Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 499
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Гелика ,явявям ти се ,че не искам да ме изплющиш. Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЛипсваше ми много.
Аз ще пускам ТСХ тази седмица и дано вече ми махнат метизола.Чета ви редовно,но не пиша,защото нищо ново при мене...само ядове.
 Някой ако е успял да свали килца,моля да сподели,че аз не мога да се оправя с лакомията си.
 Слънчева събота от мен за всички.Целувам ви по спъсък. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 16
здравей Гелика,с килограмите за сега съм добре ноооо косата много ми пада какво да правя някои имал ли е такъв проблем???

# 17
  • София
Здравейте,  Hug
да споделя как се държи остатъка от жлезата на 40-тия ден от операцията без да пия никакви лекарства.
TSH - 0.953 /0.27-4.2/
В понеделник ще звънна на доц. Пандев да видим той какво ще каже за резултата. Simple Smile

# 18
pepi81 аз съм с същият проблем  с косата.А за лакомията си я имам но като седна да похапвам и нищо не ям,само окото ми е гладно явно  Simple Smile

# 19
Гелика,в очакване на Годо сме(по български),а ти нали няма да се появяваш в началото и края на темата????????  bashКажи как си?Крампи?Някаква промяна след увеличаване на дозата?
Pipi,аз съм със отвратителено косопад,тези дни ще ходя да измеря тсх и ще припкам до ветеринарната аптека за тривитаминол(ензимна маска за добитък)та дано спася окосмението.Заменила съм таблетката л-тирокс с капки,та да видим какво съм сътворила.Възможно е проблемът от там да идва.
Смехорана,добро ти е тсх-то,това при положение,че изобщо не пиеш хормона.Още мъничко е нужно да го докараш до идеалното към 1,25.
anichi е със страхотен резултат на калцитонина Simple SmileПоздравления!!!!!
Гелика,надниквай по-често тук и пиши,защото ни липсваш newsm51
deni-sta,дали протеолитичните ензими няма да помогнат?Има тема,аз самата се спасих от болки в коленете и тазобедрените стави именно с тези ензими.
Мецанка,аз също не успявам да се преборя с наднормените си килограми.Суровоядно и сокопийно съм и въпреки това няма изгледи да се разделя с излишните.След сок-детокса свалих 3 кг.които задържах и толкоз.Ще взема да се помиря с тях,има и по-важни неща в тоя живот Simple Smile
Момичета,бъдете здрави Hug Hug

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 16:37 от М Е А

# 20
 Гелика, мила,  с килограмите съм мноооооооооого над норма. И не виждам как ще се оправя, но това не ми е проблем №1. С хормона влязох в норма - тсх е 2,77.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 20:31 от dobi_bi

# 21
4eri., кога си при доц. Пандев?
Този или другият месец трябва да отида, но първо да направя изследвания и да ги занеса, за да не ме връща за тях.
Гелика, ще докладвам непременно.Имам да ходя на още една камара доктори и незнам как ще ги съчетавам. Писна ми яко.
И аз искам да питам за нас диетите вредни ли са, че положението излиза от контрол, но и аз не се спирам. ако мога ще изям вселената.
За косопада, този сезон е нормално да пада повечко, аз се спасявам с Ревалид. Щампоан, балсам и лосион (ампули), които се втриват в косата след измиване.
Някой да каже нещичко само за диетките.
Много ме е страх за пустият му възел, какво ли е станало с него???

# 22
  • при моите деца .....
Привет!
Аз също ви чета редовно, но няма ново да пиша.....
Гелика, почивам от работа 1 ден в седмицата, но с дъщеря ученичка и двустаен апартамент, едва ли е точно почивка  Mr. Green
Чакам т.нар. есенна ваканция - надявам се на малко почивка....
Чери, бях пускала линк, ще го издиря и пак ще пусна - не са препоръчителни т.нар. гладни диети от типа на плодолечението.
Отивам да се правя красива - ще ходя на кръщене!
Хубав неделен ден!

