Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 45 897
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Купих си лятото, носих го около 2 седмици и го разкарах. Ставаше на топка по средата на чантата. Може би, не го ползвам правилно. Имам колежка, която е много доволна.

# 691
http://www.dalavera.bg/protsedura-za-litse-i-grim-za-0-lv-d3462

Ако някой проявява интерес имам свободен ваучер. Взех го за приятелка от София, но тя няма да може да го използва.

# 692
  • София
Купих си лятото, носих го около 2 седмици и го разкарах. Ставаше на топка по средата на чантата. Може би, не го ползвам правилно. Имам колежка, която е много доволна.
  bouquet

# 693
Е добре де за пълни идиоти ли ни мислят topshop.bg/universalen_komplekt_nojove_miracle_blade-2946284-p.html?csu=miracle-bl-set-7-49&cex=959091&med=group&orig=mcn&vir=no&src=bg_multich_miracle-bl-set-7-49_group_sa_vsichkioferti&referrer=vsichkioferti_group_959091&utm_source=vsichkioferti_ext&  #Cussing out

# 694
  • Sofia
Еклерите и прелините от "Орхидея" са изпробвани и унищожени, въпреки огромното количество. Препоръчвам за любителите на сладкишчета.  Peace

# 695
10/10  за автомивка "Съмит" в "Младост-3". Оставих си колата събота сутринта преди работа и след обяд си я взех като нова.

# 696
  • Между два живота
Моля някой ако си е купил и ползва магнитен сервиз за подправки, предлаган от " Здраве"95 00Д, да сподели заслужавали си цената и удобен ли е?

http://grabo.bg/magniten-serviz-za-podpravki-s-10-burkancheta-0t3vsu

# 697
  • Между два живота
Понеже се допитах тук за качеството на услугите на ВМ Интерактив, във връзка с тази оферта:

http://kakvo.bg/offers/Profilaktika-i-pochistvane-na-laptop-s-vk … 000-lv1?affid=536

се чувствам длъжна, за всеобща полза да споделя своето мнение за мобилния сервиз ВМ Интерактив: много съм доволна от момчетата, обслужващи го- пунктуални; коректни и възпитани!
Доволна съм от предлаганите услуги. Препоръчвам ги!

# 698
  • Ню Йорк
Някой да е мяркал оферта за маникюр с гелиш за София?

# 699
  • В свой си свят :))))

Има много Simple Smile

# 700
  • София
От салон Фънки ми изпратиха по мейла една промоция:Гелиш за 20 лева,вместо за 30.Не е някакъв ваучер,отиваш в салона и там те правят,нещо като оферта на седмицата им е.

# 701
  • София
Моля за отзиви за Ресторант Клуб 21.

В старите теми видях няколко питания за него, но не открих отзивите Confused

ходихме по друга оферта. Останахме доволни.Препоръчвам:)

# 702
Някой да е мяркал ваучери за татуси?

Пускат от време на време, но до сега не съм рискувала да си взема  newsm78 като не познавам татуиста и малко съм резервирана..

И това е вярно, още повече че ми се щеше на мъж ми да подаря татус ( на Коледа той има и РД). Доколкото мернах няколко ваучера, има определени см за татуса, а половинът иска ръкава да си дооправи. Няма да стане така.
Аз си взех миналата година точно по това време за Tattoo Studio Mania- доволна съм Simple Smile  Peace
А относно големината- аз си взех един ваучер, доплатих си на място допълнително за толкова см, колкото бяха над офертата.

# 703
  • софия
До сега не съм попадала на коментар за цех "Нашите торти". Изглежда добре, звучи добре, но на картинки не вярвам Naughty

# 704
  • Ню Йорк
До сега не съм попадала на коментар за цех "Нашите торти". Изглежда добре, звучи добре, но на картинки не вярвам Naughty

Ми то 25лв за торта от 10 парчета хич не е промоционално.

Общи условия

Активация на акаунт