10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 510
  • 503
  •   1
Отговори
  • sofia
Питам аз, до кога няма да има бг-маммска среща? Като онези, които си спретвахме преди няколко години. Клюкарника не казва нищо, Мамма си трайка  Twisted Evil, а аз пък съм се разтъжила на мамското войнство. Чувствам се неглижирана пък:( Има ли желаещи да си спретнем едно купонче, като онези от доброто старо време.......и не чак толкова старо:))))

Купонясвахме здраво, бърборехме си, обсъждахме какво ли не. Много сме се разпуснали Mr. Green
Я бързо, една среща да си спретнем Joy

10 ГОДИНИ БГ-МАММА

17 ноември, събота
след 18.30 ч.
При Кмета - http://www.prikmeta.com

Моля, всеки, който желае да присъства на тържеството, да заяви това, следвайки ТОЗИ ЛИНК
http://www.bg-mamma.com/party10y.php

Ще получите уникален персонален код, който служи за покана/вход на партито.
Кодът е валиден за вход на един регистриран потребител и максимум един придружител без регистрация в БГ-Мамма!

Регистрацията може да продължи до 17-ти ноември вечерта, включително на място при входа в заведението.

Задължителен аксесоар/дрес-код - панделка/джуфка/кордела/папийонка и разбира се - усмивки и добро настроение!

Допълнителна информация >>

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 17:45 от Mamma

# 1
  • София
Заемам се с организацията  Twisted Evil

# 2
Последният път отговарях за дрес-кода, мисля този път пак на мен да дадете тази чест.

# 3
  • sofia
Последният път отговарях за дрес-кода, мисля този път пак на мен да дадете тази чест.

ОК Twisted Evil
Да измислим примерни дати. Аз предлагам да заложим за м. ноември. Естествено, някой уикенд вечерно време . Може и в добре познатата ни стара кръчма. Това ми хрумва сега Twisted Evil
Но ще се съберем и ще го измислим  bouquet
Хайде, не се спотайвайте #Crazy

# 4
За ноември, много ясно! 8 пипала докато ги епилирам, ексфолирам и хидратирам... то дошъл първият сняг.

# 5
  • София
За ноември, много ясно! 8 пипала докато ги епилирам, ексфолирам и хидратирам... то дошъл първият сняг.

Еснафка  hahaha
Беги да "щипеш " пипалата,че до ноември не остана време   Whistling

# 6
И аз тука Wink затъжила съм се Simple Smile рехабица да я видя Wink

# 7
17-ти ноември?

Броени дни, след като БГ-Мамма ще отбележи първия си юбилей - 10 години  Crazy

# 8
  • sofia
17-ти ноември?

Броени дни, след като БГ-Мамма ще отбележи първия си юбилей - 10 години  Crazy
Супер!
Как се сетих на време, а???????
Медии да каним ли Joy

# 9

Само потенциални спонсори на събитието и джаз бенд за разкош.

# 10

Само след полунощ. Тогава вече ще е все тая кого снимат и от кого ще взимат интервю  Mr. Green

# 11
Мамме, мамме, то скоро бг-баби ще се водим с тоя юбилей!  Mr. Green

Броим ли се или какво? Simple Smile

Че до тука едвам до пет го докарвам, а в домовата книга е страшна навалица!

Хайде, старите кучета/кучки/пушки (или за каквото там се изживяваме) строй се, преброй се!   Heart Eyes

# 12
  • UK
Десет? Оо

Още пазя балони от петия рожден ден с налепени по тях табелки си имената на присъстващите...

# 13
Ако Рехабица и Боби са на купон, идвам и аз. А каква е музиката в кръчмата, че досега не съм присъствала на разгулните ви партита?  Drunk Да не е някоя дива чалга?

# 14
  • София
Аз, разбира се, ще присъствам bowuu Живот и здраве Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт