Седмичката 16.01-22.01. Много усмивки и много + тестове:)

• 8 660
  • 180
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте сладуранки Grinning
Аз цяла сутрин имах работа извън офиса и за награда с Теди се видяхме на обяд в един китайски Grinning Забрави да ми донесе от масленките, дето е правила, но й е простено - още не съм бременна Wink Но другия път, Тедунски, внимавай! Само показваш тук някакви вкуснотийки и ме караш да ми текат лигите...
Новото при мен - лелката си отиде! Този път я търпях само 3 дни, а на 24 януари съм на цветна снимка. Най-после ще има яснота по въпроса защо толкова дълго чакам туй бебе.
Даже като гледам какви лентички си слагате: Не пуша от не знам си колко време, Семейство сме от...време си мисля, защо пък не си сложа аз една лентичка Пробвам за бебе от 1г. 9 мес. и мнооого дни и все не става  newsm78
Хайде, прегръдки от мен Hug и не гледайте облаците навън, важнотое да ви е слънчево в душата! Flutter

# 106
Здравейте и от мен! Сега се връщам от зъболекар CryВадиха ми нерви......лелеееее- какво шоково събуждане SickСега дойдох на работа.Мързела е нетърпим.Как ще изкарам днес- идея нямам.Хайде - до после!

# 107
  • BABYLAND
Абе ВЕЛМАРЧЕ, ти белята си търсиш май! Какви са тези зъболекари в твоето състояние, какво е това вадене на нерви бе момиче? Сега кажи, че и рентгенова снимка са ти правили и вече съвсем ще те наплескам! Сега е времето да се пазиш, на зъболекар да ходиш само в краен случай и никакво напрежение! ФнимаФай, моля те!

# 108
Ео, ама ти от 50 кила ли се пУашиш бе коте???[/b]

Ъхъ, щото едно време като бях 52 и постоянно ми се виеше свят и припадах Rolling Eyes Сега само ми се вие свят, хихик Crazy Ох, да свърши днес тез упражнения и да дойде сесията да си починем Laughing Утре си отивам в Пловдив и ще ми готвят! Кеф Laughing

# 109
ей велмарче,
то е хубаво човек да не се фиксира върху бременността си, по-полека да го дава,НО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА във всичките си действия с нарастващия в тялото му живот - какво яде, какво пие, какви медикаменти приема и т.н........
Каза ли н азъбаря, че си бремелинка?
Доколкото знам нервите се умъртвяват предварително с арсен и други отрови. При теб как процедираха?

# 110
Знам,мила! И аз искам да се отдам само на хубави емоции свързани с предстоящето събитие,но...уви - не може.Болката не пита и не чака.Казах й че съм бременна ,тя за това не ми слага упойка.СЛожи ми арсен(някакъв уж по-лек Rolling Eyes).Днес ми извади нерва и след няколко дни ще пълни канали и ...мисля да приключвам.Дано не се обадят и други по време на бременността Sick,защото- в по-късен период е много по-лошо.Тя ме познава отдавна и е много внимателна,а още повече като й казах за състоянието си.Дори си говорихме за профилактика и други грижи и съвети по време на бременноста .Благодаря ви за загрижеността HugЕй- много ви обичкам всичкитв!  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 111
  • На един клон
Добриутро,дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Добриутро,Хера!  bouquet(традиции...)
Данидан,душко,прости ми!
Умолявам те коленопреклонно!
Признавам си чистосърдечно,улях се с чата!
Толкоз се вживях,че хич не съм поглеждала седмичната тема.
Ей сега,преди 15 минути видях предложението за среща.
Май пак шъ сменям ника си...
Леа,стискам палци и на краката,да знаеш!(нищо,че не ми казахте за китайския!!!)
При мен нищо ново,освен че вчера влезох в лек конфликт с охраната на БНБ - то.Да не си знаят металните детектори с кви вълни работят!Питам го аз - а той гаранция ми давал,че няма да ми навреди!Бре!Ама бременна ли сте?Викам - може и да съм!А той -ааааа,може и да сте.............!
А аз продължих - ти пък да не искаш медицинско да ти нося?
Ама,пусто,не остана време,та се наложи скоропостижно да се предам и да търча към гишето!Ех,да имах още половин час време...
И работят с клиенти до 15.45 !Е тва се вика живот!

# 112
Куки, направо ме разбиваш от смях, душко. Как не съм била на близо да присъствам лично Wink
Межд удругото, нали знаете, че управляването на мпс от бременни, не е задължително да се случва с колан. /ако бременната твърди, че коланът й създава дискомфорт и напрежение в областта на корема, то тя н есе задължава да шофира с него/ bowuu

# 113
Ео, хич не ставай 50 кила, и аз помня как ми се виеше свят и ходех като сянка. Сега съм се хванала да сваля на 52, т.е около 3 килца до целта, ама малко ме е шубе от това, че пак ще ходя като пияна по улиците.
Иринии, това с коланите и шофирането не го знаех, ама много ми хареса, защото --`мразя го този колан и точка`. Само дето не виждам в кой прекрасен миг ще мога и да не го слагам.И аз като Леа пробвам от 1 година,, няколко месеца и няколко дни , но нещо не ми се нарежда пъзела.
Сега поне се правя, че отслабвам/на ден по няколко грама/, но поне си имам и друга цел, защото бебешката е способна да влуди и нормален човек.   

# 114
Мили момичета, Честит петък !!! smile3558
Лека работа на всички на последната права от тази седмица! Усмихнете се !

# 115
Честит празник и от мен! newsm74

Покрай тоя чат форумчето ни опустя, забелязвате ли?

П.П. Тедиии, къде си да ни почерпиш пак с нещо вкусно eat

# 116
Моми4ета,добро утро. Blush

Я да попитам,zадължително ли е преди zабременяване да се оправят вси4ки zъби? CloseОт време на време ме zаболява някой,ама поне е zа кратко..А ме е страх на zъбар.. Cry

# 117
Добро утро мацки!  Simple Smile И Честит Ви петък !  Simple Smile
Не пиша вече често, но пък за това пък си Ви чета постоянно, макар и да не съм от бебеправещите, желанието 1-2-3 бебчета да си имам е огромно  Simple Smile
При мен нищо ново, единственото е че подадох док. за нова работа и в началото на др седмица ще разбера дали ще напусна тази.Искам я тази промяна, но и се притеснявам.
Приятен петък и приятин почивни дни на всички! Simple Smile

# 118
Vessito,
не знам дали е задължително , но със сигурност е препоръчително. Аз лично смятам другата седмица да ходя, за да са ми наред зъбките при евентуална бременност (дай боже). А пък теб щом те е страх, може би наистина е по добре да го направиш преди да забременееш, за да не се страхуваш след това и да си спокойна! Simple Smile

# 119
  • София
Честит ви петък и от мен Ама вятърът навън направо щеше да ме отвее... cold И ще става още по-студено...Как сте днес? Аз съм в прекрасно настроение newsm44 Вчера си купих нови сенки и лак, и...колко му трябва на човек да е щастлив Laughing
Сега чакам почерпка от Теди!
А ти Херка, май беше обещала снимки от имения ден newsm78
Не се спотайвай Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт