Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 500
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Неливаско, донт уори.  Hug Всичко ще се оправи. Моите операции бяха базкръвни и престоя ми е бая по-кратък в случая, но моята практика беше следната - Приемах всичко все едно съм на лагер и ще си почина от ежедневието, вземах си много стотинки за ТВ и компютъра /любителка съм на сериали и хиндита, те много ми помагат да се извадя от такива депресионни състояния/. Смей се. Положителното мислене е голяма част от цялата работа. Всичко ще е наред и след време, дори няма да си спомняш за манипулацията. Вземи си течно аналгинче, не че няма да ти дадат и се свиркай. Ако ти се дореве си пореви, но не задълбавай в ситуацията. Живота е хубав и нямаш време да се шляеш по болници. Свършвай бързо с тези глупости и се върни към него.

# 46
gery_dobreva,радвам се да те видя отново  Hug Hug Hug
ТСХ ти е под нормата доста,ендото не ти ли казва нещо?!

# 47
geri,добре дошла Hug
Доколкото разбирам не си спазила уговорката за контролното тази есен fight
Занулила си тсх-то,то хубаво че няма гадни симптоми,но не лежи на тази кълка:)
Маркер?
Гелика,преди операцията ми беше ок въпросният холестерол,но пък захарта ми се движи към горната граница.
За болестите пишем тук,за това не виждам какво те тревожи,пък и ти като си се разписала,ред не може да хване от теб човек gydi
berinda,спадна ли отока?
Момичета Hug

# 48
gery_dobreva,радвам се,че се появи и моля те не ни зарязвай!винаги звучиш толкова оптимистично.
Хубав вторник на всички! Hug

# 49
MEA  Hug  не е спаднало нищо  Cry но си ходя с компресчето. geri-dobreva радва ме твоят позитивизъм.Оперираха ме в Русе д-р Георгиев и при мен д-р Киселова откри кистата но пък тя ми препоръча или Георгиев или София някаква доцентка която изтегляла течноста на кистата. nelivasko88 при мен си беше обикновенна операция и пак седях ден и половина и мина бързичко.
Момичета  love001

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 16:46 от berinda

# 50
berinda твоите конци са махнати ден и половина след операцията ли?и колко голям е бил възела ти?Относно Ендокринолозите в Русе съм обиколила почти всички и съм най доволна от Киселова.

# 51
nelivasko88 Точно така в сряда ми беше операцията и в петък сутринта конците ми махнаха,сваляне на дренажа,нова превръзка и айде в къщи  Laughing  Моето беше киста 25 мм и дълбочина 3.5 см. И ми е махнат десният лоб.

# 52
gery_dobreva,радвам се да те видя отново  Hug Hug Hug
ТСХ ти е под нормата доста,ендото не ти ли казва нещо?!
ТСХ-то ми е така от 1 година ще стане. Сменя ми дозата Киселова и нищо не става. Но определено се замислям за Търново. Киселова нещо не чува много петлите, според мен. Това са лични наблюдения. Когато отидох първия път в София се засякохме в Клиниката по ендокринология, тя беше на някакво обучение. И понеже тя ме прати там д-р Иванова държеше много да и разясни находките. Определено не беше наясно с материята. Д-р Иванова и обясняваше, а тя кимаше някак стресирано. Странно ми стана и, че не беше запозната с новите методи за опериране в Ендокринологията. Безкръвните операции за нея бяха някаква новост. Новост беше за нея и, че Петскена във Варна е безплатен вече и се ходи само с направление. Просто разхождайки се между Русе, София, Варна, Търново забелязах, че в Русе масово лекарите не четат за новостите, не инвестират в себе си и в литература, а лекуват със стари методи и илачи. 

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 12:10 от gery_dobreva

# 53
geri,добре дошла Hug
Доколкото разбирам не си спазила уговорката за контролното тази есен fight
Занулила си тсх-то,то хубаво че няма гадни симптоми,но не лежи на тази кълка:)
Маркер?
Гелика,преди операцията ми беше ок въпросният холестерол,но пък захарта ми се движи към горната граница.
За болестите пишем тук,за това не виждам какво те тревожи,пък и ти като си се разписала,ред не може да хване от теб човек gydi
berinda,спадна ли отока?
Момичета Hug
Душичка, знам че обещах ма пустия Пандев да вземе да отиде в отпуск. Избега ми. С колегата Ивайло от Пловдив го издирвахме навсякъде. Днес ще му зван,я де. От два дена е на родна земя. Маркерчето пак ме изненада неприятно, ма все пак е намаляло - 106 е вече /преди - 120/.
За ТСХ-то Chambertina ми препоръча една докторица и ще ходим да я видим, че баща ми 10 години излиза от ритъм, милия. Мислеха че е сърце, къде ли не ходи, а то се оказа, че има нулево ТСХ и тва му е проблема в живота, сега си пие хапченцата и да ни е жив и здрав е все същия бързак. Та ми е ясно какво може да направи ей тва "безсимптомно" ниско ТСХ.

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 12:11 от gery_dobreva

# 54
MEA  Hug  не е спаднало нищо  Cry но си ходя с компресчето. geri-dobreva радва ме твоят позитивизъм.Оперираха ме в Русе д-р Георгиев и при мен д-р Киселова откри кистата но пък тя ми препоръча или Георгиев или София някаква доцентка която изтегляла течноста на кистата. nelivasko88 при мен си беше обикновенна операция и пак седях ден и половина и мина бързичко.
Момичета  love001
Мен Кисерова като ме виде големата буца на врата и ме прати именно в София в Клиниката по ендокринология. За мой късмет попаднах на доктор Иванова. Аз лично съм много доволна от нея, от реакцията и, която беше почти светкавична. 15 дена след нейната диагноза вече бях оперирана. Ако не ми беше поставила правилната диагноза /медуларния кърцином е много рядко срещано заболяване, в повечето случей го бъркат с другите разновидности/, ако нямаше този опит или бях попаднала на друг лекар щяха да ме юрнат по йодотерапии и чудеса и кой знае къде щях да съм сега.
А тоя отток от кога е? И какво слагаш на този компрес?

# 55
gery_dobreva то си го имах но го обяснявах с разреза от операцията и в понеделник се събудих с буца точно на мястото където е празно вече,после се разнесе по цялата "рана".Компресът ми е 1:1 70%спирт и риванол. Утре ще ходя отново на преглед.

# 56
Питам защото - аз се оказах алергична към реванола, който предизвика именно такъв отток на раната ми от разреза при раждането. Защо не пробваш с някакъв друг препарат. Има разни спрейчета.

# 57
geri,,усмихваш ми деня Hug
Маркерът-спаднал е гадината,няма да питам за режим,щото те знам WhistlingДавай да го бием,че и моят държи нива,които не ми харесват,но му е рано още за контрола.Утре отивам да си проверя тсх,калций,асат и алат,захар и тромбоцити.Направих си експеримент и  замених л-тирокса с хомеопатични капки,да видим какво съм сътворила.
Пандев е трудноуловим,с тоя режим на работа и пътуване,ама и ти май.....Ивайло как е?
Ще чакам новини ,не забравяй да пишеш newsm51
Момичета Hug

# 58
geri,,усмихваш ми деня Hug
Маркерът-спаднал е гадината,няма да питам за режим,щото те знам WhistlingДавай да го бием,че и моят държи нива,които не ми харесват,но му е рано още за контрола.Утре отивам да си проверя тсх,калций,асат и алат,захар и тромбоцити.Направих си експеримент и  замених л-тирокса с хомеопатични капки,да видим какво съм сътворила.
Пандев е трудноуловим,с тоя режим на работа и пътуване,ама и ти май.....Ивайло как е?
Ще чакам новини ,не забравяй да пишеш newsm51
Момичета Hug
Понеже съм влязла в серия да си продължа аз - Ивайло треба да му се обадя тез дни и той чакаше резултат от маркерчето. Много се зарадва на моя резултат, въпреки че аз бях пак буреносен облак /нали все се надявам, че тва ще ми е за последно, планове имам,ей/. Даже ме пита - Какво пи това лято? Честно да си призная освен сутришната процедура с ел-тироксина нищо не правих като опериран човек. Преместих се в нов апартамент, измъкнах си половината къща сама, нали на тати приличам неможах да изтърпя и да чакам, пих си джинчето с тоник, хапвах си каквото ми се ядеше. Продължавам да твърдя, че положителното мислене, не задълбаване в ситуацията /макар че , души , и  тебе съм тормозила като съм в дупка, ма то неможе вечно да си хепи все пак, шампанско и сълзи са казали хората/ е голяма част от лечението.
После може да споделиш с наша милост кви са тея капчици? Flutter

# 59
Размисли и страсти за диагнозата-сутрин с хапчето или капките.Толкова мога да отделя от деня си за нея.Натиквам страховете и съмненията в килера,врътвам ключа и започвам деня си.Знам какво и се отразява зле на тая диагноза и при всяко действие предприето в тая посока изпитвам садистично удоволствие CrazyПозитивното мислене е едно от задължителните условия,за да се успее.Само дето практикуването му е крайно трудно,но пък си заслужава усилието.
 spam2 spam2
За капките-след тсх-то ще споделя резултата.Имах едно гадно мравучкане,което отшумя след като започнах въпросните капки.Последните три месеца не съм пила добавки,единствено калция(който редовно забравям и си припомням като ме стегне ченето)и серапептазата.Сега отново ще започна омегата,Q10 и вигантола,за германия ще помисля.

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 15:16 от М Е А

Общи условия

Активация на акаунт