# 23
  • При розите и топлата вода ......!
М Е А, Heart Eyes всички го чакаме, иначе живота ни няма да има смисъл. Дано само не чакаме на безлюдно място и току виж щастието ни подмине. Тъй де, докато чакаме да си правим нашето, ако пък случайно дойде- добре дошъл! Hug
Крампи си имам макар и по- слаби. Ти вземаш ли калций, или при теб останалите паращитовидни компенсират?
Мец, ама какво скълчно име вчера си беше бАрнала! hahaha Laughing Heart Eyes Надявам се, ама много ТСХ да ти е в норма. Hug Hug Hug За ядове не думай- от един в друг. Мен сега ме тресе един............... стискай палци да се разреши възможно най- добре. Praynig
pipi81 , berinda и на мен след операцията много ми пада косата.Направо се чудя как имам още по скалпа. Като чистя прахосмукачката излиза цяло гнездо. Първо мазах разни неща- тривитаминол, жълтък- сега зарязах. Ами писна ми.
Смехорана, това ТСХ при колко оставена жлеза е? Не си спомням колко жлеза ти остана-извини ме за което. Embarassed
dobi_bi браво, важен е хормона. Килограмите, м....ната им! Embarassed
4eri., аз си правя плодови дни- не знам колко е правилно. За да не ми е съвсем гладно си хапвам и ядки.
* Боби *, и аз през есенната ще си направя едно пътуване. Приятно изкарване на кръщенето.
За килограмите.Пробвайте разделно хранене. Хляб и сладко до минимум или в отделни часове.
Закуска плод, обяд въглехидрат, вечеря протеин. Събота и неделя всичко. При такава схема трябва  да се свалят килограми.
Не че аз го правя де, само опитвам. Mr. Green
Приятен почивен ден! Hug

# 24
много ме е страх да не стана плешива отпред виждала съм жени с операция които са оплешивели

# 25
  • София
Гелика, махнат ми е целия десен лоб и по-голяма част от левия. Може би доц. Пандев ми е казал като процент колко е, но не помня  Embarassed
Това с падането на косата и аз го имам, но мислех, че е заради сезона ...
След като си видях резултата на ТСХ мисля да започна 90 дневната диета. Правила съм я преди година и не се гладува, единствено ще пропускам водните дни ...

# 26
Прекрасна неделя-усмихната,слънчева и хармонична ви желая,мили сладурки!
И аз съм от тези с падащата коса-мога чорапи и зимен екип да изплета от нея.Ще започвам да я мажа със зехтин,но мързела е страхотно нещо..а и спокойствието,че винаги след употребата му,се е възстановявала..аз го отдавам на есента,многото аб-та и илачи..
МЕЦАНКА 2610,можем пак да си акомпанираме из диетичните пътища..липсва ми компанията ти! Hug
Прегръщам ви всички до една! Hug Hug Hug

# 27
,sun sea,и ти ми липсваш Hug Heart Eyesзачетох се в предложението на Гелика и ми хареса.особенно за събота и неделя Embarassed
 И моята коса пада.ще пробвам с зехтина.ноктите и те чупливи ...

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 11:49 от МЕЦАНКА 2610

# 28
Здравейте момичета   bouquet С риск да стана досадна ще ви попитам,нормално ли е оттока да е твърд и да е по голям на мястото където ми я няма кистата и десният лоб. Днес се събудих и беше като топка докато бях в леглото и като станах се разнесе но определено си е твърдо и повече от "празната" страна. Tired И с лекарят не мога да се свържа и паниката ми готова  #Crazy

# 29
  • При розите и топлата вода ......!
berinda, само не се панирай. Все пак мястото е рязано, травмирано и оттока ще е доста време. Така че спокойно.
На мен ми се случва нещо интересно. Когато влеза през профила си виждам на Меци името МЕЦАНКА 2610, а когато не съм в профила си я виждам като Chambertina. Да знаете защо така?

Общи условия

Активация на акаунт