Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 097
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Цитат на: Mushu
Може ли и за нас стотачки да оставите  Laughing

е то за мен май не остаха  Cry  Laughing

# 181
Mushu , радвам се, че съм ти помогнала. Аз ако 1 ден пропусна магнезий после пре нощта ми се схващат зверски прасците. Тук много препоръчват магнезий, отпуска мускулите и е сособено подходящ за предразположени към контракции жени.

# 182
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета някои има ли оплаквания след приемане на Maltofer?

# 183
Цитат на: Victoria_R
Писна ми да ги мятам. Мисля да ги паля вече.

Хм, ако искаш из4акай да застудеее още малко и следващата сбирка може да направим на улицата с касетофон и break dances и класи4еския огън в средата, запален от твойта ръка ....хммм горящи 100 левки и бременни мами във вихъра на танца....[/quote]
Това ми звучи като видение на Али МакБийл Wink

# 184
Я кажете за коремите Wink Беболинка като се разтанцува и корема на майка й става неузнаваем. Мести се наляво, надясно, щръква и т.н. хихиих голяма забава настава. Имам чувство, че корема й расте с дни, дори с часове...На бебка й става все по тясно и всяко движение се забелязва с невъоръжено око Simple Smile

# 185
Цитат на: Future pere
Я кажете за коремите Wink Беболинка като се разтанцува и корема на майка й става неузнаваем. Мести се наляво, надясно, щръква и т.н. хихиих голяма забава настава. Имам чувство, че корема й расте с дни, дори с часове...На бебка й става все по тясно и всяко движение се забелязва с невъоръжено око Simple Smile

Ami ne znam или нашия бебо е твърде кротък или моите о4и невъоръжени-доста ксогледи ама 4ак да го следя къде ходи и да стър4и май не успявам още...Sad

# 186
  • София
Цитат на: dezyg
Момичета някои има ли оплаквания след приемане на Maltofer?

моето оплакване е, че нямаше никакъв ефект...

# 187
Ами аз не си гледам корема непрекъснато, ама понякога като чета и ръката ми е опряна в корема в един момент отскача нанякъде и се стряскам  Laughing
Момичта, да ви се оплача! От много рано тази сутрин ме нападна диария, вече нямам нищичко в стомаха, тежко ми е и направо ще откача. Преди време карах летния грип точно с такива симптоми, ама ми се струва, че сега е от някаква храна. Какво да се прави, ще наблягам на солетки, бисквитки и печени филийки поне днес, пък да видим Sad

# 188
  • София
явно е някакво вирусче, защото скъпият не излезе 3 дена от тоалетната....

# 189
Цитат на: Yanche
защото скъпият не излезе 3 дена от тоалетната....

Прави ремонт човека бре, остави го Wink

# 190
  • София

това е единсвтеното място в къщата, където не правим ремонт  Wink  Laughing  Sunglasses

# 191

И ние сме така.. освен, че всичко ясно се вижда на повърхността, може и съвсем ясно да се пипне.. особено като си задъни петичката на пъпа ми, където е съвсем тънка кожата..така стърчи, че направо и хващам крачето с два пръста  Laughing  Laughing голям кеф е  Laughing пък и на нея и харесва май, щото баааавничко си го прибира и след секунда хоп - пак щтръква на същото място.. все едно чака да я пипна  Wink

# 192

това е единсвтеното място в къщата, където не правим ремонт  Wink  Laughing  Sunglasses

Wink  Wink  Wink

# 193
Къде сте бре?!  Rolling Eyes Sad

# 194
Аз съм си в къщи днес. Имам подобни оплаквания като Мushu.
Освен това ми откриха албумин и еритроцити в урината ... абе въобще гадна работа. Вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт