ти се стагя корема и става твърд, това може да са подготвителни контракции. Когато са повече от 10 на 1 час и не се повлияват от Ношпа трябва да се обадиш на лекаря. Опитай да си починеш, полегни и се успокой.

# 85
Да, но нали подготвителните контракции не болят, абе май не са контракции. Случва ми се веднъж на ден, в началото дори не ми правеше впечатление. Утре ще взема да се обадя на докторката да я питам. Вас явно не ви болят, значи не е нещо нормално.
А и няма как да легна, на работа съм, но не съм много притеснена.

# 86
На мене миналата седмица ми се стагяще само долната част на корема и ми болеше. Госпожичката точно в този момента решаваше да рита и беше направо супер. Ако са болезнени и повечко може да има разкритие и раждането да е започнало.
Ако можеш докато си на работа, особено в обедната почивка се опусни, вдигни си краката и не ходи много.

# 87
Да, да, за това ако са много и болезени го знам. При мен не е така. Въобще мисля, че не става въпрос за контракции. Просто ме заболява корема изведнъж (и то целия) и след минута ми минава. Но това се случва веднъж на ден. Както и да е, ще питам утре докторката. Благодаря ти все пак за отговорите.

# 88
Цитат на: Future pere

кофти а?!  Twisted Evil  моя мъж добре, че спи дълбоко.. ама аз като не намеря съчувствие след третото Оффф и го поразбутам малко.. уж случайно  Twisted Evil ... иначе съм мноооого добричка :lilangel:

# 89
Цитат на: Mags
Цитат на: Future pere

кофти а?!  Twisted Evil  моя мъж добре, че спи дълбоко.. ама аз като не намеря съчувствие след третото Оффф и го поразбутам малко.. уж случайно  Twisted Evil ... иначе съм мноооого добричка :lilangel:

Stuck Out Tongue  И моята е мноооого добричка - разбирай, че ме ръчка и тя Wink

Общи условия

Активация на акаунт