Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 477
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета , искам да си пусна изследвания на хормоните свързани с щитовидната жлеза трябва ли ми направление , или може и без него?

# 91
Maria_An84,може и без направлине,ако ти се плаща.Един хормон е 10-12 лв.
 На всички ,които ме поздравиха-благодаря ви от сърце и ви целувам-бъдете здрави! Hug Hug Hug
 Гелика,страхотен букет,хубав като теб!

# 92
  • при моите деца .....
Честит празник на всички, които празнуват днес!

# 93
Здравейте момичета и от мен!!!На 35 г. съм и от 4 години лекувам тиреотоксикоза.Лечението е без успех,т.е имунната ми система не може да се справи в с проблема,а и не мога да пия вечно Пропицила,тъй като още не съм станала майка и имам огромно желание.От Бургас съм и моята ендокриноложка,ме насочи за операция за частична резекция на жлезата.Нямам възли или кисти.Искам да попитам ако някоя има мнение за д-р Зикидис от Б-с,и съответно чакам доц.Сечанов който идва на посещения в буркаска болница.Но това чакане вече ме притеснява,а ми се иска да минава по бързо всичко.До София не искам да ходя предвид многото разходи.
 Моя позната направи операцията в болница Дева Мария в Бургас,при доц.Сечанов.Заплатила е към 800лв,но все пак предпочитам да си платя за екип и всичко да е наред.
 Благодаря за отговора и здраве на всички с този проблем!!!!  Simple Smile

# 94
Здравей,   katrin77, добре дошла при нас. Тиреотоксикозата е гадно нещо, май наистина операцията е решението - и аз минах по този път. Според мен е най-добре да се оперираш при ендокринен хирург, а доц. Сечанов е от най-добрите според мненията в тази тема /аз съм оперирана от д-р Ганчев/. Желая ти успех и правилно решение Hug

# 95
Здравей,   katrin77, добре дошла при нас. Тиреотоксикозата е гадно нещо, май наистина операцията е решението - и аз минах по този път. Според мен е най-добре да се оперираш при ендокринен хирург, а доц. Сечанов е от най-добрите според мненията в тази тема /аз съм оперирана от д-р Ганчев/. Желая ти успех и правилно решение Hug

Благодаря dobi_bi!Искам да те попитам и ти ли имаше съъщия проблем и как се чувстваш след операцията?Предполагам при всеки е различно.Напълня ли,оставиха ли те на някакви таблетки?

# 96
Цитат
Благодаря dobi_bi!Искам да те попитам и ти ли имаше съъщия проблем и как се чувстваш след операцията?Предполагам при всеки е различно.Напълня ли,оставиха ли те на някакви таблетки?
Не съм имала проблем, свързан с бременност и раждане - отдавна съм минала по този път, но бях с хиперфункция и голям възел+ др. по-малки, не съм напълняла след операцията - това ми се случи много по-рано /имаше 2-3кг + но като влязох в норма с хормона ги свалих/ Mr. GreenНа Л-тироксин съм - по 100мкг. Не ми е нервно, не рева безпричинно, а за други ползи или вреди е рано още да правя изводи 5 месеца след операцията.

# 97
katrin77, писах ти на лични.

# 98
Здравей, katrin77!
И аз съм от Бургас, на 35 г. съм и също бях с диагноза тиреотоксикоза. Казвам бях, защото в началото на октомври се оперирах - оставиха ми една малка част от жлезата. а диагнозата ми беше поставена преди една година, през която бях на тирозол.
При кой ендокринолог ходиш в Бургас?
През тези 4 г. постоянно ли си бала на хапчета? Не знам колко време може да се пие този пропицил. Тирозол-а се пие не повече от 2 г.
Ти си решаваш сама, но според мен недей да се оперираш в Бургас.
Аз се оперирах в частна клиника в Пловдив-Каспела и минах по здравна каса, макар, че при мен нямаше проблем с разходите, но така се случи, че можеше и по каса. Прочетох, че теб те притесняват разходите.
Чувствам се добре след операцията, която мина много леко и ти препоръчвам същата клиника.

