Операция на щитовидната жлеза-7

• 77 145
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Хапчето сутрин е толкова машинално действие,че наистина му изпускаш края.
Тайна,пожелавам ти бързо изясняване на ситуацията и добри новини Hug
Момичета,днес остарявам с една година и искам,обратно на традицията,да пожелая на всички вас здраве и всичко това,което през годините е убягвало.Точно заковани резултати,нулеви маркери и....наздраве!!!! Hug

# 406
  • при моите деца .....

М Е А, Честит рожден ден!!!!!!!!!!
Бъди жива и здрава, усмихната и заредена със сила и ведрост! Нека щастието и късмета винаги са с теб!

# 407
  • При розите и топлата вода ......!
Честит рожден ден, красавице МЕА! Нека щастието, здравето, хармонията и обичта в семейството и навсякъде около теб са вечни твои спътници.
deep, радвам се за правилния избор и добрия изход! Hug
Тайна, всичко да е наред ти желая от все сърце.  Praynig HugИ аз не помня дали съм взела хапчето. Mr. Green
Момичета! Hug Hug Hug

# 408
БЛАГОДАРЯ ВИ newsm47

# 409
Ч.Р,Д.Меа!
Нека всичко което желаеш, което мечтаеш да се сбъдне бързо, лесно и с красота. Желая ти Голямо щастие и живот изпълнен с любов и топлина в душата ти. Честит рожден ден и нека бъде светъл, красив и щастлив забавен празник!

Отчетът и от мен след 45дни прием на L-Тироксин днес си правих изследвания ТСХ-2.7 ,надявам се да са добри и да може да се зачева.В понеделник живот и здраве ще видим какво ще кажи ендото  Wink

# 410
МЕА честит рожден ден!!! Бъди много здрава, щастлива, все така позитивна и вдъхваща сила и кураж на всички ни във форума!!!

# 411
 МЕА, честит празник! Бъди жива и ЗДРАВА! Много щастие, любов и сбъднати мечти! Hug Hug Hug

# 412
Честит рожден ден и от мен, МЕА! Жива и здрава, щастлива, много обичана и с много късмет в живота!   bouquet

# 413
  • София
  Честит рожден ден,МЕА, много здраве и късмет ти пожелавам!

# 414
Добро утро!  Simple Smile

Вчера пуснах изследването - Калцитонин. В късния след обед излязоха резултатите:

ХОРМОНИ/HORMONES

Име на теста (изследване)    Резултат  Единици                    Референтни стойности          Метод
Калцитонин                          <2.00        pg/ml                        M до 8.4 ; Ж до 5.0

Доц. Пандев ми каза, че резултата трябва да е под <10. За моя радост е в референтни граници.  Grinning

Оказа се, че не е лесна работа да се намери лаборатория в Пловдив, която да изработва това изследване. ВМИ не го работят, Хронолаб ми казаха, че резултатите стават за 15 работни дни, защото ги изпращат в чужбина, Писанец не го работят, Bodimed изпращат в София и всеки четвъртък излизат резултатите.  Вече бях решила, че ще е Бодимед и за моя радост лаборантката там ме насочи към "SynLab" българо-немска лаборатория, намира се точно срещу главния вход на ВМИ, на самия булевард " Васил Априлов".
www.synwest.bg
Изпратих резултата с мейл на Доц. Пандев, надявам се, че ще ми отговори или ако не ще му звънна на мобилния.

Пожелавам слънчево настроение в този зимен ден!  sun

# 415
Момичета,благодаря ви Hug
deep,урааааааааааааааааа!!!!!!!!!Усмихна ми утрото newsm44

# 416
Ооооооооо...... Какво съм пропуснала вчера....  Blush

Скъпа Меа, пожелавам ти здраве, любов, щастие с хората, които обичаш, милиони усмивки и сбъдване на най-съкровените желания!

# 417
deep, чудесна новина!   bouquet Само хубави резултати оттук нататък.
Може и да се забави с отговора на мейл, но колкото пъти съм му писала ми е отговорил.

# 418
Благодаря ви, Меа, Merelenda...  Hug Hug

Ще чакам да ми отговори, пък ако много се забави тогава ще звъня.  Grinning

# 419
deep страхотни новини. Благодаря че сподели къде е направен калцетонина защото след две седмици и аз ще имам път към Пловив и се каня да го направя това изследване. За колко време излезе резултата? Тук  в Бургас и областта никой не изследва калцетонин.

Общи условия

Активация на акаунт