Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 45 981
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • София-Младост
не съм решила. Виж, че нямат нито една сделка, а и вчера четох статия в нет-а. Ще я потърся и ще я пусна.
http://moitesdelki.bg/Sofia
Просто са сменили името според мен, защото пише "Имате пълен достъп до профила си и до всички Ваши задружки."
Нищо подобно. МС го имаше и преди и в него са събрани оферти от всички сайтове.
Аха, сега обърнах внимание, не см попадала на този сайт преди, затова реших че е само името...

# 571
Здравейте,някой да си е купувал от тези тигани?
http://www.lapni.bg/tag/%D0%B7%D0%B0_%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0
Аз си купих тенджерата и съм много доволна,но за тиганите незнам.

# 572
  • софия
не съм решила. Виж, че нямат нито една сделка, а и вчера четох статия в нет-а. Ще я потърся и ще я пусна.
http://moitesdelki.bg/Sofia
Просто са сменили името според мен, защото пише "Имате пълен достъп до профила си и до всички Ваши задружки."
Нищо подобно. МС го имаше и преди и в него са събрани оферти от всички сайтове.
Аха, сега обърнах внимание, не см попадала на този сайт преди, затова реших че е само името...
Ето я и статията. Не са фалирали, а са затворили.

# 573
Здравейте,някой да си е купувал от тези тигани?
http://www.lapni.bg/tag/%D0%B7%D0%B0_%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0
Аз си купих тенджерата и съм много доволна,но за тиганите незнам.
И аз отдавна се чудя за тия керамичните тигани и тенджери дали си заслужават повече от тефлоновите...
Иначе сега видях ,че са пуснали намаление в бон воядж и мисля да се възползваме тия дни.

# 574
  • София
Аз имам керамичен тиган от промоцията в Била. Много съм доволна, но съм го ползвала само няколко пъти. Изобщо не залепва, лесно се чисти, но размерът му не е от тези, които използвам често. Някъде четох, че не били дълготрайни.

Жалко за Задружно. В началото на моето колективно пазаруване, купувах най-вече от тях. Впрочем, по едно време усетих, че минаха през нещо подобно. Както почти нямаха оферти, които да харесам, така изведнъж промениха външния си вид, появиха се добри сделки и изчезнаха виртуалните ми пари, които имах от "покани приятел" и "сподели на стената във фейсбук". Лично мен последното ме подразни, и спрях да отварям офертите им.  Mr. Green

# 575
  • София
http://grabo.bg/olekotena-zavivka-ot-estestven-gashi-puh-0d92kb
Има ли някой който си е купил завивката от гъши пух и дали наистина съотношението пух - пера е 90/10
Да, аз! много съм доволна - много са хубави и топли завивките.
Не съм ги отваряла, та не знам дали перата и пуха си отговарят на описаното съотношение, но като се хване завивката не се чува хрущенето на пера, така че пухът определено преобладава.

# 576
  • София
Отчитам се с посещение на ресторант Salt&Pepper с офертата на -spam173-. Simple Smile Останахме много доволни.

Би ли ме посъветвала за четирима възрастни колко ваучера да взема? Два или четири? Ние обикновено като ходим с ваучери, си допоръчваме и доплащаме, така че по-скоро ме притеснява, ако взема 4 ваучера дали няма да е твърде много храната?

# 577
  • София
Отчитам се с посещение на ресторант Salt&Pepper с офертата на -spam173-. Simple Smile Останахме много доволни.

Би ли ме посъветвала за четирима възрастни колко ваучера да взема? Два или четири? Ние обикновено като ходим с ваучери, си допоръчваме и доплащаме, така че по-скоро ме притеснява, ако взема 4 ваучера дали няма да е твърде много храната?

