10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 619
  • 503
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Не знам, но аз май няма да дойда - сдухано ми е в момента и не съм приятна компания.   Close

# 376
Весело изкарване на компаниятааа!
Така ми се иска да съм с вас.
  bouquet

# 377
Добър вечер.
Може би съм първата прибрала се от Рожденния ден на БГ Мамма.
За мен беше удоволствие, че осъществих една своя многогодишна мечта,  да превърна виртуалното в реално.

Сърдечни благодарности на Мамма и Татти за празника, който ни създадоха и за 10-годишният им труд  да има  такова място за информация, съвет и взаимопомощ

За мен форумът е място с приятели, където при нужда винаги съм получавала съвет и помощ. От няколко години и децата ми четат и пишат във форума, а дано и внуците ми след време тук намират отговори на всичко, което ги вълнува.

# 378
и от мен едно огромно благодаря Мамма и Тати   bouquet

# 379
  • sofia
И аз благодаря!
Първите прибрали се, трябва да сме ние! Още в 9 бяхме у дома. Така е, когато кавалера е на 3...
 Hug

# 380
  • София и там където не се пуши
И аз благодаря за всичко и прекрасното настроение тази вечер.

# 381
Хубав купон, както винаги. Дано да отпразнуваме заедно още много кръгли годишнини.   bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 01:40 от AvrorA

# 382
Стига само благодарности. Дайте нагледен материал. Wink

# 383
  • София
Компроматите по- късно, Дамаянти още е на купона.  Wink

Мамма, Татти, благодаря за хубавия празник!    bouquet Чакам с нетърпение следващия.

# 384
  • Страната на чудесата
Беше чудесно, благодаря на Мамма, Татти и всички, които присъстваха Hug

# 385
Купонът приключи!
Беше  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря!!!

# 386
  • Paradise
Нагледен материал няма! Да сте дошли, да сте гледали.
Аман вече от кибици!

# 387
Аз имам само една снимка и 1 видео в телефона, но пък какви...  Flutter Лекинко съм се порязала, ръцете ми са изрисувани с маркер и съм добре. Изпратила съм и пияно другарче до вкъщи, изобщо освен образцов посрещач се справих и като изпращач.

Пишете къде в София има хубаво шкембе в този час, че една компания сигурно още обикаля улиците.  Laughing

# 388
  • София
За мен беше изключително удоволствие да се напивам, танцувам и пея с вас   bouquet
Догодина пак  Hug

# 389
  • на плажа
Беше весело  Heart Eyes! Поздрави за Мамма и Татти!

Общи условия

Активация на акаунт