Бъдещи мами с термин декември - IV

• 18 068
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Цитат на: Silviya
А пък, ако искате можем да я направим и в някоя пицария, там са големи масите, примерно Уго или О Шипка?
Казвайте

Не съм сигурна, че в УГО ще си намерим места.. все пак петък вечер е.. пък и в пицариите е страшно задимено наистина..
О Шипка не е лоша идея, но за повече хора пак си е под въпрос дали ще се намерят места..

Май в Маркрит е най-добре.. пък ще се съберем някак..
кой ще дойде последно?!

# 286
Здравейте,

ако не възразявате, и аз бих се присъединила този път, за пръв път към вас (аз съм средно декемврийска мам) - по принцип ако съм свободна утре привечер, всички варианти са ми удобни (е, Орлов мост малко повече Laughing ), та ще следя какво се доуговаряте

поздрави

# 287
Супер, заповядай Grinning
Последно уговорката остава за Маркрит на бул.Витоша

# 288
И то, както видях на предната страница, не 17:30, а

18: 00 ч. в Маркрит, утре, 22.10

нали?

# 289
  • София
ами ОК. аз ще гледам да дойда. Ще се обадя и на МКП сутринта за да й кажа.

# 290
Момичета аз ще ще пропусна този път.. изникна нещо непредвидено  Sad  Пожелавам ви приятно прекарване.. хапнете една тортичка и за мен  Wink

# 291
eeeeeee  Sad  Sad  Sad
и този път няма да мога да дойда
в 18.30 водя детенце на пеене и няма кой да ме отмени

Желая ви приятно изкарване!!! Grinning

# 292
Жалко, че няма да дойдете  Sad
Значи оставаме аз, Янчето, Радостина, МКП, Маймунка, Виктория_Р и dezyg, нали?

# 293
В същност Виктория ще дойдеш ли?

# 294
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз не съм много сигурна, че ще успея да дойда, но ще направя всичко възможно.

# 295
Аз все още по-скоро ще дойда - т.е. 95 % "да", до следобед!

# 296
Мамчета, как мина срещата? Сравнихте ли тумбаците, а как се събрахте на мааалките масички, които изобщо не са предвидени за бременни ?  Grinning
Аз да се похваля - почнаха ме с последните изследвания и първият резултат е налице: няма открити бактерии във влагалищния секрет. Юпи! Днес си занесох и едно аки, другата седмица кръв и урина. Докторката е доволна от мен и бебето, което вече от 2-3 седмици си е с главата надолу. Поскараха ми се, защото за 4 седмици съм качила почти 5кг  Embarassed , ама какво да направя като ни се яде  Sad  Бебо рита ли, рита, направо ме побърква, ама да ми е живо и здраво.
Около мен само болни, лекувам мъжо вече няколко дни, ама аз да не се разболея, че ще ми стане за не знам кой път. А не мога и да ползвам лекарството, което прилагам при него - чай с ром  Stuck Out Tongue Пфу!

# 297
Цитат на: Mushu
Аз да се похваля - почнаха ме с последните изследвания и първият резултат е налице: няма открити бактерии във влагалищния секрет. Юпи!

Не е ли малко рано за последни изследвания?! Shocked

# 298
Ами аз май не се изказах като хората, защото реално в десетия лунен месец пак се изследват кръв и урина. Имах предвид, че сега ще си правя секретите и изследване за Австралийски нещо си, Wasserman имам, защото ми трябваше като подписвахме. А пък тези специално изследвания е добре да ги пуснат по от рано, че една приятелка - явно с не много кадърна лекарка - за малко да я сложат в изолатора да ражда, защото нямала изследвания на анален и влагалищен секрет. То реално влагалищния е по-важен за бебо да няма какво да лепне, а другия е за околните - ако имаш разни бацили като дезинтерия например.

# 299
Момичето,браво на вас,че сте активни и се събирате за по една торта чат-пат!Сигурна съм,че като ви се родят бебенцата ще станете още по-задружни!Много се радвам за вас,ние тука  сме заспали като пИпИруди през зимата(егати и излагацията, Embarassed ние НЕ говорим така!  Imp  )

Общи условия

Активация на акаунт