Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 068
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Янче,
За ремонта искрено ти съчувствам, но със сигурност като свърши ще имаш една прекрасна къща Grinning

А за срещата - уговорете се както ви е удобно, аз АКО мога ще дойда, ако не, ще разказвате ...

# 256
Цитат на: Mags
Айде де..  другата седмица го дават хубаво време..

Е как няма да е хубаво времето бре ?!? Поръчах го да е хубаво, нали сватбата ни е ев Събота ... Simple Smile Вчера (събота) ми беше ергенското...баси Умазванетоооо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 257
Цитат на: Future pere

Е как няма да е хубаво времето бре ?!? Поръчах го да е хубаво, нали сватбата ни е ев Събота ... Simple Smile Вчера (събота) ми беше ергенското...баси Умазванетоооо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ami da ша стискаме палци Wink ама после искаме снимки и ПЪУЕН ОТ4ЕТ!!!
Много предвидливо сте направили ергенското 1 седмица по-рано- ние си оставихме само 3 дни за релакс и възстановяване, и хи4 не беше леко.....

# 258
Цитат на: Future pere

Ааааа такава ли била работата.. е ше извадиш късмет значи  Wink  айде на добър час  Twisted Evil и чакаме снимки..

# 259
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Majmunka
същата жена е. Мисля, че тя от създаването на курса го води.

# 260
Аз още ходя на работа, ако я направите през седмицата няма да мога да дойда  Sad

# 261
ами нека да направим срещата в събота или неделя заради мамите,които работят още, дайте предложения за място и време

# 262
Какво ще кажете за събота? Янче, разбра ли дали ще си тук събота и неделя?

# 263
Да ви разкажа ... Grinning
Вчера си водихме двете деца (корема и Елица) на концерта на Jerry Lee Lewis!
Велико преживяване!!! Зала 1 на НДК щеше да се спука по шевовете, а аз ако не бях толкова бременна със сигурност щях да ста на да танцувам с бабите  Grinning  Grinning  Grinning. Беше доста разнородна от към възрастова гледна точка публика. Все пак Jerry е към 70-те  Grinning  Grinning  Grinning
Супер готин дятка!
И на Еличка много и хареса, и на бебешкия също, съдейки по ритмичните шутове в корема ми  Grinning
За съжаление обаче, май това ще бъде последното културно мероприятие за едно по-дълго време  Sad , то и без това май нищо интересно не се задава.

# 264
  • София
Цитат на: Silviya
Какво ще кажете за събота? Янче, разбра ли дали ще си тук събота и неделя?

най-вероятно не... ама нищо де... вие може и без мен да се видите.

# 265
Еми ако искате тогава можем за другата седмица да го оставим, мисля, че все още ще е готино времето, но като гледам няма много ентусиасти.

# 266
  • София
Здрасти на всички. Нещо ме хвана грип или настинка, така и не разбрах, но пазих леглото в къщи за 10 дни. После Мартин си дойде за 5 дни та реших да не ходя на работа и така. Добре съм вече и благодаря за вниманието. За срещата - аз съм твърдо за - само уточнете кога и къде. Имам и друга молба - не е ясно дали ще ходя в офиса всеки ден като преди, което значи че нямам достъп до интернет, звъннете ми по телефона.
Радвам се, че всички сте добре и се надявам от утре-вдруги ден да наваксам с писателстването.

# 267
Здрасти МКП,
радвам се да те "видя" отново  Grinning
Искате ли да направим срещата в неделя, в сладкарницата, в която се бяхте видяли миналия път?

# 268
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И аз имам голямо желание да дойда и да се запознаем. Разберете се за някакъв час и ще направя всичко възможно.

# 269
Аз предлагам неделя в 3, в сладкарница "Маркрит" на Витошка. Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт