Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 46 654
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Доволна съм, а детето най-повече, от луна парка пред the mall. Имаше ваучери в грабо.

Театралките, хареса ли ви  Ненчо?

# 106
  • София

55 лв. 48 човека са купили офертата (явно 1 се е отказал).  Wink

# 107
  • В свой си свят :))))

55 лв. 48 човека са купили офертата (явно 1 се е отказал).  Wink

нееее, чети надолу в обяснението :  изтупване на мека мебел с най-модерната почистваща система Rainbow само за 49 вместо 200лв.

А За Ненчо мацки 10/10 , хлапетата са във възторг! Догодина живот и здраве, ако има нов спектакъл сме там!

# 108
  • София
Жабче, 55 лв. е. Тази цена излиза като натиснеш бутона "Купи". Явно са пускали офертата по-рано на цена 49 лв. и умниците от Колектива не са си коригирали текста ooooh!

# 109
  • София
Днес си купих ваучери за театър, досега не бях го правила. Пише, че 40 мин. преди представлението трябва на касата да се заменят за билети, дали може няколко дена по-рано, някой дали знае, ако си е купувал така билети през сайт?
P.S. Сега прочетох назад в темата, горе долу се ориентирах, но май за различните театри е различно

# 110
  • В свой си свят :))))
Жабче, 55 лв. е. Тази цена излиза като натиснеш бутона "Купи". Явно са пускали офертата по-рано на цена 49 лв. и умниците от Колектива не са си коригирали текста ooooh!

Тъй де тъй, стана ми смешно, даже се зачудих дали да им пиша да ги светна...ама викам първо да питам вас Simple Smile

# 111
  • софия
Днес си купих ваучери за театър, досега не бях го правила. Пише, че 40 мин. преди представлението трябва на касата да се заменят за билети, дали може няколко дена по-рано, някой дали знае, ако си е купувал така билети през сайт?
P.S. Сега прочетох назад в темата, горе долу се ориентирах, но май за различните театри е различно

Купувала съм за Младежкия и за Армията - ходих и си взех билети възможно най-рано, за да си избера места. Не мисля, че е различно за различните театри. Обикновено пише, че билети се взимат до определено време преди представлението, което не означава, че не можеш да отидеш дни преди това и да вземеш.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 18:09 от zvanche

# 112
  • София
Ясно, значи утре пращам мъжа ми да взима билетите. Нашите са за Сълза и смях

# 113
  • София
Да следя и аз за Гелиш , ако има доволни да споделят салони където са били  Peace
Във Funky на Кърниградска ходих аз,много съм доволна,определено ме спечелиха за постоянен клиент.Тия дни трябва да отида да ми махнат Гелиш-а

Благодаря  Hug , ще следя дано пуснат скоро  Praynig

# 114
Ходих на микродермабразио в салон Боби М, много доволна останах от процедурата и от внимателното отношение. Мисля по-натам да ги пробвам и за почистване на лице, дори без ваучер.

В началото на месеца ходих на подстригване в салона на Капанов на ул. "Стара планина", при Милена и за съжаление този път не съм доволна. Излязох с хубава прическа от салона, но след като се измих се видя, че съм доста криво подстригана.
Та съм в издирване на добър фризьор, при който да ходя, не държа да е с ваучер - приемам всякакви предложения.  Grinning

# 115

Театралките, хареса ли ви  Ненчо?

Супер беше, децата бяха много щастливи, а покрай тях и аз  Embarassed
Аз не бях с големи очаквания, защото не обичам фокуси, но всъщност ми беше супер забавно!
Вече почвам сериозно да си пазарувам с ваучери, много съм доволна

Ако на някого трябва торта за РД - взех такава за дъщеря ми
 http://ofertomat.bg/offers/view/894.html
Много красива торта беше, направо не очаквах
малко беше трудно да се реже захарния фондан - не стават красиви парчета, защото са неравномерни, но пък самата торта пожъна страшен успех, а и фигурките са пластмасови и децата си играят с тях после

# 116
  • Sofia

Та съм в издирване на добър фризьор, при който да ходя, не държа да е с ваучер - приемам всякакви предложения.  Grinning

Присъединявам се!  Rolling Eyes

# 117
Използвах ваучер за салона на Капанов. От самия Раденко съм много доволна, беше приятно изживяване. Но като цяло салонът не ми хареса, усещах една идея снобизъм, а самото помещение не е виждало ремонт от много време. Столовете са прекалено много и близо един до друг, прекалено много фризьори се щураха насам-натам, беше прекалено шумно. Имахме проблем и със сгрешена резервация - убедена съм, че запазих последнователни часове в салона на "Христо Ботев", но са ни записали в този на "Стара планина". Наложи се приятелката ми, на която подарих ваучер, да търчи до другия салон, за да може да се възползва от услугата. Но пък по нейни думи, там повече й харесала обстановката и съшо е доволна от прическата си.

# 118
# 119
Да споделя за тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=6081 Доволна съм. Дойдоха навреме. Свършиха много бързо, предвид обема - 2 ваучера. Не бих казала, че е най-перфектното чистене, но примерно 9/10. Използвала съм други фирми и за това правя сравнение. Но за тази цена къщата ми е почти идеално изчистена.

Общи условия

Активация на акаунт