Здравей,Пинка!Ендокринолога при когото ходя е д-р Димитрова!!!Не са ми много голям проблем парите,защото операцията смятам да я направя в Дева Мария при доц.Сечанов.Той прави операциите там,ако разбира се си заплатиш за това.Незнам дали мога да мина по здравна каса.По важното за мен е да е добър специалиста.Не ми се пътува надалеч защото нямам при кого да отседна в София,най малко в Пловдив.Но може и да разуча за тази клиника.Кой те оперира теб,специалист ендокинен хирур или просто хирург.Моята ендокриноложка ми каза задължително  да е ендокр.хирург и доц.Сечанов е добър избор.
 Аз от 4г съм на Пропицил и вече не искам да продължавам защото направих и няколко пъти рецидив,но и аз съм си виновна де.Не се пазих както трябва и спирах и лекарствата няколко пъти!
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 99
Здравейте момичета и от мен!!!На 35 г. съм и от 4 години лекувам тиреотоксикоза.Лечението е без успех,т.е имунната ми система не може да се справи в с проблема,а и не мога да пия вечно Пропицила,тъй като още не съм станала майка и имам огромно желание.От Бургас съм и моята ендокриноложка,ме насочи за операция за частична резекция на жлезата.Нямам възли или кисти.Искам да попитам ако някоя има мнение за д-р Зикидис от Б-с,и съответно чакам доц.Сечанов който идва на посещения в буркаска болница.Но това чакане вече ме притеснява,а ми се иска да минава по бързо всичко.До София не искам да ходя предвид многото разходи.
 Моя позната направи операцията в болница Дева Мария в Бургас,при доц.Сечанов.Заплатила е към 800лв,но все пак предпочитам да си платя за екип и всичко да е наред.
здравеи катрин аз бях с същия проблем и се оперирах при сечанов доволна съм знам че пътува до бургас така че се оперираи при него

# 100
здравеи катрин аз бях с същия проблем и се оперирах при сечанов доволна съм знам че пътува до бургас така че се оперираи при него

Благодаря ти Пипи!!!!!Здраве пожелавам на всички Ви!!! Hug  bouquet Hug

# 101
  • гр.Гоце Делчев
МЕЦИ Честит рожден ден и тук с голямо закъснение   Embarassed желая ти много здраве,щастие и късмет ,но нали знаеш ,че през почивните дни гледам внуците и не ми остава време за компа  Hug Hug Hug  :bouquet:katrin77 добре дошла при нас и дано скоро се реши проблема ти. berinda трябва да се пазиш повече послушай съвета на момичетата ,дано скоро се възстановиш.ГЕЛИКА къде пътешестваше,не казваш ,възбуди ми любопитството. Hug Hug Hug

# 102
   bouquet   Здравейте,Момичета!Тия дни само на леж и лека домакинска работа съм се отдала за да няма проблеми.Пазя се уж  Embarassed Там където вече е празно има твърдина като че ли кистата ми е там пак много странно имам все още лек отток,не знам дали е нормално.Имам въпрос днес ми е 3 седмица след операцията дали е възможно вече да отида на фризьор да се боядисам при условие че ще се и пъна назад при къпането а и ще е изрусяване малко се притеснявам но пък в неделя съм сватбарка а имам огромна нужда вече.И да споделя косопада от само себе си спря в смисъл сега си е нормалният след като съм русо  Crazy Тази сутрин се събудих с такова ужасно чувство имах усещането че ми се цепна раната такава пронизваща болка   #Crazy но пък сега ми няма нищо.Тия дни в студа ме наболяваше като изляза но смятам че е нормално.Хубав ден от мен,живи и здрави  Hug

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 11:27 от berinda

# 103
Момичета здравейте отново!Днес се свързах с доц.Сечанов и на 5.11 ме приема в болницата за операция.Няма какво повече да отлагам.Малко ме е страх,но е нормално предполагам.Стискайте ми плаци!!!Имам още няколко дни да се настроя психически.

# 104
Момичета здравейте отново!Днес се свързах с доц.Сечанов и на 5.11 ме приема в болницата за операция.Няма какво повече да отлагам.Малко ме е страх,но е нормално предполагам.Стискайте ми плаци!!!Имам още няколко дни да се настроя психически.
не се притесняваи в добри ръце си всичко минава бързо успех newsm10

Общи условия

Активация на акаунт