Плагиати

• 13 875
  • 350
  •   1
Отговори
# 45
  • Kопенхаген

Не е Дейв това...  Grinning

# 46
Касита, Мишона?  Crazy

# 47
Нищо не разбирам от тази тема, но ми е забавно да чета. Laughing На Дона ЧШ-ите ги познавам по-лесно.

# 48
Но в маджентата такова заключение не долавям. Grinning

# 49
  • Kопенхаген
Но в маджентата такова заключение не долавям. Grinning

Възможно е, но емблема на друг потребител  Grinning Всъщност имам двама предвид.

# 50
Маджентата не е ли на Гил?

# 51
  • Kопенхаген
Маджентата не е ли на Гил?

Абсолютно  Grinning

# 52
Ла Руж Капо в мъжки вариант взе гората на спринт, за да стигне до вратата на бабата. Леко задъхан спря на прага, направи 20 лицеви опори, след това влезе с гръм и трясък и й каза:
" Маман, ти мене уважааш ли ма? Извинявай, ама ти не си ми никаква баба и да ти кажа пък лисицата иска да ма бийй."
Бабата му отговори: "Ко кайш, чадо?", а той мъжествено й отвърна:
"Я не ми се отваряй, че ей сега ще те изкажа на ловеца и бързо три обиколки на къщичката! Ън-дьо-троа, ън-дьо-троа." и заприпка щастливо около едно дърво, заобиколен от ято пчеличкии пеперудки. Flutter

# 53
Ох, хич не мога да ви ги познавам  Blush

# 54
Ами аз явно се хващам за някаква черта и си забивам в нея.
Онази слабата със секса беше вилико. За мен това са две харкатерни теми, с които я свързвам, плюс това, че се дразни с Краси.
А този шапчец ако не ми го познаете, спирам да имитирам.

# 55
# 56
Да, той е.

# 57
Аз нито мога да ги познавам, нито да ги имитирам  Laughing Но е факт, че повечето имаме характерни черти  Grinning

# 58
  • Kопенхаген
Еха buttinsky- Майстор на Вербалната Шпага  Grinning

# 59
  • В Космоса
Нещо лесно:

Ловец, пич, не ме гледай, че съм дърт. Компенсирам със знания и умения и ти казвам, че Червената шапчица е пълно дърво под чаршафите. Тая мяза на жена ми... кухнята ѝ е притъпила мирогледа. Само далеч от щерките ми... Търси си други каки.

Общи условия

Активация на акаунт