Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 45 963
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
обидно е, как...За съжаление тези случаи зачестяват....  newsm78

Прави ми впечатление, че това важи особено за Колектива  Confused

Аз колектива съм ги отписала много отдавна. Не си купувам ваучери от тях вече. Имам чувството, че не се стараят да подбират офертите, а пускат каквито и да е, колкото да имат някакви.

# 616
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
Вижте на каква оферта попаднах http://vsichkioferti.bg/offer/92261/babyoferti.com-drven-detski- … mpaign=newsletter По моите разбирания, би трябвало да струва 10.00лв, обаче в обясненията долу излиза друго. Аз ли не съм У ред или те са го написали подвеждащо?

# 617
  • София
Здравейте,
Вижте на каква оферта попаднах http://vsichkioferti.bg/offer/92261/babyoferti.com-drven-detski- … mpaign=newsletter По моите разбирания, би трябвало да струва 10.00лв, обаче в обясненията долу излиза друго. Аз ли не съм У ред или те са го написали подвеждащо?

10 лева плащаш на сайта, за да ти дадат ваучера (предполагам това е комисионната им от сделката). Останалите 82 лева доплащаш на търговеца (в случая на куриера), а от цялата работа спестяваш 58 лева. Или общо нормалната цена е 150 лева. Най-добре провери дали и на други места цената е 150 лв.  Wink

Напоследък все по-често срещам оферти, при които се плаща малка сума на сайта, а останалото на търговеца. Явно си спестяват прехвърлянето на пари, но и отговорност при възстановяването на сумата в случай на рекламация.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 10:33 от Тaня67

# 618
  • Ланкър, планините Овнерог
По принцип са скъпи, но понеже получих на мейла всекидневния им бюлетин, където пишат реална цена, която е задраскана (150лв) и до нея новата (10лв), отделно че на сайта пише, че е с 93% намаление и за това си помислих, че мога да ударя кьоравото за коледен подарък на племенницата  Mr. Green

Сега видях, че е поправено вече- 39% отстъпка и излиза 92лв. Не е честно  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 10:48 от Гита Ог

# 619
  • София
Момичета ,тази оферта http://grabo.bg/sofia/diamanten-piling-na-litze-s-24k-zlato-i-pe … 5283139/?dc=11673 как ви се струва?Никога не съм пробвала нещо различно от стандартното почистване на лице и ми се иска да поразнообразя.

# 620
Момичета ,тази оферта http://grabo.bg/sofia/diamanten-piling-na-litze-s-24k-zlato-i-pe … 5283139/?dc=11673 как ви се струва?Никога не съм пробвала нещо различно от стандартното почистване на лице и ми се иска да поразнообразя.
Изглежда добре ,но се замислям за инвестиция в подобен уред за домашно ползване.Незнам дали си заслужава обаче и колко ще е ефекта спрямо тия в салоните.Ако някой има наблюдения за тази или подобна машинка ,моля да ми драсне ЛС.

# 621
  • София
Е, тия с тая машинка направо ме убиха - и аз съм си я купувала от магазин за немски стоки за не повече от 10 лева. А закупени 106 ваучера, чак пък толкоз! И това ли е зарибявка се чудя.

Да споделя първия ми ваучер - Преглед от офталмолог в оптики Берлинер за 10 лева (мисля, че и в момента има такъв).
Много внимателен доктор (това в оптиката на дондуков) - провери ми очите и за рецепта за очила и за рецепта за лещи. 30 минути си трая прегледа, съвсем си беше прецизен човека, останах доволна. Само дето ще трябва да си сменям и лещите и очилата, но това го подозирах  Sad

# 622
  • София
Момичета, бях на гел-лак в А стил, момичето се справи сравнително бързо, работи с китайски гел-лакове, а не с гелиш, сега остава да разберем колко ще издържи Simple Smile
При мен беше с Гелиш. В твоята оферта пак ли Гелиш пише? Може да са остаряли съвсем и да ги е сменила  Simple Smile
Здравейте,  не съм писала отдавна,но и аз ходих в салон А Стил защото се оказа че ми е  много на близо, останах много доволна,маникюриската беше много любезна,а лакът ми издържа 3 седмици.Невярвам лаковете да и са стари защото там се предлагат около 30 цвята и останах с впечатление че има много редовни клиенти , рядко можеш да намериш салон с толкова много цвята и то процедурата да е с валчер поне на мен не ми се е случвало.Винаги където съм ходила досега е имало много малко цветове.

# 623
Изглежда добре ,но се замислям за инвестиция в подобен уред за домашно ползване.Незнам дали си заслужава обаче и колко ще е ефекта спрямо тия в салоните.Ако някой има наблюдения за тази или подобна машинка ,моля да ми драсне ЛС.

И мен ме интересуват мнения за уреда, такаче ако някой има инфо да го сподели моляяя

# 624
  • Бургас
http://bg.kolektiva.net/sofia/sutien-ahh-bra-3-broya.html?a_aid=4e53546f91977
Какво ще кажете за тази оферта, някой пазарувал ли е от olele.bg,  надеждни ли са?

# 625
  • В свой си свят :))))
Момичета, бях на гел-лак в А стил, момичето се справи сравнително бързо, работи с китайски гел-лакове, а не с гелиш, сега остава да разберем колко ще издържи Simple Smile
При мен беше с Гелиш. В твоята оферта пак ли Гелиш пише? Може да са остаряли съвсем и да ги е сменила  Simple Smile
Здравейте,  не съм писала отдавна,но и аз ходих в салон А Стил защото се оказа че ми е  много на близо, останах много доволна,маникюриската беше много любезна,а лакът ми издържа 3 седмици.Невярвам лаковете да и са стари защото там се предлагат около 30 цвята и останах с впечатление че има много редовни клиенти , рядко можеш да намериш салон с толкова много цвята и то процедурата да е с валчер поне на мен не ми се е случвало.Винаги където съм ходила досега е имало много малко цветове.

Ами не знам, момичето прави супер декорации, но лаковете й не издържат Sad сори ама при мен е така ...

# 626
  • София
Какво ще кажете за тази оферта, някой пазарувал ли е от olele.bg,  надеждни ли са?

Аз поръчах от тях по една друга оферта на колектива, но все още ни вест ни кост, а минаха 3 дни. Ще чакам още малко, тъй като в офертата пишеше от 2 до 10 дни, което си е доста ама да видим... за момента не съм много сигурна, че са надежни.

А иначе за конкретния продукт съм чувала, че не бил много добър както като качестово, така и като цена. В смисъл, че същите ги има на други места на по-добра цена и не било така както го обясняват на рекламата.

# 627
  • Ню Йорк

Аз поръчах от тях по една друга оферта на колектива, но все още ни вест ни кост, а минаха 3 дни. Ще чакам още малко, тъй като в офертата пишеше от 2 до 10 дни, което си е доста ама да видим... за момента не съм много сигурна, че са надежни.

А иначе за конкретния продукт съм чувала, че не бил много добър както като качестово, така и като цена. В смисъл, че същите ги има на други места на по-добра цена и не било така както го обясняват на рекламата.

Мен много ме изкушават.  И наистина ли са само за 15лв 3 броя?

# 628
Оф, тези АХБра- сутиените за нищо не стават. Не се лъжете. Като се замисля 3 безшевни къси потничета за 15лв. не са много, но не очаквайте рекламираното...такова нещо не може да "удържи" среден-голям бюст.
А за Надюшка бях чела положителни отзиви тук, затова се насочих към него и поръчах ваучера. Гела ще си го слага племенницата и голямо ровене и търсене падна. Ако знаех, че им куца работата хич нямаше да ги погледна. Ама...късмет...дано да е за добро. Ще посетим салон Сислет, дано да е доволна девойката.
Платих ваучер за картини със цветен пясък от Колектива. Знам, че и те не са много редовни, ама се зачудих щЕ ли рисува малчуганът със цветен пясък или... newsm78

# 629
  • София
Да похваля студио George Martin на бул. България - днес правих боя и гел лак, много са добри! (от Грабо)

Общи условия

Активация на акаунт