Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 45 928
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Нещо забавно за най-малките - Бебефон мече с успокояваща нощна светлина

# 661
  • софия
Моля за отзиви за Ресторант Клуб 21.

В старите теми видях няколко питания за него, но не открих отзивите Confused

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 14:53 от zvanche

# 662
  • В свой си свят :))))
Принцеса Лея, Че те за 2 часа успяват ли да изчистят всичко изложено в офертата?

Питам не за друго, ами защото пише на ваучера, че престоят в синя зона се заплаща, а доколкото знам в синя зона повече от 2 часа не могат да стоят....

Когато Бонанза бяха в къщи, чистиха част от апартамента - т.е. без спалнята и терасите - т.е. 80кв. и го чистиха двама души 6 часа, но нямаше ъгълче където да не пипнаха, минаха всичко, което бях чистила отново, лъснаха баните - стени, под, всичко + машинно чистене на гранитогреса...та така като гледам 2 часа са си за никъде  newsm78

# 663
Момичета, ето една евтина и интересна идея за подарък, нямам търпение да ми го доставят   jumpuu  http://www.deals.bg/Damsko-bizhu-pod-formata-na-buhal-za-7.50lv_6572

# 664
А някоя от вас дали е поръчвала тази масичка, чудех се дали е удобна.. http://bg.kolektiva.net/sofia/eko-masichki-za-laptop-ot-bambuk.html

# 665
# 666
  • София
ухааа, 3 бинки, 3 подадени ваучера. брей брей

Жабка Кикирица, това 6 часа супер звучи. Сигурно си останала много доволна.
Питах ги въпросните със синята зона на мейла преди около 4 часа, да видим дали някога ще получа отговор.

# 667
  • Ланкър, планините Овнерог

Аз искам (чупен ми е и имам нужда), ама 3 бинки ....Ще си карам с крив нос

# 668
  • София

...

Да, и един шоколад завива мормота с станиол... Лъжат така безогледно, че не вярвам и аз!

# 669
  • Sofia
Аз съм доволна от тази оферта. Момичетата са изчистили доста старателно апартамента, вкл. ъглите в банята, батерии, шкафове в кухнята, които у нас са сложнички...
И аз много се чудя на тази оферта. Измиха ли добре прозорците? А дали работят събота и неделя  newsm78

# 670
  • София
Ох, тоя мормот беше много сладък. Тия дето имат да дадат 3000 за носна корекция със сигурност могат да дадат и два пъти повече.

tupunci, това питах и аз, но на мейл (така пишеше в офертата: повече въпроси  на мейла). Като напишат ще пиша.

# 671
  • Sofia
Ох, тоя мормот беше много сладък. Тия дето имат да дадат 3000 за носна корекция със сигурност могат да дадат и два пъти повече.

tupunci, това питах и аз, но на мейл (така пишеше в офертата: повече въпроси  на мейла). Като напишат ще пиша.

Добре, благодаря предварително   bouquet

# 672
Някой попадал ли е скоро на наистина добра оферта за екскурзия извън България?

# 673

Жабка Кикирица, това 6 часа супер звучи. Сигурно си останала много доволна.
Питах ги въпросните със синята зона на мейла преди около 4 часа, да видим дали някога ще получа отговор.

Много доволна съм от тях и следя ако пуснат ваучери отново и като имаш предвид, че бяха 2 момчета, изключително старателни.... другите добри са Магниклийн Simple Smile

# 674

Тези миналата година бяха пуснали оферта за силиконче  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт