БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

• 22 155
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • UK
Знаете ли дали мога да давам сироп от бъз на тази възраст? Купен е от аптека, не е домашен.
Взела съм го за мен, но и двамата много кашляме.

# 496
# 497
# 498
За кашлицата можеш да му приготвиш чай от борови връхчета и щом поизстине да го подсладиш с мед.
Може и чай от подбел да свариш - пак помага много.

Ако си въвела мед вече, ще ти напиша бабиният сироп, който за кашлица и гърло е прекрасен:

1 суп. лъжица мед
1 супена лъжица чист екстра върджин зехтин
1 супена лъжица чиста ракия

Смесваш до разтопяването на меда, даваш по 1 ч.л. сутрин, обед и вечер.

# 499
  • UK
Благодаря ти. Не съм въвела нито мед, нито ракия още  Crazy
Но ще използвам рецептата ти за мен.
Борови връхчета и подбел предполагам от аптеката?
Вече взехме да се отчайваме, никакви "купешки" сиропи не ни действат и на двамата.

# 500
Борови връхчета и подбел от аптеката.
Ако си давала вече сироп за кашлица, със сигурност си въвела етанол, а ракията е именно етанол Wink.
Звучи стряскащо, но е факт Simple Smile.

# 501
  • UK
Да, сега проверих, и двата билкови, Проспан и Мукоплант, в единия няма, в другия има етанол.
На шишето пише помощни в-ва: това, това, това и др., но на листовката си го пише всичко.  Simple Smile

# 502
  • на Дъждовен остров
..Не съм въвела нито мед, нито ракия още  Crazy...

е как може да не си въвела ракия още?!??!!? Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing За кога чакаш?

Шегата на страна, но и аз си запазих рецептата.  Аз въобще не употребявам алкохол, но със здравословна цел ще се жертвам.

# 503
  • Burgas, Bulgaria
момичета , моята девойка не иска нищо да поеме ... Пробвах я с пюре , с каша -НЕ , плюе всичко , а ако нещо и попадне в стомахчето или повръща или пълни памперса .... другата седмица сме на  консултация и ще видя какво ще каже лекарката , но вие какво мислите - тя е на 4м.20дни

# 504
рано му е на бебето за захранване.

# 505
момичета , моята девойка не иска нищо да поеме ... Пробвах я с пюре , с каша -НЕ , плюе всичко , а ако нещо и попадне в стомахчето или повръща или пълни памперса .... другата седмица сме на  консултация и ще видя какво ще каже лекарката , но вие какво мислите - тя е на 4м.20дни

Може просто да не иска друга храна освен млякото,или просто не е готова за захранване.Моят и до сега нещо като не му харесва гледа да го изгълта набързо, като гъсок и в повечето случаи после го повръща. Peace

# 506
  • UK
Може наистина да и е рано, защо не изчакаш известно време, да стане поне на 5 мес. и да пробваш пак?

# 507
Изчакай със захранването. Ние опитахме да се захраним някъде на вашата възраст, но отказа. Затова изчаках още месец някъде. Тя сама ще прояви интерес и няма да се дърпа.

# 508
  • Burgas, Bulgaria
благодаря момичета , ще изчакам още  Peace

# 509
Тикве, моята девойка е на осем месеца и ако ти кажа че със зор съм въвела 3-4 неща....А педи вече иска да въвеждаме попара и жълтък, къде ти newsm78

Общи условия

Активация на акаунт