Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 504
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
страхотно име..нещо чаровно има в него,но то защото Мец си е невероятна чаровница.
berinda,това е от трвмата на тъканите и реакцията,през която минават докато заздравяват.ако се порежиш някъде,по същият начин ,ще ти се случва и през различни твърдости и цветове на кожата ще минеш.можеш да си слагаш зелево листо-изтегля отока.има един страхотен крем от арника +др.билки-травмал це.ще подпомогне по-бързото ти излизане от този период.
Прекрасна нова седмица на всички! Hug

# 31
Гелика и аз се чудя ,оправям го и все така,но ти нали ме знаеш че съм аз. Hug Hug Hug

# 32
  • При розите и топлата вода ......!
МЕЦЕ, сега и в профила те виждам вече като Chambertina. Красиво, но какво означава? Вчера ти писах на лични но беше адресирано до МЕЦИ и не знам дали си го получила? newsm78
За да не е спам- как е холестеролът ви? Моят след операцията винаги е висок. Ей затова избягвам да пиша, защото все за болести говоря, а не съм такъв човек повярвайте ми. smile3538

# 33
Аз и без операция съм на границата с холестерола-5,3 ми е...а не ям пържено..тлъсто..ям по 3-4 ябълки,гледам повече зеленчуци..Начев ми вика-наследствено е...ами де да знам-родителите ми не знам от кога не са си мерили холестерола,не знам да са пили хапчета за него newsm78

# 34
Да ама не ходих на лекар,оказа се абцес  Cry сега 2 дни на компреси със спирт и риванол и да звъня на доктора пак.Дължало се на пълнотата ми  Embarassed Ако не спадне какво ли ще е не ми казаха  ooooh!

# 35
гной имаш ли?
моя холестор е бил винаги под нормата.сега залитнах по кравето масло по новите режимни течения и уж за да не ме тегли сладкото..и ще го проверя как е слад такова пристрастяване..
Гелика, Hug Hug Hug

# 36
  • гр.Гоце Делчев
Привет и от мен сладурки два дни си имах работа и не можах да влеза в темата и гледам,че безследно изчезналите яко са се разписали браво на тях  LaughingМеци кво е тва извъртяно име,бе скъпа ,не мога да го запомня.Гелика и аз те либя ама ти хабер си немаш  JoyАдашката ти е добре,но тъй като го закъсахме зимата със здравето,пък нали знаеш имаме и други здравословни проблеми и останаха много изпити уж ,ще се явява на изпити през сесиите,но няма да се учудя ако се откаже в момента не мога да кажа нищо по въпроса.berinda  дано по бързо мине абцеса случват се понякога и такива неща.Момичета относно косопада и моята коса капеше много след операцията,в момента също имам косопад ,но мисля,че е от сезоните,ако така продължава ще оплешавея и ще трябва да слагам перука. Hug Hug Hug от мен на всички и особенно намоите дружки Гелика,Меци и Инка.

# 37
sun sea Не знам има ли гной,само това ми каза компреси и след 2 дни да му звънна.То си е вътрешно нямам външен белег за абцеса съвсем в края на разреза има леко подпухналоно то е много минимално.Някой имал ли е такъв проблем и да знае какво следва ако няма ефект от компресите? Embarassed

# 38
Здравейте,прекрасни! Hug Hug HugАз пък холестерол май изобщо не съм мерила,само преди операцията ми бяха пуснали и беше 5.Сега ще пусна едно ТСХ и с друго не ми се занимава.
 Разбих ви с това име,ааааа?Ама съм го барнала...

# 39
Така! Първо - Здравейте! Аз несериозната не съм писала от 100 години, но да припомня коя съм - Гергана, от Русе, на 29 години /вече/, Медуларен карцином на щитовидната жлеза, оперирана от доц. Пандев два пъти - 02.2011, 07.2011 год. Белега е вече почти напълно заличен, най-вече от килцата /10-тина на брой до момента/, които полегнаха върху мен и не искат да си ходят, ама никак. ТСХ-то ми е 0.16 и така си стои вече почти година, не се и помръдна от дозата на Л-тироксина. Та реших да пиша и да попитам някои от вас, които са имали същия проблем, дали могат да ми дадат съвет.

# 40
Гери, ами това тсх е ниско, ти на колко Л-тироксин си? Може би трябва да се намали дозата.

# 41
на 150 мг съм в момента. Пролетта бях на 200 и пак беше така. Интересното е, че тогава имах сърцебиене и затова я намалиха, а сега нивото е същото, а нищо не усещам, освен апетитчето и килцата. Wink
Ще ходя тея дни при ендокриноложката, въпреки че никак не съм доволна от нея.

# 42
gery_dobreva Здравей и от мен!И аз съм от Русе на 9.10. ми беше операцията.При кой ендокринолог ходиш?Казаха ми след 15-20 дни да отида за изследвания.Макар че май първо абцеса ще трябва да излекуваме. Хубав ден на Всички Ви! newsm10

# 43
gery_dobreva Здравей и от мен!И аз съм от Русе на 9.10. ми беше операцията.При кой ендокринолог ходиш?Казаха ми след 15-20 дни да отида за изследвания.Макар че май първо абцеса ще трябва да излекуваме. Хубав ден на Всички Ви! newsm10
Хилоу, Беринда! Къде ти беше операцията? Последно ходих при Киселова и при все, че тя ми откри карцинома /не че знаеше какво точно е това, но направо ме изстреля в София/ не съм очарована от информираността и, особено на фона на доц. Пандев, които направо те засипва с информация.
Доколкото си спомням след първата операция, когото ми махнаха цялата жлеза, изчаках 1 месец за да изследвам тсх-то.

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 10:57 от gery_dobreva

# 44
И аз да се впиша след отсъствие.И аз съм от Русе,и ми предстои операция на жлезата.Ще се оперирам в Плевен.Колко време след операцията ви махат конците?Много съм притеснена и уплашена какво ще бъде,как ще бъде,след това какво ще става ........ smile3518

Общи условия

Активация на акаунт