Седмичката 16.01-22.01. Много усмивки и много + тестове:)

• 8 660
  • 180
  •   1
Отговори
# 90
Три дена да ме няма и глей какво става тука ooooh!
На рожденничките честито и много любов и късмет
На именниците Да им е честито името и досстойно да го носят
ДВВ, честита точица и лека бременност ти желая

Сега да вzема и да се поиzложа Embarassed Като се прави тест zа овулация, кога всъЩност настъпва овуто newsm78 При положителен тест= настъпило ову. Или положителен тест=овуто настъпва до 24_36 чАса Rolling Eyes Аz май неЩо не съм zагряла в цялата лудница ooooh!

# 91
  • Sofia
Тенк ю Тедсан  Grinning !

..Или положителен тест=овуто настъпва до 24_36 чАса
  Това !
А кекса го почвайте като излезе положителен теста . И късмет !

# 92
  • София-Лозен
Добрю утрю! Бързам бързам бързам, да ви поречпя вкусни масленки собственоръчно приготвени от мен с много любов!!!!
Ей как искам наистина да мога да ви почерпя, а не само виртуално, ама нцъ!
Лек и приятен Четвъртък ви желая! Целувкииииииии!!!!
За да не е съвсем постна почерпката ви намерих и картинка, но от нета де, тез не са мойти! Моити са по-Фубави, разбира се!  Crazy  chef bowuu щот са правени с формички, и с много много желание еВстеВствено!

Последна редакция: чт, 19 яну 2006, 09:09 от Tedi_Nikolova

# 93
Добро утро и от мен!!!
Абе Теди, какви са тези масленки !!!  newsm22  Само при мисълта за тях - така ми се приядоха! Grinning
Нямам търпение да ми свърши работния ден и да ходя да си купя - знам едно място, където правят страхотни масленки с локум.
Благодаря за почерпката - макар и виртуална!  Laughing

# 94
Добро утро слънчица!  bouquet
Теди, ти определено си изключително загрижена за нашите прекрасни форми, моята от ден на ден става все по-чудесна и заоблена. Кога ли ще ми дойде музата за гимнастика newsm78
Питанка: Според вас велоергометрите за каква структура са подходящи? И някоя от вас има ли опит с подобно чудо на техниката и ще се радвам ако сподели как и се отразява.... Rolling Eyes

# 95
Здрасти комикс,
Абе тва с велоергометрите на мен лично ми е доста скучно, пък и когато пробвах няколко пъти - много ме болеше дупенцето след това! За това предпочитам да ходя на аеробика. Но пък на теб може и да ти харесва и да ти се отрази добре! Но както сме тръгнали днес с тези захарни изкушения - незнам дали велоергометрите и аеробиките ще  ни спасят! newsm78

# 96
бонджорно амигос!
Пише ви може би най-ленивия човек, когото познавате. Честно - направо съм изумена от себе си каквато съм дейна по принцип как пореден ден съм склонна да изкарам от спалнята в хола и обратно - лежейки... Laughing Явно от това съм имала нужда.
Комикс, пътеката за бягане, велоргжметрът, степера и др. подобни уреди са т.нар. кардио уреди, с които си тренираш сърцето и гориш калории. За отслабване са изключително подходящи. Колелото е добре за долна част н атялото, а степера е супер за дупе. Щом си решила да си вземеш колело, вземи си. Важното е да го ползваш поне през ден и мин по 35 минути, защото организмът започва да гори мазнини едваслед 20-тата минута активно натоварване.  bouquet

# 97
Ей, Тедито  chef с тези масленки направо ме уби Laughing ще ходя и аз да търся днес да купувам, другия вариант е да ти се обадя за рецептата, ама първото ми се струва по-приемливо Laughing, щото съм си мързелана Embarassed

irinii , недей така бе мила, не си ленив човек, просто организма ти е имал нужда от почивка, повичивай пълноценно. На мен редовно ми се случва да си прекарвам определени дни в такава комбинация - хол, спалня и обратно Laughing

Хубав четвъртък и от мен скъпи момичета! Hug

# 98
Добро утро и от мен!  Laughing Закъснях за работа с 30 мин. и шефа видя таз работа и ме погледна под вежди! Сега очаквам да ми кръцнат от заплатката на изпроводяк, ама какво да направя с тези задръствания ужас! Както и да е , не съм особено изнервена, даже напротив добре ми е и то много! Сега закусих и на Теди с масленките! Мерси! Желая ви спокоен ден и само положителни емоции!  bouquet

# 99
Здравейте, милички. И аз се включвам в отбора на ленивите. Много, много ми е поспаливо, трябва ми почивка, но лятото е далечееее.
Някой попита за тестовете за ову-ами от личен опит хубаво е да имаш един секс и преди да се появят две еднакви чертички.
И , хей идва пролет/има време, но../, какви са тези лакомства. Аз от една седмица съм свалила само едо килце, а имам още цели три....и хич не ми се пази диета, но нещо ми тежи дупето и ако не ги сваля сега, пролетта много ще се ядосвам. Станах ряпоядец-ряпа, зеле, моркови и варени картофи-гадост.

# 100
Привет и от мен сладурчета  bouquet
Аз все още не мога да се събудя, но то май е от времето.Тук в Бургас е едно такова мрачноооооооооо Sad
Но аз ви желая усмихнат и слънчев четвъртък Laughing Sunglasses Grinning
Тедич, тенкс за масленките-кокто си пиех кафенцето и си похапнах и от тях,та ми дойде доста добре Blush
Ети,дано само да си скърца със зъби и да не закача хич заплатата ти този твой шеф, а аз много се радвам че си много добре.Дано и в личните ти отношения с любимия всичко да е ОК Hug
Ири[/color],Даре, и аз съм имала много такива дни Rolling Eyesно организма като си вземе нужната му почивка пак ни дава сили Mr. Green
Усмихнат ден Joy Joy Joy

# 101
Здравейте и от мен!

Днес е предпоследния работен ден. Остава само един Петък и после почивкаааааааа.....

Ах, как мечтая да си лежа и да си гледам сериалчета, да си пийвам количка докато гледам Дарма и Грег, а може и някое и друго шоколадче да омета....
Мечти, мечти.....

# 102
  • BABYLAND
Здравейте мацки!
   За първи път тази година намирам време да се нахраня през деня....ужас!  smile3511 Все няма време, все тичане напред - назад.......работа си има непрекъснато!
   За една седмица свалих цифром и словом 3 килограма....заприличала съм на щека  Embarassed
   Нещо се спрягаше идеята за срещичка.....развитие по въпроса има ли?
 ....хайде, че сандвича ми заприлича на подметка- нападам го защото всеки момент пак ще изникне поредната задачка и отново ще си остана гладна!
  ooooh!

# 103

За една седмица свалих цифром и словом 3 килограма....заприличала съм на щека  Embarassed

И аз така, но съм далеч от щеката още Rolling Eyes Имам да поработя. Ама аз така или иначе не мога да ям, така че току-виж стана пидисе кила  Crazy

# 104
  • BABYLAND
ГУШКИ и на теб сладка Даниданке!
    Ео, ама ти от 50 кила ли се пУашиш бе коте???

...мацки, идвайте към чата

Общи условия

Активация на акаунт