Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 502
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
katrin77 Успех и от мен,аз съм си пъзлива със страх отидох на операция и сега пак си ме е страх  но важното е че бързо минава и все пак си в сигурни ръце.Горе главата и смело напред ще чакаме и стискаме палци  Hug
МЕА Докато мислех да се съгласявам за операцията и аз изчетох какви ли не "излячи" но предпочетох екшъна  Simple Smile за да съм сигурна но и сега мисля че да се пробва надали ще е в лошо,та мисълта ми е че те подкрепям за пробата и мога да Благодаря за споделянето на опитът ти  Hug
Аз си се боядисах вчера без проблеми  Flutter и сега съм с приповдигнато самочувствие и настроение  и рокля си купих за сватбата на която съм...кой като мен   Crossing Arms   Joy

# 121
  • гр.Гоце Делчев
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

Гелика,Доби и други ако има ,които работят в сферата на образованието ,както и на мен ,не съм учител ,но работя в училище и затова смятам,че е и мой празник  Embarassed Hug Hug :hug:berinda само така,човек винаги трябва да си доставя малки удоволствия,пък и трябва да си красива на сватбата няма да се излагаме я  Laughing

# 122
# 123
Здравейте момичета. Току-що се връщам от преглед при доц. Пандев и обещах да докладвам.
TSH - 1.63
T4 - 10.66
TAT - 328.7 при норма 0-115
МАТ - 232.1 при норма 0-34
Паратхормон 45.6
Calcitonin - < 2 при норма 0-5

Само ТАТ и МАТ са повишени, останалото е в норма. На ехографа възела е със същите размери както отпреди 6 месеца. За сега няма промяна слава на бога. Нищо ново няма да правя сега само да следя още един път ТСХ в средата на зимата и ако всичко е наред ще се видим с доц. по Гергьов ден живот и здраве. Това е засега, няма да спра да хваля този доктор ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН лекар и човек. Слава богу че го има. Дано и вие сте добре желая ви здарве. Сега се заемам с другите болежки че то не е едно и две. Лека вечер на всички.  bouquet

# 124
4eri,пожелавам ти при следващото изследване да си вкарала и тат-овете в норма,за да не ги мислиш повече.Успех!!!!

# 125
   Здравейте,момичета!!!Днес се връщам от операция.В понеделник беше големия ден,всичко мина нормално и е ОК!!!Доцент Сечанов е невероятен специалист и най-вече човек!!!Сега един месец ще пия Еутирокс по 50мг,за да наглася хормоните.Изписа ми и мехлем за мазане но това след 10-я ден.Лепена съм а не зашита.Все още не съм махнала превръзката,това след 4 дни и тогава ще видя белега.Но това е малка грижа,важното е другите неща да се нормализират. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За операцията какво да кажа друго,всичко мина много леко след това!!!!
Успех на всички,които трябва да минат по този път!!!!

# 126
   Здравейте,момичета!!!Днес се връщам от операция.В понеделник беше големия ден,всичко мина нормално и е ОК!!!Доцент Сечанов е невероятен специалист и най-вече човек!!!Сега един месец ще пия Еутирокс по 50мг,за да наглася хормоните.Изписа ми и мехлем за мазане но това след 10-я ден.Лепена съм а не зашита.Все още не съм махнала превръзката,това след 4 дни и тогава ще видя белега.Но това е малка грижа,важното е другите неща да се нормализират. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За операцията какво да кажа друго,всичко мина много леко след това!!!!
Успех на всички,които трябва да минат по този път!!!!
Само такива новини да има!
Скорошно нормализиране на хормоните и усмихнат живот! Hug

# 127
katrin,добре дошла Hugбързо и безпроблемно възстановяване!

# 128
  • при моите деца .....
katrin77, радвам се, че всичко е ОК!
Може би сме набори (ако правилно разбирам числото от ника ти)
Пожелавам ти бързо възстановяване!
При мен  - нищо ново.................
Мисля скоро да си пусна хормони....
Просто прекалих с направления за детенце този месец и ми е съвестно....
Личния лекар не ми отказва, но не искам да прекалявам.... сигурно следващия месец....
Чери, надявам се да се похвалиш, че всички изследвания ще са в норма....
На всички момичта  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 129
Много се радвам за Чери и Катрин.  Hug Hug Hug
Чери, понеже не съм запозната с историята ти може ли да ми я разкажеш /може е на лична/. Много се раздвам за теб, наистина, дори да си призная ти завиждам благородно. Това се резултати, на които всеки от "колегите" би се зарадвал. Браво, момиче. Продължавай все така.  Hug Hug Hug
И не на последно място - да е жив и здрав доц. Пандев, които винаги е толкова позитивен и който е повече от добър лекар.
Аз утре пътувам за Търново на ендокринолог /Chambertina  Hug/ и се надявам да предприемем някакви мерки срещу моето ТСХ от 0,016 .

# 130
Чери, аз чак сега видях мнението ти! Страхотни резултати! Дано все във норми да са хормоните!
Ти не си оперирана, нали?
О, сега си спомних. Вярно, че щеше да се консултираш с доцент Пандев.
Чудесни новини... и дано в средата на зимата хормоните отново да са в норма. После чак на Гергьовден. Hug

# 131
gery,ще чакам новини след прегледа с надеждата тоя ендокринолог да ''нацели ваксата'' и тсх да вземе да мръдне към 1-цата. Hug Hug

# 132
Момичета,ходя да си следя жлезата при Пандев - имам възли. Та сега ми наближава контролния преглед и понеже имам доброволна здравна застраховка ходих за направление от личната за ПКК, ТСХ И ФТ4. Тя обаче рече да си направя и тиреоглобулин. Да ама той е 32лв, а Пандев не ми го е искал досега. Как мислите - да го правя ли и за какво е той?

# 133
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Здравейте и от мен!
Операцията мина и сега да видим, какво предстои. Може да пия еутирокс в началото, а после да съм без медикаменти. Успех на всички.

# 134
na Krisko mamata,щом проследяващият  не е преценил,че ти е нужно това изследване би трябвало да му се довериш.Пандев не назначава излишни изследвания,а въпросният тиреоглобулин е маркер.
Black,добре дошла HugКак се чувстваш?

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 18:03 от М Е А

Общи условия

Активация на акаунт