Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 8

• 116 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Пътува жена в маршрутка. Трябва да предаде напред пари за билета. Близо до нея седи друга жена. Как да се обърне към нея - на "ти" или на "вие"? Разсъждава логически.
Тази маршрутка е експресна. Ако до сега не е слязла, значи отива в моят квартал. Отива с бутилка вино, значи отива при някой мъж. Бутилката е скъпа, значи отива при някой красив мъж.
В нашият квартал има само двама красиви мъже: мъжът ми и любовникът ми. Тя не може да отива при любовника ми, защото в момента аз отивам при него. Значи отива при мъжа ми. Мъжът ми има две любовници - Катя и Ани. Катя е в командировка.
- Ани, ще предадете ли на шофьора парите за билет?
Момичето (учудено):
- От къде ме познаваш?

# 91
Мъж влиза в бръснарницата и пита :
- Извинете, колко струва горе-долу подстригването?
- Ами горе е 5лв, долу не подстригваме.

# 92
  • Пловдив
Едно време гърците разрушили Троя, Персия, Египет, Финикия, Вавилон, Бактрия.... Е - сега дойде време и за Европейския съюз...

# 93
  • в пералнята
‎- Какво е Аватар парти в Перник ?
- Бой до посиняване.

# 94
О, това го поствам в аватарната тема. Нали може? Flutter Hug

# 95
Сисадминът извади от хладилника си бутилка кетчуп, на чийто етикет грижливо беше написал с химикал: "Домати.zip".

# 96
  • Германия
Сисадминът извади от хладилника си бутилка кетчуп, на чийто етикет грижливо беше написал с химикал: "Домати.zip".
hahaha

По тази логика лютеницата може да е "Чушки.rar".  Whistling

# 97
  • Galaxy 13197853088
Народно поверие. Ако тя си разпусне косите - на секс е. Ако си върже косите - на свирка е.

# 98
  • на кого му пука
Ми кУ ги отреже? Shocked

# 99
Labrador, уникален както винаги. Laughing

Нещо скромно от мен: Hug

Мъж и жена провеждат битов скандал в кухнята.
Мъжът ядосан крясва:
- К`во ми се репчиш, ма?
Ти си деветата дупка на кавала ...
Жената отвръща:
- А, леле как ме уплаши ... Ти пък си деветият кавал на моята дупка.

# 100
  • Galaxy 13197853088
Ще духа докато порасне ...  Thinking ... ще питам бабите.

# 101
  • Пловдив
Две блондинки си говорят за мъжете си. Едната казва:
- Моят мъж работи в месарница и всеки божи ден ми носи месо.
А другата:
-Ти си супер , моят мъж работи в консерватория, а нито една консерва не ми е донесъл .

# 102
Пътува жена в маршрутка. Трябва да предаде напред пари за билета. Близо до нея седи друга жена. Как да се обърне към нея - на "ти" или на "вие"? Разсъждава логически.
Тази маршрутка е експресна. Ако до сега не е слязла, значи отива в моят квартал. Отива с бутилка вино, значи отива при някой мъж. Бутилката е скъпа, значи отива при някой красив мъж.
В нашият квартал има само двама красиви мъже: мъжът ми и любовникът ми. Тя не може да отива при любовника ми, защото в момента аз отивам при него. Значи отива при мъжа ми. Мъжът ми има две любовници - Катя и Ани. Катя е в командировка.
- Ани, ще предадете ли на шофьора парите за билет?
Момичето (учудено):
- От къде ме познаваш?

Ей на това се казва логика Simple Smile)

# 103
Народно поверие. Ако тя си разпусне косите - на секс е. Ако си върже косите - на свирка е.
  hahaha Joy има нещо вярно  Blush

# 104
‎- Какво е Аватар парти в Перник ?
- Бой до посиняване.

hahaha  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт