Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
Какви са основните послания, изразени в дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
-
Какви са основните послания, изразени в дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са тестовете за овулация и кога настъпва овулацията?
-
Какви са предимствата на велоергометъра и за коя част от тялото е подходящ?
И не само стрес, а медикаменти и т.н. Профилактичния преглед така или иначе е въпрос на навици и култура, не отлагай.

От време на време ме zаболява някой,ама поне е zа кратко..А ме е страх на zъбар.. 

Предразположи ме веднага, шегува се, обяснява каквото го питам...взе ми цитонамазка, която ще е готова в четвъртък.

. Все няма часове при него или ако има не ме устройват защото са някаквки криви, а да стоя и да чакам по 3 часа пред кабинета не ми се ще, защото ако вляза между капките, може и въобще да не ми обърне особенно внимание.

, не мога да повярвам, че съм го пропуснала
.
: През уикенда ще се разкрасявам. Намерих един готин салон, дето има пакетна цена за група процедури и можеш да си киснеш и да ти правят всяка една от тях за "скромната" сума от 20 лв. И понеже моя милост е ходила един път на маникюр и един път на козметик в живота, реших -