Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 082
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Цитат на: Yanche
Магс, почвам да ти съчувствам все повече... Особено след като моята доскоро кротка госпожица започна да се забавлява по 2 начина: докато спя няма по забавно нещо от това някой да те рита в ребрата и то от вътре... и другото любимо е скачане в/у пикочен мехур, точно след като си се изпишкал... и така по 1000 пъти без да има какво да изпишкам... ужас!!!

А за през нощта просто не ми се говори.. аз уж я чакам да се нарита вечер и докато шава въобще не си правя труда да лягам независимо колко е часа.. и тамън реша, че се е поуспокоила малко и бързо-бързо се хоризонтирам.. и се ПОЧВА с пълна сила.. още по-готино е когато геройски съм успяла да се унеса за час-два.. получавам зверски шут, скачам насън и поглеждам лошо мъж ми (щото някой току що ме е изръчкал много яко  Imp ), а той си спинка кротичко  Wink и смятай, че това ми е спането за тая нощ.. после доволно си подритваме до сутринта.. май взех да свиквам..

# 211
  • София
Цитат на: Mags

А за през нощта просто не ми се говори.. аз уж я чакам да се нарита вечер и докато шава въобще не си правя труда да лягам независимо колко е часа.. и тамън реша, че се е поуспокоила малко и бързо-бързо се хоризонтирам.. и се ПОЧВА с пълна сила.. още по-готино е когато геройски съм успяла да се унеса за час-два.. получавам зверски шут, скачам насън и поглеждам лошо мъж ми (щото някой току що ме е изръчкал много яко  Imp ), а той си спинка кротичко  Wink и смятай, че това ми е спането за тая нощ.. после доволно си подритваме до сутринта.. май взех да свиквам..

а освен това тя като седя или ходя ритка много малко... обаче легна ли си...  то са едни шутове, едно премятане, едни чудеса...
Мартин даже каза, че като съм го била гушнела и усещал как го рита някой по гърба....

# 212
Мартин даже каза, че като съм го била гушнела и усещал как го рита някой по гърба....

Laughing  Laughing  ми ше рита я.. и тати да види кво е  Wink

# 213
  • София

Laughing  Laughing  ми ше рита я.. и тати да види кво е  Wink

много ясно... аз затова и вече нарочно го правя - да го тормози и него... не само мене  Twisted Evil

# 214
Нашата душица пък сега е леко по диагонал и ме рита някъде по жлъчката ли и аз не знам какво е там вдясно Simple Smile Като си легна и като ме срита два пъти и веднага се обръщам на другата страна. Досега не съм се будила от ритници, но явно насън си ме смущава и винаги се събуждам по гръб. Имам чувството, че това дете въобще, ама въобще не спи вече! Рита ме по всяко време на денонощието! И то са едни такива шутове, направо скимтя и татито се стряска  Laughing  
Да се похваля - диарийката ме държа само един ден и се върнах към нормалното ежедневие, т.е. запек  Imp Направо вече ще откача с тоя стомах!

# 215
Момичета,
започвам да се плаша, като ви чета. Моята госпожица вече почти не помръдва. Преди 1 седмица си мислех, че са ми изгнили ребрата от ритането, но сега...... само лекичко помръдва

# 216

А как ти е кръвното? По-точно високо ли е?!

Не, нормално е, а понякога е дори ниско, нямам и отоци.

Момичета, просто не мога да разбера за какво говорите, моето бебче съвсем лекичко си мърда и то не мога да кажа, че много често, започнах дори да се притеснявам, дали е нормално?! Shocked

# 217
Цитат на: Silviya

А как ти е кръвното? По-точно високо ли е?!

Не, нормално е, а понякога е дори ниско, нямам и отоци.

Момичета, просто не мога да разбера за какво говорите, моето бебче съвсем лекичко си мърда и то не мога да кажа, че много често, започнах дори да се притеснявам, дали е нормално?! Shocked

Ох, добре че си ти. Вече си мислих, че имам проблем с моето бебче

# 218
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Доколкото помня от книгите пише, че към края бебето е голямо и няма място да рита. Не се притеснявайте, нали на консултациите му мерят тоновете и всичко е наред.
При мене още мърда от време на време. Вечер проблема са ми киселините. Дъвча хапчета, не вечерям, разхождам се до 2-3 часа, но нищо не помага.

# 219
[ Вечер проблема са ми киселините.  quote]
Desy, къде ги усещаш, в гърлото или в корема?? Мен ме мъ4и нещо в гърлото и май по целия хранопровод, ужасно е

# 220
Усещам ги най-силно когато съм легнала вечер. Започва по целия хранопровид, а когато са много силни ми се надига в устата. Дадоха ми едни хапчета за дъвчене, които могат да се взимат по няколко на ден, но те облекчават за малко и после всичко започва с нова сила.

# 221
Жена ми не знае какво е "киселини". Току ме пита "Какво са киселините ? Как да разбера дали имам киселини ?" Мен ме мъчат понякога та имам представа. Тя обаче хал хабер си няма...

# 222
И аз незнаех какво е допреди 2-3 седмици. По-добре е да не го и разбира.
На мен ми казаха да ям ябълка. Киселините ми минават за малко, но започва да ми се гади. Все едно започвам бременността отначало. От последната консултация на 15.09. не съм качила нито грам.

# 223
Да явно и при мен са киселини- и аз не знаех 4е така се усещат, затова и попитах. Ужас, да и при мен е като легна, ка4ва се и до гърлото а миналата седмица една ве4ер се скъсах от повръщане- а в на4алото на бременноста ми се "размина" най-ве4е с гадене и по-рядко повръщане....Май сега ще ми се връща?!....Ужас
Не мога да спя през нощта, а от 3 дни само лежа и спя през деня, нямам грам сили за нищо, не знам какво става. Аз по приницип съм много енерги4ен 4овек, до миналата седмица не се спирах, път работа, 10 км пеша и тн а сега???

# 224
Деси я кажи какво са ти изписали на тебе?

Общи условия

Активация на акаунт