Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 078
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
DESI-25 декември -момиче-майчин дом

# 241
Цитат на: Mags
а от друга страна - можеш и просто нищо да не плащаш и да приемеш, че това му е работата на човека и той просто си я върши с удоволствие Grinning

Така направих първият път.
Но сега вече нещо почва да ми става неудобно, така че таксата на болницата за избор на лекар и да няма това онова  Grinning
А за ВИП стаи, и други екстри мисля че не си струва.
А за таткото????
Някой реши ли се на тази стъпка???
Аз лично смятам на моя любим да му го спестя това изживяване, доколкото си спомням не е особено лицеприятно и не не благодаря и него да го мисля  Simple Smile Той и без това май не изгаря от желание  Simple Smile

# 242
Нашият татко ще присъства. Мисля, че е най-добре той да си реши, за някои е неповторимо положително изживяване, според мен. После ще има да се хвалят и разказват преживелици...като темата за казармата хехе Wink

# 243
Цитат на: Jenny

А за ВИП стаи, и други екстри мисля че не си струва.
А за таткото????
Някой реши ли се на тази стъпка???
Аз лично смятам на моя любим да му го спестя това изживяване, доколкото си спомням не е особено лицеприятно и не не благодаря и него да го мисля  Simple Smile Той и без това май не изгаря от желание  Simple Smile

ВИП стаите според мен не си струват..  хладилник, телевизия и неограничени посещения... това последното хич не ми е по-вкуса, особено ако си с някой друг в стая.. ако някой ще идва да те види или да ти донесе нещо спокойно може да се качи на 5-тия етаж където е ВИП-а и достъпа е свободен.. но иначе постоянния достъп до стаята нещо не ми се нрави особено  Rolling Eyes
нашия татко също е аут.. егати наказанието да стои и да те гледа как охкаш, пъшкаш и се гърчиш в контракции.. и да не може с нищичко да ти помогне, това си е чист мазохизъм.. айде нема нужда да се мъчи човека (и да разсейва лекарите с ужасения си поглед!!!) и без тва после ще му се разгони фамилията  Twisted Evil

# 244
Леле Mags все едно аз съм го писала! Grinning  Grinning  Grinning
Освен това си мисля за момента  в който, след всичко, което ще види как ще му се отрази на потентността след това? Shocked
Възможно е да има пагубни за сексуалния живот в семейството последици!
Не искам да съм черна станция, но аз лично и това си е мое мнение (от личния си опит) НЕ бих подложила мъжа си на това!
Нека види красивото, измитичко, облеченко, наследниче и изморената мама, но каво се е случвало през последните няколко часа, по-добре никога да не разбира!

# 245
  • София

Освен това си мисля за момента  в който, след всичко, което ще види как ще му се отрази на потентността след това? Shocked
Не искам да съм черна станция, но аз лично и това си е мое мнение (от личния си опит) НЕ бих подложила мъжа си на това!
Нека види красивото, измитичко, облеченко, наследниче и изморената мама, но каво се е случвало през последните няколко часа, по-добре никога да не разбира!

а пък това все едно аз съм го писала  Sunglasses

# 246
Цитат на: dezyg
Психоложката която води курса също е бременна и ни раздели на групи, защото говори тихо и другата група е с мами за ноември.

Dеzyg, извинявай за любопитството (аз май за пръв път участвам в темата, а и не е сигурно дали няма да се окажа ноемврийска мама Laughing ), но тъй като преди около месец приключи моят курс в Шейново, това, което пишеш, доста ми стана интересно, а мисля, че една и съща жена води курсовете - В.В., нали е тя? Просто се радвам за нея, а и май малко го подозирах Simple Smile

# 247

И аз съм на същото мнение  Grinning

# 248
Чакаме само мнението на бъдещият татко тогава  Wink

# 249
Ей къде изчезна mkp?!

# 250
  • София
и аз си задавам тоя въпрос от известно време... никаква не се мярка...
Момичета ще си правим ли пак среща скоро?  Sunglasses Кой все още работи? Не е ли време да почивате? Казвайте какво е положението.

# 251
Цитат на: Yanche
и аз си задавам тоя въпрос от известно време... никаква не се мярка...
Момичета ще си правим ли пак среща скоро?  Sunglasses Кой все още работи? Не е ли време да почивате? Казвайте какво е положението.

Айде де..  другата седмица го дават хубаво време..

# 252

Ами за работата, моят случай май е от най-тежките Sad , аз ще си почивам от работа единствено през няколкото дни престой в болницата.
А за среща съм много навита! Grinning Първият път не можах заради отвратителния ремонт, а втория, за неделята бях заета и после като прочетох, че сте сменили за събота много ме беше яд Sad
Дано сега да се класирам, че то май следващия път ще е напролет с бебешорите  Grinning

# 253
  • София
Jenny нашия ремонт още не е свършил...  Imp Вече сме накрая ама остават още разни довършителни работи.

Аз може би другия уикенд няма да съм тука, така че ме интересува дали ще ви е удобно да е през седмицата?

# 254
Jenny нашия ремонт още не е свършил...  Imp Вече сме накрая ама остават още разни довършителни работи.

Аз може би другия уикенд няма да съм тука, така че ме интересува дали ще ви е удобно да е през седмицата?

И нашия ремонт не е свършил  Imp  уж още малко, уж нещо дребно и така се влачим още.. Imp

иначе аз мога през седмицата, но следобед .. примерно след 14.30 - 15 ч.

Общи условия

Активация на акаунт