Напитките не влизат във ваучера. Предястията са около 5-6 лева, а обикновените ястия (пиле например) около 10. Има и по-скъпи неща в менюто, но както Гъбка спомена май липсват в кухнята  Wink. Порциите отговарят на грамажа си, но са по принцип по-малки. От тези, които предполагат, че ще си поръчаш първо, второ и трето, а не с една салата да се наядеш и да спреш да поръчваш. Wink Ние бяхме 3-ма и поръчахме 4 предястия + 2 ястия и 2 ваучера ни дойдоха точно. За мен и 6-те поръчани ястия бяха много вкусни.

# 578
  • София
Много благодаря! Точно това ми трябваше.   bouquet

# 579
За 47 лв по меню си поръчахме салата+пържени картофи,две основни около 300 гр и два десерта+2 бири.Не бих казала ,че преядохме,но по ваучер на човек стига.
Явно съм много претенциозна ,но за толкова пари на други места съм яла доста по-вкусни неща.
За 27 лв с ваучера става,но ако бях платила 47 лв щях да се чувствам направо излъгано камилче  Mr. Green.

# 580
  • София
За 27 лв с ваучера става,но ако бях платила 47 лв щях да се чувствам направо излъгано камилче  Mr. Green.

Точно затова са стигнали и до реклама с ваучери.  Wink  Честно казано, и аз не бих дала пълната сума, но с ваучер е идеално.  Grinning 

п.п. Да доуточня, че с ваучер цените стават приемливи. Не говоря за станалия вече традиционен израз "като за ваучер - толкова" Wink

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 14:47 от Тaня67

# 581
Искама да изразя възмущението си от т.нар. happy Hour  оферта на сайта vipoferta.bg...а именно http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1396&aff_id=MTMzM … =&nsl_id=1089. Абонирана съм за доста сайтове за колективно пазаруване и получавам офертите им по мейла. От този сайт буквално ме бомбардираха- някобко пъти ми пратиха посочената оферта - щели да дадат намаление от 90 % и само в рамките на 1 час да сме готови да купим онлайн с незабавно плащане нощувка в пампорово...Коментарът на съпруга ми беше, че това е поредната шашма, а целта е да си вдигнат трафика на сайта, но аз като един достоен представител на балъците си сложих намопняне в джиесема, обадих се на още две приятелки и точно в 12 без пет (офертата стартираше в 12 на обяд в събота, бяхме заредени в три различни точки - две в София и една в провинцията, за да "купим" нощувката в офертата. Точно в 12 ч. не само страничката на офертата, но целият сайт блокира и макар че пробвахме и трите постоянно, нямаше никаква, ама никаква възможност да се влезе на сайта, камо ли да се купи нещо...Вероятно претоварване на сървъра. Но! Изведнъж, в 12.33 ч. сайтът се отблокира и броячът афишира 50 разпродадени ваучера и край! Сега, не знам кои бяха факирите, които успяха да си купят, но твърдя, че продажба въобще не е била реализирана...поне въднъж някоя от нас щеше да успее да се мерне на сайта, мисля аз...или поне да видим как се изкупуват...да станат две продажби, после десет, а не изведнъж 50, след НЕРАБОТЕЩ сайт...Както и да е, със сигурност ще се намерят люде да ме опровергаят, но, както казва поетът, не ме е яд,че че лъжат, яд ме е, че мислят, че им вярвам. съжалявам, че си загубих времето - пиша това, за да не си го губите и вие...при следващата им Happy Hour оферта!

# 582
  • София
Искама да изразя възмущението си .....
На предната страница едно момиче се похвали, че е успяло да си купи ваучер. Simple Smile

# 583
Бях в Родопска къща в Студентски град - със смесени чувства съм и ...като цяло с ваучер може би, но на редовна цена - никога. Общото ми впечатление е, че заведенията са доста празни и съответно пада нивото на обслужване, явно няма достатъчно персонал.

# 584
  • София
Etigra , съжалявам, че не си успяла.

Но преди четири години така беше и със сайта за детските градини (когато стартира).
Понеже бях в интернет клуб тогава зареждах на шест компютъра.
Един от тях проби, останалите непрекъснато даваха, че страницата не може да бъде изобразена, или там каквото излиза като съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт