Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 084
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Аааа жена ми са я харесали на у-щото за бременни в ЦУМ и в следвашия брой на сп. 9 месеца ще я покажат. Там в графата с мамките с рисуваните кореми ако се сещате Wink Много сме щастливи. Събираме всички материали, за да ги показваме един ден на бебка Simple Smile Баща й в Плейбой че излиза Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 196
Цитат на: Silviya

Освен това ми откриха албумин и еритроцити в урината ... абе въобще гадна работа. Вие как сте?

Какво означава това?! Ще пиеш ли нещо или какво..?  Confused  

аз хич не съм на кеф тия дни..  и с това гадно време навън направо полудявам.. не стига, че не мога да мръда никъде, а и някви депресивни настроения ме гонят.. от една седмица не е минах и ден без рев.. ква е тая работа незнам..  Rolling Eyes

# 197
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Цитат на: Mags

Освен това ми откриха албумин и еритроцити в урината ... абе въобще гадна работа. Вие как сте?

аз хич не съм на кеф тия дни..  и с това гадно време навън направо полудявам.. не стига, че не мога да мръда никъде, а и някви депресивни настроения ме гонят.. от една седмица не е минах и ден без рев.. ква е тая работа незнам..  Rolling Eyes

И при мен е така. Има моменти в които без причина започвам да плача. През деня в офиса всичко и всички ме дразнят, макар че не са по-различни от обикновено. Сигурно е от хормоните, ще търпим още малко.

# 198
  • София
Аз пък вчера бях на преглед. С Мирка на Future pere нали ходим при един доктор и аз сядам пред кабинета и си мисля дали тя не е вътре случайно... ненам ама нещо ми подсказваше и след малко кабинета се отваря и кой мислите излиза оттям?  Sunglasses  Laughing Та се видяхме. Похвали ми се, че е спечелила комплект за изписване от у-щето в ЦУМ.
Иначе при нас всичко е наред. другата седмица трябва да си направя изследвания на кръвта да видим какво става с тая анемия.

# 199
  • София
а това с реването е мн гадно... и на мен мн често ми се случва да си цивря о разни глупости... ще ни мине  Sunglasses Аз лично когато плача и после се чувствам много добре, така че не ми пречи  Sunglasses  Laughing

# 200
Цитат на: Yanche
Похвали ми се, че е спечелила комплект за изписване от у-щето в ЦУМ.

Тоя комплект за изписване е като за дете на 1.5 месец...не че няма да влезе в употреба, ама не е за исписване със сигурност...

# 201

Само знам, че е белтък. Свързано е нещо с бъбреците. Трябва да ям безсолно.
Ох, а с тези настроения, какво да ви кажа, аз ту съм в някакво страхотно настроение и се чувствам много щастлива, ту ме налягат черните мисли, но рядко плача.
Янче, стискам палци да си се преборила с анемията.

# 202

Само знам, че е белтък. Свързано е нещо с бъбреците. Трябва да ям безсолно.

А как ти е кръвното? По-точно високо ли е?!

# 203
Брей .. много писане, много нещо.. айде продължавайте тук  Laughing
Ето ни и списъка  Sunglasses
beaby - 9 Dec
doroty02 - Момче, 7 Декември, Св.София
mileniko - Момиче ?, Декември
radostina - Момиче, 2 Декември
Добринка - 3 Декември
Катие - 3 Декември
Слончето Нели - 3 Декември
Амира - Момиче, 4 Декември
Надя Желева - 5 декември
MILENA1- Момче, 05 декември
6o6i - с предчувствие за момче, 10 Декември
Stani - Момиче, 10 Декември
Аника - 11 Декември
Steff - Момиче, 13-14 Декември
Yanche - Момиче, 14 Декември, Втора градска
Mags - Момиче, 15 Декември, Св. София
maia-k - 15 Декември, Момче, Втора градска
Жаде - 17 Декември
vanilia - Момиче, 18 Декември
Таня - 20 Декември
Jenny - 21 Декември, Св. София
Ивета - 22 декември
Азалия - 22 Декември
Нади-Н - 23 Декември (13 Декември)
Mischievous - 24 Декември
Silviya - Момче, 27 Декември, Майчин дом
Мирка на Future pere - Момиче, 28 Декември, Втора градска
rai4ka - Момче, 28 декември
Mushu - 30 Декември
Victoria_R - Момче, 30 Декември, Св.София
mkp - Момиче, 31 Декември, Св.София
dezyg - Момиче, 31 декември, Шейново

# 204
Мойто инато девойче вчера май се завъртя напречно  Cry  сега блъска от двете страни на талията (ако това, което имам може още да се нарече талия Rolling Eyes ) не мога да си го обясня по друг начин.. преди съвсем ясно усещах крачетата отгоре на тумбака при пъпа.. вчера направи няколко много резки и разтърсващи движения и оттогава като разпъне крачета ги напипвам отдясно на кръста.. направо отстрани.. така ми се пада като все се оплаквах, че ме рита по мехура  Cry

# 205
  • София
спокойно! пак ще се завърти. мойта хубавица пък вчера като я гледаха беше надолу с главата. надявам се така и да си остане ама... нищо не се знае какво ще и хрумне   Laughing  Twisted Evil

# 206
(ако това, което имам може още да се нарече талия Rolling Eyes )

хихихихи

# 207
И нашата девойка е с главата надолу. Разбира се майка й винаги ще си намери за какво да се притеснява. Сега я мъчи въпросът "Е как стои така надолу с главата ? Не й ли е неудобно ?!' .... няма угодия Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 208
Цитат на: Yanche
спокойно! пак ще се завърти. мойта хубавица пък вчера като я гледаха беше надолу с главата. надявам се така и да си остане ама... нищо не се знае какво ще и хрумне   Laughing  Twisted Evil

ми и мойта си беше така.. какво и щукна тепърва да прави кълбета.. просто акъл не ми го побира.. напречно и е още по-тясно, обаче явно е по-интересно щото такива пируети прави.. направо не се е спряла цял ден.. добре де, нека се забавлява, ама така разпъва матката и днес се скъсах от контракции  Imp уффф  Rolling Eyes  айде стига мрънках..

# 209
  • София
Магс, почвам да ти съчувствам все повече... Особено след като моята доскоро кротка госпожица започна да се забавлява по 2 начина: докато спя няма по забавно нещо от това някой да те рита в ребрата и то от вътре... и другото любимо е скачане в/у пикочен мехур, точно след като си се изпишкал... и така по 1000 пъти без да има какво да изпишкам... ужас!!!

Общи условия

Активация на акаунт