Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 46 005
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
[Цитат на: kali_ в Пон., 19 Ноем. 2012, 10:48
http://grabo.bg/olekotena-zavivka-ot-estestven-gashi-puh-0d92kb
Има ли някой който си е купил завивката от гъши пух и дали наистина съотношението пух - пера е 90/10
Да, аз! много съм доволна - много са хубави и топли завивките.
Не съм ги отваряла, та не знам дали перата и пуха си отговарят на описаното съотношение, но като се хване завивката не се чува хрущенето на пера, така че пухът определено преобладава.

Благодаря за информацията  Simple Smile

# 586
  • София
http://grabo.bg/olekotena-zavivka-ot-estestven-gashi-puh-0d92kb
Има ли някой който си е купил завивката от гъши пух и дали наистина съотношението пух - пера е 90/10
Да аз си купих такава, но от единичните. Много е хубава, топли страшно, една идея е по-тежка от олекотените, но топли здраво. Наистина е 90% пух 10% пера, това го пише на една мостричка с прозрачно покритие, в която има малко от от пълнежа. Не зная как ще се справя с прането за да дам окончателен отзив, но засега мисля, че направих изгодна покупка на качествена стока. Но за двойна завивка прането в пералня е направо невъзможно според мен и трябва да питате дали могат да се чистят на химическо.

И аз се възползвах, имам двойна. Много съм доволна. Ще я нося на хим. чистене.  Peace

# 587
  • софия
Ето още за Задружно:
Цитат
Здравейте,

Ако съобщенията от Zadrujno.bg са Ви липсвали, имаме новини за Вас! Радваме се да Ви уведомим, че отново ще получавате най-добрите сделки за групово пазаруване – дори повече, отколкото преди!

В резултат на дългогодишното ни сътрудничество с агрегатора „Моите Сделки”, „Задружно” ще премине към модела на подбор и агрегиране на най-добрите сделки, предлагани от всички сайтове за групово пазаруване. На www.moitesdelki.bg можете да търсите по категория, сайт, дата и срок и да намерите бързо, и лесно най-добрите сделки за Вашия град.

Клиентите на „Задружно”, извършили покупка преди 1 ноември 2012 г., имат достъп до ваучерите си през www.zadrujno.bg и могат да ги използват до изтичането на срока им.

Очакваме Ви с най-добрите сделки от всички сайтове за групово пазаруване на www.moitesdelki.bg!

# 588
  • София
Не се заблуждавайте, фалираха Задружно-то. И още ще ги последват, не е нормално да има толкова много сайтове...

# 589
Здравейте Дами,

Преди да си купя ваучъра се информирах от тази ви тема дали да го направя. Взех пакета със страшен кеф и желание да си почина...но по закона на Мърфи...от 5 дни съм в болница с двустранна бронхо пневмония Sad Следствие на което няма да мога да се възползвам от покупката си. Трябва да се осъществи до първият уикенд на Декември.  Мислех - мисле, къде да го пусна и в крайна сметка не намерих подгодящо място с изключение на това. Така че моля да ме извините.

Продавам ваучъра за 150лв, а той включва - 2 нощувки за 2-ма All Inclusive с включено пълно ядене (включително междинни закуски) + алкохол + ползване на SPA-то. Дете до 4 години отива безплатно с родителите си, второто е на половин цена.

Хотела е 4 **** и се казва Green Wood и се намира между Разлог и Банско. Като ориентир 0 това е до Пирин Голф - миналата година бях там и ми хареса много.  Ето линк към офертата и в самият хотел http://greenwood-hotel.com/_bg/index.php?option=com_content& … d=133&lang=bg

Моля да ми звъните на телефона 0885 6З1 4З8 - от София съм. Но няма проблем разпечатън ваучъра да пътува за който и да е друг град.

Благодаря ви за разборането и отново се извинявам, че пускам мнението тук.

Дано свърши работа на някой, а и аз да си върна пари.

Извинявам се, но вчера в бързината докато имам нет обърках телефона си  Rolling Eyes
телефона е 0882 объркал съм го !!!! Тоест 0882 6З1 4З8

Използвам мнението и за да намаля цената с 10лв Наистина искам да си върна пари, а и някой да се възползва

# 590
  • софия
Не се заблуждавайте, фалираха Задружно-то. И още ще ги последват, не е нормално да има толкова много сайтове...
Ооооо, това е ясно, но да бъдем политически коректни Wink

# 591
# 592
http://grabo.bg/sofia/vega-test-i-bioskener-s-83-otstapka-otslab … 0088366/?dc=11427

Някой ходил ли е тук? Мнения? Чудя се дали да не си купя такъв.

# 593
Здравейте, искам да попитам ползвалите ваучер за Go pasta - трябва ли да нося ваучерите разпечатани или може само да продиктувам номера и пин кода ? Благодаря предварително за отговорите !

# 594
  • София
Здравейте, искам да попитам ползвалите ваучер за Go pasta - трябва ли да нося ваучерите разпечатани или може само да продиктувам номера и пин кода ? Благодаря предварително за отговорите !
Ваучерите се носят разпечатани.

# 595
Момичета, имате ли представа за колко време пристигат до офис на Еконт. Ако днес поръчам дали ще дойдат до петък?

# 596
  • София
Малко офф топик, но искам да ви попитам - не се ли дразните на хилядите правописни грешки в офертите. Сега разглеждам всичкиоферти.бг и съм изумена от тази неграмотност.

# 597
  • София-Младост
Момичета, имате ли представа за колко време пристигат до офис на Еконт. Ако днес поръчам дали ще дойдат до петък?
Зависи кога ще ги пуснат те Simple Smile Иначе да.

# 598
  • София

Ако е от Грабо - може и само с номерата.

# 599
Здравейте, момичета,

имате ли някакви отзиви за този сладкарски комплект -
http://www.ozo.bg/offer_4174

Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт