Седмичката 16.01-22.01. Много усмивки и много + тестове:)

• 8 660
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета!

Честито на всички именници!   bouquet

Този месец само тичам по фирми и инстанции, засега без резултат. Е, надявам се до края на месеца да има. Нямате идея колко е приятно след обикаляне в този студ човек да си седне пред компа с кафенце и да ви чете... А вие пишете, чакам да се похвалите с хубави новинки Simple Smile

# 76
  • Стара Загора
Момичета, знае ли някой защо не мога да си вляза в календара Зачатие?????? Close

Dendy, сменен е адреса. Вземи си го от сайта на Зачатие.

# 77
Хелоу,

абе много пусто бре ...

Тоя Коларов е доста неоткриваем. Обаждах се да си запиша час при него но всичко било пълно за петък, ако съм искала да съм отишла и да чакам - когато вляза - ами не искам да чакам. Искам ЧАС Cry
Честита бременност на dvv.
Хайде до скоро

# 78
Найстина е много пусто!!!
Къде ли са всички newsm78 ooooh! Thinking
Дарилка, успех с Коларов и дано следващия път да си вземеш час за искания ден Hug
Ей, да не би да празнувате още от рано някой имен ден-та затова да Ви няма newsm78

# 79
Найстина е много пусто!!!
Къде ли са всички newsm78 ooooh! Thinking
Веднага отговарям HugВ чата сме. PartyЗаповядайте там!

# 80
Къде сте бре люде Thinking Много опустя тука след празниците...тъжно ми е така Sad
Аз днеска имах изпит по гръцки и се представих много добре, поне аз съм доволна от себе си bowuu Embarassed Хубаво е като полагаш усилия, да се възнаграждават Flutter
Дарилка, тоя Коларов...хм, жалко че не можеш да идеш при друг, ти тъкмо си го избра този...стискам палци скоро да се вредиш Wink

Вера, сега ще ти пиша ЛС Wink

# 81
Тук сме бе .:.Stef.:. , ама и в чата дремем Laughing
На мен лично много бавно ми се зарежда форума, не че чата е по-добре.
Браво за изпита  bouquet трябва да се възнаграждават усилията иначе стимул няма човек.

На всички именици честит празник! Laughing

# 82
А така! Стоите си вие в чата, а ние, които поглеждаме от време на време само няма какво да четем! Пускайте по някой лог файл от чата поне  Laughing

# 83
Еееееееее- не е 4естно.Пак без мен newsm45

# 84
Стефич БРАВО за изпита.Само така  bouquet
Ей вие дето ще купонясвате утресещайте се и от време на време за наскойто искаме да дойдем а не можем Cry
На празнуващите-НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

# 85
Ехоооооооооо- няма ли никой тук CryЦял ден тук е пълно мъртвило Rolling Eyes

# 86
Велмар, върнах се от киното Laughing Много ми хареса филмчето, леко и забавно, точно от каквото имах нужда Laughing

Ама пак ли среща се заформя бе? Laughing

# 87
Ееее- супер!КОй беше филма само не разбрах newsm78
А за среща- ами - и аз не знам- ей- така изникна.То - хубаво да има 4есто такива идеи,пък дано успея да се котирам някога Crazy

# 88
"Хрониките на Нарния..." беше филма, аз съм чела книгите и бях приятно изненадана, че доста добре е направен. Нищо не са спестили. Чувствам се много удовлетворена от този факт, защото обикновено когато съм чела нещо и после го гледам се разочаровам.

Една приятелка от Пловдив беше дошла и бяхме с моето момче и с нея. Много приятна вечер си изкарах, сега май е време да спя. Laughing
Ти стига си работила, тръгвай вече Laughing

# 89
Радвам се че сте изкарали добре.АЗ не знам от кога не ми се е случвало да ходя на кино newsm78...или пък на друга "културно-масова дейност". Rolling Eyes
Аз ще си побачкам още малко.Остават ми само около 2 часа SickХйаде- лека вечер от мен!А ако има някоя "нощна птица" - нека не си мълчи Party

Общи условия

Активация на акаунт