БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

• 22 149
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Да не се кърмите? Защото моя приятелка също вижда зор със захранването на малкия. Ако го излъже да изяде 100 г каша са му много. Иначе го захранва с различни зеленчуци и плодове, но само до там. После не може да го принуди да ги яде. Все на сила, а иначе се кърмят доста често. Чак се чуди какво ще го прави, като и техния педиатър иска да въвеждат попара, жълтък и не знам още какво.

# 511
  • Burgas, Bulgaria
с баткото не съм имала проблем ..... , но сега .... тя изобщо не си отваря устата ....
Не е кърмена изобщо .
Julia_21   - пожелавам ти да и дойде мерака за ядене , че иначе е трудна работа  Praynig

# 512
  • на Дъждовен остров
изчакай малко както са казали момичетата.  Според мен стомахчето ѝ не е готово още.  Изчакай месец и след това пробвай с Елда примерно за да свиква с идеята, че трябва да приема храна с лъжица.
 Друг съвет, който на мен ми дадоха е когато започнеш да въвеждаш плодове и зеленчуци първо започваш със зеленчуците, че на плодовете повечето деца бързо свикват и след това много трудно вкарваш зеленчук.

# 513
  • Berlin
Елдата е за след 7м. обаче. Simple Smile Ако ще е каша, да е оризова.

# 514
  • на Дъждовен остров
Елдата е за след 7м. обаче. Simple Smile Ако ще е каша, да е оризова.

Така ли беше? Извинявам се.  Аз започнах да захранвам след 6ти месец, че даже и 6м+2седмици.  Значи оризова, ако въобще я иска сега.

# 515
Мога ли да дам млечна каша, в която има портокал? В съдържанието пише, че е 0,1 % и поне според мен не е проблем да му дам  newsm78

# 516
Мога ли да дам млечна каша, в която има портокал? В съдържанието пише, че е 0,1 % и поне според мен не е проблем да му дам  newsm78

Можеш, няма никакъв проблем.

# 517
Ягоди в купешко пюре може ли?

# 518
Ягоди в купешко пюре може ли?

Може. Може и малини, къпини.

# 519
Мерси! А всъщност сурови след годинката ли?

# 520
Да, след годинката.
Като гледам пролетта чак ще можеш пресни да дадеш - тамън Simple Smile.

# 521
Чудесно. Grinning Все повече се радвам, че времето, в което няма да мисля за всяко нещо може ли-не може ли, наближава. Mr. Green

# 522
  • София
Как предлагате плодовете за след годинката, пасирани или на парчета? Всичко друго яде несмляно, само плодове не може изобщо, особено ябълка и круша.

# 523
Аз пасирах след 1 година повечето неща, защото не искаше.
Плодовете можеш да предлагаш така, както ще ги яде. Ако яде само пасирани - пасирай, като опитваш междувременно да даваш парче ябълка, банан и т.н.

# 524
  • София
Видях в парка една майка как даваше на бебето си едно парче ябълка и той си я гризеше, пробвах вкъщи, но се задави и се намръщи.
Дето викат: "Видяла жабата, че подковават коня".  Joy

Общи условия

Активация на акаунт